boek reservering

gemakkelijk gereserveerd en daarna snel geleverd.

Jammer van de levertijd.

Ik had een Engelstalig boek besteld als verjaardagscadeau voor iemand. Het boek was op tijd leverbaar. En ik heb ruim op tijd besteld. Maar het boek kwam niet. Toevallig las ik later dat er problemen waren met de levering van Engelse boeken. Gebeld met de klantenservice en het klopte. Er waren problemen maar het boek zou snel komen. Uiteindelijk heb ik het na vier weken ontvangen. Jammer. De info over de levertijd was niet actueel, terwijl dat soms erg belangrijk is. Het bestelproces, de levering en de vriendelijkheid van de klantenservice waren uitstekend.

Hoop dat Bruna nog lang blijft bestaan

Goede, snelle bezorging. Goed verpakt Altijd tevreden met Bruna.

klantvriendelijk

Boek gereserveerd en betaald. Al snel bericht dat het bezorgt zou worden. Website klantvriendelijk. Netjes afgeleverd

Goede en snelle levering via de Bruna-winkel

De dag na mijn bestelling, kwam de melding dat mijn bestelling binnen was!

De service bij Bruna vind ik fantastisch!

Supersnel kon ik het door mij bestelde boek in de Bruna-winkel ophalen en betalen.

Snelle en goede verzorging van pakket

'Prima verzorgt en snelle afhandeling Jammer dat de doos van het boek in de brievenbus gepropt is door de bezorger en beschadicht was Ik was thuis dus had afgegeven kunnen worden Maar via Bruna is alles netjes op tijd bezorgt

Een blije klant

Ik heb bij Bruna de memoires van Boris Johnson besteld en razendsnel ontvangen. Bestellen, bezorgen, alles was prima geregeld. Toch een halve ster minder? Het boek had een gescheurde stofomslag en de verpakking was onbeschadigd, dus voor verzending gescheurd. Dat vind ik wat jammer......anders had ik zeker een 10 gegeven.

Fantastisch inspirerend boek

Indrukwekkend om het verhaal van Jur Deitmers te lezen. Wat er hem is overkomen en hoe hij hier kracht uit heeft gehaald is zeer inspirerend voor iedereen. Ik beveel het daarom absoluut aan om te lezen. Daarnaast is de wetenschappelijke toelichting zeer waardevol.

Rond uit een goede ervaring

Het boek Caveman besteld, was er op de release dag. Dat is goed maar niet vanzelf sprekend. Ze zijn afhankelijk van post.nl dat is een risico. Maar Bruna heeft top gepresteerd.

Prima levering!

Snelle en accurate levering van de bestelling!

Tevreden

Mijn boek kwam mooi op tijd.

Een heerlijke winkel om in te struinen

Het is altijd spannend om in de winkel rond te struinen en een nieuw boek uit te zoeken. En er zijn ook leuke cadeaux en kaarten en hebbedingetjes

Prima levering.

Ben zeer tevreden met mijn boek. Nette levering.

Wat fijn dat mijn boek zo snel geleverd was en ook de gratis verzending uiteraard

Top winkel

Je kiest altijd de juiste boek uit naar keuze vind altijd wel een goed boek en raakt nooit uitgekeken wat je daarna kiest

Kinderboek en kinderboekenweekgeschenk snel in huis

Kinderboek besteld, werd snel geleverd en mét het kinderboekenweekgeschenk er netjes bij, top

Duurde lang voor de bestelling er was en het boekenweekgeschenk ontbrak

Het duurde lang voor mijn bestelling in de winkel was en het beloofde kinderboekenweekgeschenk was niet meer voorradig. Had ik maar eerder in de boekenweek moeten bestellen was het commentaar van de winkel.

Nergens anders te verkrijgen

Ik had een blijkbaar bijzonder boek nodig wat alleen via bruna te bestellen was. Duurde even maar blij met het resultaat.

Helaas niet alles ontvangen

Geen communicatie over waarom het bestelde niet geleverd wordt. Ik wacht nog op twee van de drie bestelde items.

Prima, als altijd

Download gaat snel en makkelijk

Een zeer goede ervaring

Het AI boek dat ik via internet besteld had kon ik heel snel afhalen in de winkel. Al snel merkte ik dat dit boek niet iets voor mij was. Ik heb toen gebruik gemaakt van de terugbreng mogelijkheid en het aankoopbedrag terug gekregen. Daarom heb ik een goede ervaring met Bruna. Hartelijk dank hiervoor. Vriendelijke groet C. de Kort

Tevreden klant.

Tot tevredenheid geleverd wat beschreven is. Korte levertijd, netjes verpakt, kortom tevreden.

Twijfelachtig

De doos met daarin het boek was op 2 plaatsen een stuk open, waardoor ik bang was dat het boek beschadigd zou zijn. Het boek was verder niet beschermd en zat los in de doos waardoor het kapot kon gaan of nat kon regenen.

Ik was eerst verbaasd en boos want ik kreeg geen downloadlink voor mijn e book. Totdat ik erachter kwam na veel geklik dat ik verder moest klikken. Mijn inziens mag dat iets beter aangegeven worden voor digibeten als mij. Verder geniet ik nu van mijn e book.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht