boek beschadigd ontvangen

Helaas voor de tweede maal op rij een boek beschadigd ontvangen

Een dag later al in huis de bestelling

Dik tevreden met de service

Ben van Bol.com naar Bruna overgestapt

Bol.com dwingt namelijk om een jaarabonnement te nemen op een derde partij die het uitsluitend mogelijk maakt het e-book überhaupt te kunnen lezen. Dankzij Bruna kon ik na betaling het e-book rechtstreeks downloaden en een e-reader naar eigen wens kan gebruiken. Bravo!

Makkelijke bestelling, vervelende afhandeling

Ik had een boek voor mijn opleiding besteld die helaas pas na 3 weken weer leverbaar zou worden. Het bestelproces was makkelijk en ik kreeg snel een bevestiging. Dikke pech en wachten, maar in die drie weken heb ik een tweedehands exemplaar weten te bemachtigen waardoor ik het bestelde boek niet meer nodig had. Ik kon niks in mijn order vinden waar ik het boek kon annuleren en besloot af te wachten en hem na ontvangst weer terug te sturen. Toen ik het boek had ontvangen, vond ik het fijner om het bij een Bruna winkel te retourneren en deed ik dat op Leiden Centraal. Ik kwam daar en de mevrouw achter de balie stond mij redelijk onvriendelijk te woord, dat kwam in eerste instantie omdat het boek in een hoekje was gespleten (zo was hij binnengekomen), maar verweet mij ervan dat gedaan te hebben en hem daarom niet retour te willen nemen. Vervolgens vroeg ze om een bon, maar ik had via de mail enkel een orderbevestiging en verzendmail gehad waardoor ze ook een reden had het boek niet terug te nemen. En als laatste wilde ze hem net terugnemen omdat het een 'specifiek' boek was en ze hem niet zo konden verkopen. Gelukkig kwam er een andere medewerkster bij die zei dat ze de boeken zelf ook zo wel eens binnenkrijgen en dat ze hem gewoon terugnemen. Ik blij. Maar dan zegt de eerste medewerkster ineens dat ze me een kadobon ervoor wilt teruggeven in plaats van geld terug, waarop ik heb aangedrongen mijn geld terug te willen en dat uiteindelijk ook kreeg. Ik vond het echt verbijsteringwekkend dat het boek in eerste instantie niet teruggenomen zou worden, dat mij verweten werd hem beschadigd te hebben en dat ik een kadobon kon krijgen. Na één slechte ervaring moet je vaak geen oordeel vellen, maar ik besteed m'n geld hierdoor toch liever ergens anders.

makkelijk besteld, bezorging duurde wat langer

De bestelling duurde wat langer, wellicht moest het eerst nog uit een ander land komen? Maar super blij mee

Top geregeld.

Een dag later kon, ik mijn bestelling ophalen.

Gewoon goed

Goede communicatie, snelle levering, producten zoals omschreven.

Nooit op de dag van lanceren

Ik heb t nu een paar keer geprobeerd, maar geen een keer is het gelukt om het boek ook daadwerkelijk op de dag van uitkomst te krijgen. Altijd komt het pas een dag, of soms zelfs 2, later. Heel jammer.

Vertrouwd

Correct behandeld telkens weer

valt iets tegen

Het was mij bij aanschaf niet duidelijk, dat het een bundel van 5 verhalen is. Maar bij het lezen kan het wel weer meevallen.

Snelle, goede levering

Eerste ervaring bij aankoop bij Bruna was prima. Snel geleverd en juiste product.

Top geregeld

Boek besteld en binnen 24 uur bericht om af te halen bij de boekhandel. Top geregeld allemaal; goede service!

Snel geleverd bij de Bruna

Super snel geleverd en af te halen bij de Bruna en ook nog eens super mooi ingepakt

Mooi product

Snel bezorgd. En fantastisch kinderboek.

Snelle service, goeie communicatie via mail. :)

Ik had aangegeven om op de hoogte te willen worden gehouden zodra mijn gewenste artikel weer op voorraad zou zijn. Dit is gebeurd en ik gaf aan dit artikel te willen kopen via de Bruna site (een kalender , als cadeautje) en de volgende dag kon ik 'm al afhalen (en afrekenen uiteraard) in mijn filiaal. Ik ben een tevreden klant.

Snelle service en levering

Het boek is goed te vinden op de website. Makkelijk te bestellen. Na betaling wordt je goed op de hoogte gehouden van de verzending. Snel en goed verpakt. Bedankt

Boek ondertussen nog niet ontvangen

Onlangs een boek besteld. Deze is echter nooit bij mij bezorgd. Dhl en Bruna is nog “onderzoekende” waar mijn boek is…. Echter zit ik nog steeds zonder mijn betaalde product en is het probleem verschoven naar mij als koper.

Alles top

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Bestellen is gemakkelijk en overzichtelijk. Het boek werd snel geleverd.

snel en goed

Snelle levering, goed verpakt

Ik zat al ff te dubben hoe ik dit aan moest pakken, maar dit was 'n makkie!! Kan het gewoon in mijn eigen Bruna ophalen en afrekenen !! Super!!!

Zeer goed en klantvriendelijk geholpen

Bij de bruna in Hoogland zijn ze altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Superfijne winkel.

Vlotte bestelling en levering.

Gemakkelijk te bestellen en snelle aflevering.

Zeer vlotte levering

Ik kreeg het door mij bestelde boek binnen 24 uur in huis