Slecht

Maar een keer gebeld dat boek was geleverd zelf na moeten vragen.

Tja

Het duurde bijna een maand voordat het er was en het boek was beschadigd toen ik het kreeg

Een e-boek uitgekozen en en via de site direct gekocht en ontvangen. In een woord super snel. Duidelijke site. Zeker een aanrader voor boek liefhebbers.

alles prima geregeld

Betaaladres 'n ander dan bezorgadres. Gaf geen problemen.

Het werd snel en goed verpakt bezorgd

Snelle levertijden, maar met ongewenste toevoeging

Het online assortiment van Bruna is groot maar nog wel overzichtelijk, maar het grootste voordeel is nog wel dat bestellingen veel vlotter geleverd worden dan bv. bij Bol. Irritant is wel dat ongewenst het kinderboekenweekgeschenk aan de bestelling wordt toegevoegd en daar met geen mogelijkheid meer uit te verwijderen is. Dat is volstrekte papierverspilling aangezien het een boekje voor oudere kinderen is die ik niet in de familie heb.

Onduidelijke levertijden

een bestelling wordt op drie verschillende momenten geleverd met veel vertraging op producten.

Blij met de boeken, snel gekomen

Fijn dat ze meedenken

Mijn zoontje had een boek nodig voor school wat niet op voorraad was in de winkel. De verkoopster vertelde dat ik via de site het boek kon laten bezorgen bij de winkel. Dat zou sneller zijn dan dat zij het voor ons zouden bestellen. Hierdoor kon mijn zoontje het boek op tijd krijgen en het laten signeren door de schrijfster.

Uitstekende service

Goede service goed geholpen

Zal zeker nogmaals daar kopen

Snelle levering, en gemakkelijk om in de winkel op te halen.

Bureaucratische nonsense

Bruna denkt klanten te trekken met de 'sparen voor je schoolbieb' actie maar "vergeet" in hun eigen informatiebrief te vermelden dat online bestellingen zijn uitgesloten. Het is toch bizar dat als ik mijn bestelling retourneer in jullie winkel en daar vervolgens datzelfde weer koop, ik ineens wél mee kan doen met de actie?

Snelle levering boek

Fijn als je een boek bestel dat je wil lezen, dat het snel geleverd wordt. Goed verpakt. Bestelling verliep makkelijk

Fijne boekwinkel en webshop

Ik kom al jaren bij Bruna en ben altijd wel tevreden met hoe de winkels eruitzien en de assortiment is zeker van te spreken. Nou voor het eerst via de webshop besteld, en dat ging helemaal prima. Het enige aandachtspuntje zal zijn dat de factuur wel wat eerder beschikbaar mag zijn wat mij betreft.

Helaas geen boekenbeschenk erbij

Boek besteld en er stond dat ik het boekengeschenk erbij zou ontvangen maar die zat er niet bij. Verder klopte het wel.

Ging heel vlot, het bestellen ve kalender. Nu ff 1 - 2 wkn wachten en dan halen en betalen in winkel.

Super goed!

Ik had online een bestelling gedaan om op te halen in de winkel. Ik werd netjes gebeld dat hij binnen was en ook met de vraag of het wel klopte, ik had namelijk twee dezelfde boekjes besteld. Heel netjes dat ze meedenken of het misschien een foutje is

Niet ideaal.

Een boek besteld in pre-order, dat vervolgens pas 21 dagen na uitgave verzonden werd, geen fantastisch begin, maar enfin. Vervolgens werd de hardcover geleverd met alleen een kartonnen envelop ter bescherming die niet goed was dichtgeplakt. Het boek was gelukkig niet beschadigd, maar ik ga er in de toekomst wel twee keer over nadenken voor ik hier weer een bestelling zou plaatsen.

De boeken keurig ontvangen, netjes afgeleverd door DHL.

Op tijd geleverd

Prettige website.

2 maanden levertijd

Boek online besteld op 27 augustus. In de winkel aangekomen halverwege oktober. Bijna 2 maanden geduurd, terwijl er maximaal 5 werkdagen beloofd werd. Zal ongetwijfeld niet standaard zo lang duren, maar in mijn geval was het teleurstellend. Toen ik zelf vroeg om een tegemoetkoming voor het lange wachten, hebben ze een voucher van €2,95 gestuurd...

Zoals het moet

Snel, makkelijk en alles volgens afspraak.

De bestelling van het e book altijd blijven scheren van Roos Moggré verliep goed

Zoals altijd heel vriendelijk geholpen

De medewerkers staan altijd gelijk klaar om te helpen als je iets zoekt

Gemakkelijk

Ik bestel al mijn boeken bij de Bruna, bestellen is makkelijk en afhalen in de winkel is nooit een gedoe.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht