Gewoon goed

Snelle afhandeling

Heel prettig en snel!

Heel prettig en snel!

snel en juiste boek op tijd

top geleverd

Goede webshop, vlotte levering en lekker om de hoek ophalen. Top!

Goede webshop, vlotte levering en lekker om de hoek in de winkel ophalen, waar ik vriendelijk geholpen wordt...

Had een kookboek nodig als cadeau. Ondanks aangegeven dat het 2-3 dagen zou duren lag hij er de volgende dag.

Bestelling boek uitstekend geregeld!

Bestelling boek uitstekend geregeld!

Snelle levering en keurig verpakt

Boeken besteld via de website met afleveradres een Bruna filiaal, werd de volgende dag keurig gebeld dat de boeken binnen waren en konden worden opgehaald.

Veel langere levertijd dan aangegeven

Leuk boek, maar bij bestelling was aangegeven dat het binnen 2-4 weken geleverd zou worden. Na bijna vier weken kwam het bericht dat er vertraging was. Van maar liefst drie maanden (!), zonder mogelijkheid om te annuleren. Uiteindelijk hebben we het boek na in totaal 2 en een halve maand ontvangen, dus toch nog eerder dan verwacht, maar helaas wel ruim na de verjaardag waarvoor het was besteld.

Snelle afhandeling behalve dhl

Bestellen en afsturen ging hartstikke goed tot DHL. Kreeg een bericht van DHL dat het pakket zaterdag tussen 11 en 15 uur bezorgd zou worden . Was thuis maar gee n DHL. Kreeg maandag ochtend bericht dat het afgehaald kon worden bij het afhaalpunt

Alles super gegaan !!!

Vanaf bestelling tot aflevering inclusief berichten, fantastisch gegaan !!!

Volledig

Prima levering, op tijd en zelfs het kinderboekenweek geschenk er ij

Bruna prima, DHL niet

Bestellen en afhandeling Bruna ging makkelijk en soepel. Baalde dat het pakketje door de brievenbus werd gedrukt terwijl hij er niet goed doorpaste en halfweg bleef steken. Moest hem eruit trekken, waardoor de doos van het spel meteen al wat ingedeukt is.

Snelle levering, denk alleen nog na over de verpakking die je verstuurt, er zat een deuk in mijn boek, nou was het boek voor mij zelf, maar had dit niet graag als cadeau weg willen geven . Maar ik bestel graag weer online bij Bruna

snel geregeld

Eenvoudige werkwijze om een digitaal boek te downloaden en te installeren. Prima procedure.

Heel jammer dat Bruna St.Oedenrode hier stopt.

Geweldig personeel.

Vlot

Bestelling was makkelijk te plaatsen en werd vlot geleverd. Ik mis alleen wel een bijgevoegde factuur, hetzij op papier, hetzij bijgevoegd bij de mail.

Vandaag besteld en de dag erna in huis. Top geregeld

bestelling ophalen in de winkel

Het bestelde boek mocht mijn kleindochter rustig inkijken en dan pas beslissen of ze het wat vond, top!

Voor de helft goed

Pakketje kwam mooi op tijd ...nadat het ff spoorloos was ...met verkeerde zending mee.....nou cardridge geinstaleerd ..drukt niet af....zwart cardridge is niet goed ....heb cardridge terug gestuurd ...barcode 3SLFV2556042945

Snelle levering en een groot assortiment Engelstalige detectives.

Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van vertraging in de levering.

Heldere website en snelle levering

Goede, overzichtelijke website en snelle levering. Was alleen even onduidelijk of m’n pakket op tijd zou zijn omdat ik geen T&T ontving. Maar dit kwam omdat het door de brievenbus kon. Dat was alleen niet gecommuniceerd. Maar gelukkig was het dus op tijd en niets aan de hand.

Super personeel

Mag graag naar de bruna gaan ze zijn .altijd vriendelijk. En je wordt goed geholpen

Goede service!

Ik ben heel tevreden

Ik word in Bruna Nieuw Vennep altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Houden zo!

Prachtige kinderboeken die super snel geleverd werden.

Ik had 4 kinderboeken besteld die de volgende dag al bezorgd werden.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht