Duidelijke website en simpel om te bestellen

Boek was niet als verwacht, shag oké

Het boek was niet als verwacht Er stond geen enkel recept in Het was ook geen 20 € waard met grote letters en dikker papier, al was het geen paperback en harde kaft en de verzending kostenloos Maar liever een paperback mèt recepten Eigenlijk wilde ik het retourneren, temeer daar het niet inzichtelijk was deels op de site, maar dat doe ik niet Eigenlijk ben ik ook tegen online bestellen, daar wordt de aarde alleen slechter van, en dus wij ook Maar het boek is slecht en niet waard ter uitgave, dat stelt mij wel teleur in de keuze van Bruna, maar dat zal marketing technische zijn, te weinig goede boeken voor handen, en aanboren nieuwe groepen, rtl publiek Jammer, ik had beter moeten weten Deed alleen wat licht onderzoek Even laten pakken door de lichte wens, commercie dus, mijn eigen studie Verzending was oké, boek niet, misschien weggeven aan kennis als grappig kado, geld zeker niet waard Alleen mij treft schuld, laten leiden door 'nieuwe tijd', nieuw, niet beter! Er komt geen volgend keer, online, tenzij in grote nood Maar de winkel is goed, door de shag, en assorti en personele bezetting natuurlijk En weet, ik reageer nooit op de wens van review, maar Bruna heeft een plekje in mijn hart, de shag, en de Sudoku's, wel wat meer voorraad graag daarvan, ook de oudere uitgaven Dank, en alstublieft, Franke d'Or

Goede informatie, snelle bezorging

Vooraf goed geinformeerd, pakket snel bezorgd

Een fijne boekwinkel

Fijne winkel. Als het er niet is, dan bestellen ze het voor je. Altijd vriendelijk.

Bestelling snel geleverd. Goed verpakt en heel tevreden

snel en keurig geleverd

Alles naar goede zin perfect geregeld.

Ga ik volgende keer weer zo doen.

Besteld, makkelijk, binnen no time binnen in de brievenbus. Prima service!

Duur levering

De levering liet enige tijd op zich wachten maar hierover werd niets gecommuniceerd

Goede service en netjes geleverd. Helemaal top!

Efficient

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Prima voor elkaar

Bestelde boek afgeleverd in winkel. Perfect!

Goede winkel

Goede en vriendelijk personeel, boek besteld binnen 1dag in de winkel super!

Duidelijkheid en gemakkelijk

De site is eenvoudig maar wel volledig en duidelijk een bestelling is makkelijk te plaatsen met snelle levering...alles is overzichtelijk..samengevat: een aanbevelenswaardige mogelijkheid om (e en luister) boeken te bestellen.

Gezellige winkel

Vriendelijke mensen en zeer behulpzaam

Dit keer viel het echt tegen!

Dinsdagmiddag gaan we op vakantie. Zaterdag via website boeken besteld. Levering binnen 24 uur. Ik dacht, okay dat gaat natuurlijk maandag worden als ze open zijn. Blijkt dat Bruna nooit op maandag boeken geleverd krijgen. Gelukkig dinsdagochtend wel aanwezig. Raar dat deze omstandigheden van zo een levering NIET op de site genoemd wordt, is toch duidelijk een levering van 72 uur!!

Besteld en snel bezorgd in de winkel. Ook daar vriendelijk en perfect geholpen.

Nog niet ontvangen

Op 18 sept boek besteld én betaald. Op 2 oktober nog niet ontvangen

Niks om aan te merken

Uitstekende service

Snelle levering en in goede staat ontvangen.

Gisteren besteld en betaald en vandaag bericht dat het niet in voorraad is?!

Leveringstijd niet bekend? Waarom zei u dat gisteren niet?! Graag annuleer ik mijn bestelling en verwacht ik het geld terug op mijn bankrekening.

prima!

Boek besteld via de site, ook met een boekenbon gaat dat makkelijk. In plaats van 'onpersoonlijk' SMS'je zoals op de site wordt aangegeven werd ik gebeld. Is wel zo vriendelijk!

Heel erg tevreden

Ik vind het fijn dat de bestelling altijd snel in de winkel geleverd worden en dat ik pas hoef te betalen wanneer ik mijn bestelling ophaal in de winkel. De service is uitstekend en het personeel is vriendelijk Het is altijd duidelijk wat de voortgang is van mijn bestellingen.

Top winkel!

Snel geleverd. Bruna Fahrenheitstraat is echt een top winkel met geweldig personeel

Het gemak van online, én de lokale winkel ondersteunen

Ideaal: online bestellen en ophalen bij de Bruna winkel om de hoek. Support your locals!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht