Altijd goede service

Altijd vriendelijk en correct geholpen bij Bruna Emmeloord. Bestellingen verlopen vlot en voorspoedig.

heel tevreden

ik ben wederom zeer goed geholpen. goede service, mijn bestelde boek was beschadigd binnen gekomen, ben keurig op de hoogte gebracht en de volgende dag was het nieuwe exemplaar er al. heel vriendelijke medewerkers bij Bruno Heerhugowaard.

Levering volgens afspraak! en het geleverde in puike conditie!

Goede ervaring met online bestellen

Ik heb het boek dat ik wilde online besteld. Dat ging heel makkelijk en werd meteen bevestigd door Bruna. Ik had het boek bij mijn dichtsbijzijnde Bruna winkel laten bezorgen en toen ik het na een paar dagen niet kwam ophalen (ik was in het buitenland) belde een medewerker van de winkel op. Een week later ophalen was geen probleem. Vandaag opgehaald. Ik ben hier heel tevreden over.

Gewoon goed

Gewoon goed

Vriendelijke mensen.

Zeer lange bezorgtijd en onnodige verzendkosten

Op een pocket boekje wat makkelijk in de brievenbus past moet je verzendkosten betalen is te gek voor woorden. Tevens drie weken op moeten wachten is niet van deze tijd. Ik klaag normaal nooit maar dit vind ik niet kunnen Wim

Kwam veel te laat aan

Boek kwam echt veel te laat aan door boek verhuizing. Maar vooral irritant dat ze dan steeds op de website andere indicatie aangeven. Zo blijf je toch wachten ipv dat je je order gwn kan cancelen.

Slechte afhandeling door klantenservice

Ik kreeg na mijn online bestelling en betaling van een boek, wat volgens de website op voorraad was, een melding dat deze een onbekende levertijd had. Ik heb hierop direct een mail gestuurd naar Bruna dat ik de bestelling wilde annuleren. Hierop heb ik na een aantal werkdagen wachten geen reactie ontvangen. Toen heb ik telefonisch contact opgenomen om de annulering te regelen. Inmiddels had ik het boek al elders gekocht namelijk. De dame van de klantenservice heeft toen alsnog geannuleerd zei ze en het geld zou teruggestort worden. Tot mijn verbazing ontving ik enkele dagen later toch een mail met verzendbevestiging en ontving ik het boek alsnog. Zonde van de verzendkosten en de moeite. Ik heb het boek in een Bruna vestiging terug gebracht.

Bruna Winschoten is gezellig!

Het is elke keer heerlijk om even in de Bruna rond te lopen. In de winkel in Winschoten laten ze je ook gerust een tijdje "boeken snuiven" zonder dat je het gevoel hebt dat je moet opschieten. Er lopen altijd wel medewerkers in de winkel voor een vraag of advies.

Alles verliep prima van bestelling tot aflevering in de winkel.

Het boek ontdekte ik op televisie in een aflevering van het programma Tijd voor Max. Ik schreef de naam van de auteur en de titel van het boek op een papiertje om het te bestellen. Bij Bruna bestelde ik het boek via internet en gaf aan dat ik het boek in de winkel wilde afhalen. Binnen enkele dagen lag het boek voor mij klaar en kreeg ik per telefoon een berichtje dat het boek in de winkel voor mij klaar lag om af te halen. Ideaal voor mij. Ik zou niet meer anders willen !

Geweldig! Besteld en volgende dag in huis

Gewelde ervaring. Snelle en goede service Ik kon de volgende dag meteen beginnen met lezen in mijn prachtige boek

Lang wachten op de bestelling

Ik heb 2 boeken besteld een aantal weken terug. Elke keer is de levertijd aangepast. 1 boek eindelijk binnen maar het 2e boek is nergens te bekennen. Duurt best lang zo en ik ben ze nodig voor school. Niet echt handig dit.

Ik bestel regelmatig bij Bruna. Altijd makkelijk besteld en netjes op tijd geleverd. Nooit problemen mee gehad.

Snelle levering en klantvriendelijk

Toppie

Super snel mijn boeken bezorgd in 1 dag

De levering van mijn producten was snel. De dienstverlening bij Bruna Paddepoel Groningen was zoals altijd vriendelijk en correct .

Slecht

Het is een nerderlandse winkel maar bezorgtijd naar huis is twee weken, maar als ik bij amazon het zelfde boek bestel dan is het er in drie dagen

Goede webshop

Prima ervaring en ik bestel hier liever dan bij bol.

Snel en gemakkelijk

Gemakkelijk de bestelling gedaan en snel ontvangen

bezorging is onjuist gedaan

pakket is fout bezorgd. de ontvanger van het pakket heeft het geopend. maar uiteindelijk anoniem bij mij in de bus bezorgd.

Weken verder maar niks ontvangen

Boek besteld voor school,kort na de bestelling bericht dat het langer ging duren dat hij geleverd zou worden. Daarop heb ik gereageerd dat ik de bestelling wou annuleren, dagen later antwoord dat ze het begrepen en het gingen uitzoeken wat de mogelijkheden waren. Dit duurde zo lang dat toen ze antwoorden het boek vanuit het buitenland was verzonden en niet geannuleerd kon worden. 6 dagen later bericht dat het boek mijn kant op zou komen. Inmiddels 4 dagen later nog geen boek mogen ontvangen .

Makkelijk bestellen en goede service in de winkel

Doen wat ze beloven. Goed assortiment en gezellige winkels

Zeer positief

Bestellen gingen soepel, snelle bezorging en goede communicatie over de bezorging. En natuurlijk ook belangrijk de juiste boeken ;)

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht