Matig

Boek werd snel geleverd maar ook de bezorging heeft aandacht nodig. Mijn pakket was een grote enveloppe. Twee derde zat in de brievenbus gepropt en het boek zelf hing in de kartonnen enveloppe uit de deur.

Ik hoefde maar een halve dag te wachten op het boek

Het boek Voet in voet oog in oog van Elly Stolwijk is werkelijk prachtig

Heel fijn website om boeken te bestellen

Gewoon goed

Goede levering en verpakking. Goed product

Online besteld bij Bruna. Twee dagen later thuis gekregen. Prima service! Hartelijk bedankt!

Perfecte!

snelle en goede leverring

groot assortiment van boeken in mijn genre en goed en snelle levering en service

Beetje jammer

Mijn bestelling werd bevestigd maar ik kreeg geen telefoontje of mailtje dat mijn bestelling afgehaald kon worden. Zelf maar naar de winkel gegaan. Daar bleek mijn bestelling tussen het assortiment geplaatst te zijn. Dus gewoon in de winkel. Dat Vind ik jammer. Werd verder wel vriendelijk geholpen.

Prima site voor bestellen van boeken

Met het wegvallen van de site van Bookshop is Bruna.nl een prima alternatief

Zo goed geregeld!

Boek, als kadootje voor de kleinzoon, besteld op de website. 2 dagen later bericht dat het boek verzonden wordt. Een dag later een telefoontje van het Bruna-filiaal dat het boek er is en opgehaald kan worden. Kijk, dat is wat ik wil. Top! En daarna allervriendelijkst te woord gestaan bij het filiaal Koog aan de Zaan. Voor herhaling vatbaar.

Priema bedankt

Lang geleden besteld en toch netjes op tijd bezorgt

Online een boek besteld en de volgende dag al netjes thuis bezorgd

door verhuizing van vooraad duurde de bestelling 3x zo lang, en kreeg geen bericht

Heb dus zelf moeten bellen om erachter te komen dat mijn bestelling vertraagd was. Was opzich fijn geweest als ik een bericht had gehad bij bestellen of een email of wat dan ook Vooraadverhuizing klinkt als iets wat is ingepland Dus echt bizar dat er niet even een heads up wordt gegeven Ga dus ook niet meer via bruna bestellen

Gemakkelijke website voor bestellen e-book!

Prima website!

Bestel het liefst bij Bruna. Ik mijn geval Ebooks. Prima site en eenvoudig te bestellen.

Normaal koop ik in de live winkel van Bruna. Dat is een fijne ervaring en dat geld dus ook online

Snelle reactie en vriendelijk personeel

Zo fijn om een herkenbaar verhaal te zien in plaatjes

Het geeft een steunend gevoel als je ziet hoe een ander de wereld heeft meegemaakt en daar net als jij last van hebt. Dat dit overgegeven wordt binnen gezinnen zonder dat men het doorheeft. Het is niet de intentie maar geeft wel een last om te dragen. De ene persoon is gevoeliger voor dit soort doorgegeven stress gevoelens dan de ander. Dit boek geeft een inkijkje in die gevoelens voor wie het leest.

ging niet goed

ik bestel dit boek voor mijn kleinkinderen die wonen in Haren. Zelf woon ik in Apeldoorn (Ugchelen) Ik wilde vooraf betalen, zodat zij het zelf kunnen afhalen in hun eigen dorp. Dat lukte (kan) niet. Jammer.

Goede en snelle levering :)

Ik had een boek besteld die snel In de winkel aankwam en kon ophalen. Het product was niet beschadigd en zag her helemaal mooi uit :3

Prachtig ! Wijs en leerzaam

Bestelling èn levering zonder problemen

Bestellen en levering zonder problemen

slecht

Ik bestel een boek online , deze zou op voorraad zijn. Vervolgens is deze er niet en wordt mij niet op een makkelijke manier aangeboden de koop ongedaan te maken. Als iets niet op voorraad is dan ook niet op die manier aanbieden.

Zeer vriendelijke medewerkster.

Boek lag klaar en vriendelijk gesprek.

Uitstekend.

Uitstekende ervaring. Makkelijk om te bestellen. Diverse betaalmogelijkheden. Het E-book was daarna snel te downloaden.

Vriendelijk personeel

Ondanks de drukte van die een passagewinkelstraat met zich meebrengt, blijft het personeel rust uitstralen en krijg je als klant alle aandacht.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht