Prima. Bestelling vlot binnen, direct gebeld.

Goede service van Bruna

Als ik een boek bestel wordt het met zorg behandeld en dat is perfect. Groet Irma lamers .

Volgens planning en klantvriendelijk geleverd

Internetbestelling volgens planning geleverd bij het filiaal in Dongen. Telefoontje gehad toen mijn bestelling binnen was. Altijd vriendelijk personeel in het filiaal in Dongen bij ophalen bestelling.

Mooie winkel!

Mooie winkel met zeer klantvriendelijke verkopers. Altijd fijn om binnen te komen. Breed assortiment voor elk wat wils. Boek besteld zonder bezorgkosten!

Het vriendelijkste verkopers team uit Dronten. Een plezier om naar toe te gaan! Boek snel op te halen, en mooi ingepakt

Fijn geholpen

Het bestellen van de boeken, gaat erg goed.Je word goed op de hoogte gehouden. Erg vrienelijk geholpen. Zal hier zeker weer bestellen.

Tevreden

Zeer vriendelijke medewerkers. Een fijne winkel.

Snelle levering Heel mooi boek en netjes verzonden .

Goed assortiment en prima helpdesk

Ik bestel graag papieren boeken en e-boeken bij Bruna. Ze hebben echt een breed assortiment. En als er eens wat mis is met een e-boek (foutieve titel bij omzetten van boek naar e-boek) lost een e-mail naar Bruna het probleem snel op. Mijn keuze!

Rap geleverde boeken

Gereserveerde romans voor mijn moeder.. mijn zus en zwager doen de helft, en ik de andere.. laat ze "gewoon" op hun adres afleveren. Geen boekhandel nodig :)

Super snel bezorgd

Super snel bezorgd. Helemaal top

Niet netjes

Ik ben zeer teleurgesteld en boos. Gisteren heb ik het boek “leer denken als een filosoof” van Julian Baggini als e-book besteld en geleverd gekregen via de mail enz enz. Het boek is echter onleesbaar en is een mengeling van Zuid-Afrikaans en Chinees!!! Van morgen om 12.13 uur gebeld men zou mij een nieuwe mail sturen met een nieuwe download mogelijkheid. Om ca 14.30 uur gebeld, maar daar werd ik na enig wachten uitgeflikkerd. Opnieuw gebeld en toen de optie van terug bellen gekozen. Ik ben aldoor bereikbaar gebleven, maar tot op heden niet terug gebeld. Dit is voor mij geen goede binnen kommer. Dus als het niet lukt stort het bedrag maar terug en zoek ik wel iets anders.

wat een service

erg goed

Sneller kan het niet.

Uitzoeken, betalen en lezen in mijn nieuwe ebook.

Geen boek

Na 4 dagen nog geen boek kunnen afhalen

No communication

I ordered a book got a confirmation and order number. After a week I got an email that the book Introduction to business. Global edition was delayed with no reason stated and there has been no communication since then. It has been over two weeks and when I ordered it was said that the delivery will take 3 - 5 days. Furthermore, when I check my Bruna account it says I didn’t order anything from your store. Very frustrating and inconvenient!

E reader aangeschaft.

Mooie, kleine e-reader. Makkelijk te bedienen.

Zoals altijd super!

Altijd vriendelijk personeel, alles volgens afspraak! Bestel en/of koop altijd mijn boeken hier.

Perfect!

In de avond via de mail besteld, de tweede dag al door de eigen Bruna in de Rietlanden gebeld, dat het boek al binnen was. Geweldig wat een service.

Bruna is prima

post nl is de vertragende factor daardoor zijn mijn boeken nog niet gelleverd

Slecht

Duurt heel lang voor mijn pakket is aangekomen en heb geen duidelijk bevestiging mails en of track en trace

E-book makkelijk te downloaden

Houdt zich niet aan de afspraken

Boek op vrijdagochtend besteld, dit zou de volgende dag bezorgd worden. Na drie dagen nog niets mogen ontvangen.

Mooie vlotte levering en netjes ingepakt

Binnen drie doen pakje in huis top

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht