Helemaal top

Halve bestelling lag klaar, maar de rest lag in de winkel en voor ik het wist had ik alles…..zeer tevreden met o zo vriendelijk personeel

Uitstekende service en snelle levering

Mooi assortiment. De producten worden snel geleverd. Betrouwbaar bedrijf.

Toppie

Ik ben heel tevreden met de boekwinkel in mijn dorp Schijndel.Zeer vr iendelijk personeel.

Altijd prima

Bestellen voor levering thuis zowel als ophalen in de winkel verloopt altijd zonder problemen. De boekenkeuze is geweldig en nodigt altijd uit tot weer een aanschaf.

Vragen om een review, terwijl de hele bestelling nog niet geleverd is...

Nog genoeg aan de logistiek te verbeteren...

Bruna mailde mij dat het boek weer beschikbaar was. Kreeg een telefoontje wanneer ik hem in de winkel kon ophalen.Al met al een goede en snelle afhandeling.

Bestellen van agenda Leven in Frankrijk

Ik heb deze agenda online besteld en kon hem binnen 2 werkdagen afhalen. Prima geregeld.

vriendelijk behulpzame medewerkers in een nette winkel

Het boek wat ik besteld had, kon ik al snel ophalen in de winkel. Een vriendelijke medewerker heeft mij vlot geholpen. De rest van de winkel zag er netjes uit. Ik zou hier zo weer een boek bestellen.

Ruim aanbod

Super makkelijk om mijn collectie e-boeken aan te vullen.

Sneller dan oa Bol!

Het boek dat ik had besteld was moeilijk verkrijgbaar overal, maar bij Bruna snel in huis, zelfs eerder dan vooraf gezegd. Top!

Zonder probleem een nieuw boek

Ik had een boek besteld op een dinsdag. Het is kwijtgeraakt bij de post. Ik heb contact opgenomen met Bruna en nog voor ik het goed begreep werd er al een nieuw boek verstuurd. Deze is netjes en goed aangekomen.

Zorgvuldig en snel

Boek besteld. Vlotte afhandeling. En wat ik ook fijn vond, dat er niet teveel mailtjes over werden verstuurd.

makkelijk bestellen en goede levering

alles ging heel makkelijke

Snel en goeie prijs

Volgende dag in huis

Matig

De puzzel die ik wilde kopen kon niet in de winkel besteld worden door de medewerker. Alleen online waarbij ik 4,95 bezorgkosten moest betalen. Erg veel geld. Vervolgens kreeg ik bericht dat de levering (na betaling) vertraagd was. Heel vervelend aangezien het een cadeau was. Ik ben daarom matig tevreden. De service van de medewerkers in de winkel in Uithoorn is overigens zeer goed.

Volgende dag al in huis mijn bestelling

Goed en redelijk snel studieboeken geleverd

Boven de email en op de website staat "morgen in huis", maar dat geldt blijkbaar niet voor studieboeken. Die hadden een dag extra nodig, hetgeen nog steeds super snel is t.o.v. van andere leveranciers. Helaas konden jullie niet alle boeken leveren, en moesten we ook bij een ander adres bestellen, en die boeken zijn er nu (3 dagen later) nog steeds niet. Bruna levert keurig netjes. Afhalen in de winkel loopt super soepel. Netjes gebeld toen ze in de winkel waren aangekomen.

Top. Snele levering en vriendelijke personeel!

Xxc

Prima service!

Excellent

Alles is soepel verlopen van bestelling tot brievenbus.

te veel contacten , maar niets leverend

Slechte ervaring, nog steeds niet geleverd...zou de volgende dag zijn! Morgen is de 'ontvanger' jarig... geen cadeau

Goede afhandeling

Fijne afhandeling.

Online boek besteld, na enkele dagen in de winkel opgehaald en betaald

Snel en correct

Bestelling gedaan online, laten bezorgen in de winkel. Gewoon, omdat je in deze winkel op het Muntplein in Nieuwegein altijd prima wordt geholpen!

Snel bezorgt erg fijn!

Hondiuslaan 44