goede info

duidelijk wanneer mijn bestelling zou komen bestelling was verlaat maar keurig op tijd een mail daarover telefoontje dat mijn boek er was

Tijdige levering

Boek werd tijdig geleverd

Ik heb geen enkele opmerking.

Het is altijd prima in orde.

Altijd een fijne winkel

Goede service en mooi assortiment. Inkijk exemplaren zouden soms fijn zijn op de site.

Ebooks besteld

Gaat snel en makkelijk Genoeg keuze

Het juiste artikel goed en snel geleverd

Zondag besteld nu donderdag nog niet ontvangen

Boek zondag besteld nu donderdag nog niet ontvangen

Activeren Boekenbon

Vorige week donderdag wilde ik twee boeken bestellen met een boekenbon. De boekenbon was geactiveerd en toen ik wilde betalen via Ideal bleef de site hangen, ik kon helaas de bestelling niet meer afrekenen. Bestelling opnieuw ingevoerd en bij het invoeren van boekenbon kreeg ik de melding dat deze al was gebruikt en geen saldo meer op zat. Bruna meteen een bericht gestuurd en tot heden nog geen reactie mogen ontvangen.

The jury is still out

Ik wacht nog op een bestelling dus nog effe geen sterren om te tellen

Geen aanrader

Een boek besteld bij Bruna voor mijn dochters studie. 5 dagen na de bestelling (van een boek dat volgens de site op voorraad was) kreeg ik een mailtje dat de bestelling was vertraagd. Er werd helaas geen reden gegeven. Daarna duurde het nog 4 dagen voordat het boek werd bezorgd. In totaal heeft de levering dus 9 dagen geduurd. Het boek was als brievenbuspakketje verpakt in een kartonnen envelop van slechte kwaliteit. De envelop was volledig open gegaan en er zat ook een scheur in. De kaft van het boek was beschadigd, Volgende keer maar weer naar Bol of Amazon

E-boeken makkelijk te bestellen

Tegenwoordig lees ik vaker e-boeken en die heeft Bruna voldoende. Het is makkelijk kiezen.

Geen gezeur, snel klaar

Ok

Ruime keus en vlotte afhandeling

Mijn e-boeken koop ik altijd via de Bruna website. Nooit gedoe en waar ik ook ben altijd nieuw leesvoer voor handen.

Te laat

Boekjes besteld voor traktatie. Zou binnen twee dagen binnen zijn, maar na vier dagen nog niet binnen. Verjaardag is al geweest.

Fijne (web)shop

Goed assortiment, fijn dat er een keuze is om in de winkel het bestelde product op te halen. Aanrader.

Snelle levering en prima in orde

Snel een ebook besteld. Gaat snel en eenvoudig.

Soepel en moeiteloos!

De boeken die ik wilde waren op voorraad en werden snel geleverd in een nette verpakking. Tevreden met de snelheid en het gemak.

Ik ben blij met de snelle en zeer vlotte levering. Gisteren bestelld, vandaag in huis.

goede service en snel geleverd

had een reservering gedaan van een boek en wordt altijd netjes afgehandeld via email en telefoon

Een boek besteld, en dit was heel snel geleverd.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en vrij snel binnen

Bij binnenkomst van mijn boek ben ik meteen gebeld door medewerkster. Vriendelijk geholpen. Fijne sfeer ,soms wordt deze alleen door ongeduldige ,irritante klanten verpest want geduld hebben sommige consumenten niet meer . Daarvoor alle lof voor deze kanjers uit bruns Geleen .

Belabberde klantenservice

Let op: als je zoals ik online een engels boek bestelt komt dit niet van Bruna maar van een buitenlandse leverancier. Ik wilde mijn bestelling annuleren, maar dat kon niet want de bestelling loopt niet via Bruna, maar via het buitenland. Inmiddels is de levertijd verlopen en heb ik Bruna gevraagd mijn geld terug te storten , maar ook dit kan niet want de bestelling loopt via de buitenlandse leverancier. Kortom, ik heb betaald en als mijn boek niet geleverd wordt ben ik mijn geld kwijt want Bruna kan niet bij mijn bestelling! Nog nooit zo belabberd geholpen bij een webshop. 1 ster moet voor deze recensie, maar je snapt natiurlijk wel dat 'ie er 0 verdient. Dit was mijn 1e en tevens laatste bestelling bij Bruna.

ik wilde graag een berichtje toevoegen

omdat het het cadeau is voor iemand anders

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht