boek nog niet bezorgd.ordernummer 0131571910 klantnummer 302264065

boek besteld op 23 mei 2025 nog niet bezorgd bij mij thuis hoogstraat 46a berlicum

SNEL

In de namiddag een boek besteld en de volgende dag werd het al bezorgd. Zeer snelle service!

Uitstekende en snelle service

Al diverse keren een boek besteld bij Bruna om af te halen in de plaatselijke winkel. De levering is heel snel; meestal de volgende werkdag. En altijd even een telefoontje vanuit de winkel als het boek is aangekomen. Kortom, snelle, betrouwbare en persoonlijke service. Volop reden om je plaatselijke Bruna te steunen!

Snel en goed

Bestelling kwam super snel en was uitstekend verpakt. Volgende keer (als er weer een Nora Roberts boek uitkomt) bestel ik hier weer.

Heel goed gegaan!

Ebook besteld en in 1 minuut op mijn ipad

Snelle levering en gemakkelijk bestellen

Eenvoudig bestelproces

Snelle nette levering.

een e-book gekocht en gedownload

e-book gezocht op de zoek-pagina ging goed en de rest is een fluitje van een cent

De bestelling ging gemakkelijk., het downloaden ook. Nu nog lezen.

Zeer klantvriendelijke boekenwinkel voor e- books

Al jaren koop ik mijn e-books bij Bruna. Het gaat altijd vlot, zonder problemen. Ik ben heel tevreden.

Prima voor ebook

Aanschaffen werkt niet goed op mijn PocketBook maar als ik op laptop het ebook koop en vervolgens inlog op mijn PocketBook ereader kan ik gelijk het ebook downloaden. Dus prima.

Spannend tot op het laatst

Verhaal was pakkend.

Snel en accuraat geleverd

Snel en accuraat geleverd

altijd vriendelijk en correct

je wordt altijd met open armen ontvangen en zeer vriendelijk geholpen

snel geleverd

Tevreden.

Snel geleverd.

Gewoon top.

Goed geregeld.

Snel, service en voordeligste

Betrouwbaar, voordeligste aanbieder van het boek dat ik wilde. Helemaal netjes dat even werd nagebeld dat het boek binnen was in de winkel. Vriendelijk personeel. Alles klopte 'gewoon'

Betrouwbare firma

Elke als ik boeken bestel zijn/is de bestelling snel binnen. En je word goed geholpen

Snel en goed bezorgd

Goede prijs en de volgende dag bezorgd

Erg handig, boek online bestellen en op loopafstand ophalen in de winkel wanneer het mij uit komt

Bestellen is makkelijk en levering erg snel

vlot besteld, vlot geleverd

de ene dag besteld en de volgende dag in de bus als brievenbuspakje prima verpakt. Klasse.

Prima geregeld!

Bestelling snel geleverd, goed geholpen in de winkel bij afhalen

Keurig en snel ontvangen

Mooi boek besteld, snel ontvangen en keurig verpakt, zoals het hoort!

Snelle levering, goede service!

Snelle levering, goede service!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht