Online besteld, in winkel afgehaald. Prima geregeld!!

In winkel altijd weer vriendelijke !

Goed en snel bestelling binnen .

2 boeken besteld s’middags en de volgende dag goed verpakt al binnen . Ik kan weer heerlijk lezen .

Supersnelle levering!

Blij met mijn bestelling, snel geleverd!

Heel goed .

Snelle levering prima .. Ook thuis bezorgen gaat altijd snel .. een keertje geprobeerd ophalen in de winkel , ook super snel ! Winkel personeel ook prima goed geholpen met ophalen echt super .. ga zo door !

Zorgvuldig en snel

Welke bestelling ik ook doe, ik laat het altijd bij de lokale Bruna afleveren. Zo krijgt de ondernemer in mijn eigen dorp de profits. Iedere bestelling is snel en zorgvuldig. Recent bleek een boek beschadigd bij binnenkomst in de Bruna winkel maar de ondernemer had al een nieuwe besteld en belde mij om te zeggen dat het geleverde boek beschadigd was en hij al een andere besteld had. Eerste keus voor boeken en andere kantoor waren is voor mij de lokale Bruna!

Snel en correct

16:00 uur besteld, volgende dag 11:00 uur geleverd. Top!

Makkelijk, snel en vriendelijk personeel

Snelle bezorging en vriendelijke medewerkers bij het afhalen

Uitstekend!

Goede website en zeer snelle bezorging!

Snel geregeld

Online besteld met levering in de vestiging op de Beethovenstraat in Amsterdam. Volgende dag om 12 uur al een belletje dat het boek klaar lag. Ook daar snel opgehaald. Fijne service zo

Ik vindt de firma Bruna een tot zaak. Ook gezien de klantvriendelijkheid is het personeel vriendelijk en vakbekwaam.

Snel en makkelijk

Blij met mn e-book!

Perfect geregeld

Donderdag online boek besteld, kon het zaterdag al afhalen, werkt perfect

Snel besteld, snel geleverd.

Het boek was binnen een dag in de bruna winkel na mijn bestelling via internet. Wat wel prettig is dat je een persoonlijk telefoontje krijgt i.p.v. een mailtje.

Super snelle service

S avonds besteld volgende dag in huis keurig

Iets bestellen en geen melding krijgen

Had een verjaardagscadeau besteld en op ophalen in de winkel afgesproken. Week ging voorbij en kreeg maar geen telefoontje of email dat het boek binnen was gekomen en opgehaald kon worden. Toen zelf maar contact opgenomen met bruna via whatsapp. Die zeiden dat het boek geleverd was in de winkel. Toen ik eenmaal in de winkel was konden ze het boek niet vinden. Blijkbaar was hij op de display terecht gekomen bij de andere boeken. Komt er op neer dat als ik er zelf niet achteraan was gegaan ik nooit een boek had gekregen. Jammer dat het verjaardagscadeau nu te laat is en gegeven.

Een goede web-site.

Adressen boekje is mooi voldoende ruimte.

zeer goed

zeer snelle levering

Boeken heel snel binnen. Communicatie prima.

Perfect en snel afgeleverd

Alleen een beetje jammer dat de DHL man de brievenbus zocht terwijl ik thuis was een boek 200 bladzijden dik door de brievenbus. Heel vreemd . Ik was er net op tijd bij.

Sneller dan snel

In de winkel bestellen duurde bijna een week. Na online bestellen was het boek de volgende dag op te halen. Sneller kan bijna niet.

Prima en vlot in filiaal afgeleverd

Boek besteld, donderdag einde middag. Vervolgens de dag daarop rond 14:00 filiaal gebeld met de vraag of zij kunnen zien waar in het bezorgproces het boek zich bevind. Heel vriendelijk geholpen door Mandy die haar best deed te kijken waar het boek was en of het misschien wel in de winkel op voorraad was, dat was niet zo. 3 kwartier later werd ik gebeld dat het boek was bezorgd. Heel tevreden over de levering en het filiaal.

Wat een snelle service!

In de avond, lui op de bank, boeken besteld En anderhalve dag later lag ik al op de bank een van die boeken te lezen :)

Snel en duidelyk

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van het wel en wee van de bestelling

Ik vond snel wat ik zocht. Bestellen ging heel makkelijk.

Blij!

Een kalender voor 2025 die ik doorgaans in de UK zelf kocht, vond ik leverbaar op de Bruna website. Een uitkomst! Kreeg wel eerst een melding “ uitverkocht, levertijd onbekend” maar dag erna telefoontje van de winkel dat mijn kalender klaar lag voor afhalen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht