snelle levering, met wel een opmerking ( zie onder )

Het verzenden van dit pakket als brievenbuspakket is geen goed idee. Het pakket zat helemaal klem in onze brievenbus. We wonen in een appartement en hebben dus een brievenbuskast. Het pakket was te groot en stak uit de brievenbus. Ik heb het ook op die manier uit de brievenbus moeten halen en dat had natuurlijk iedereen kunnen doen. Het pakket was ook beschadigd, het boek gelukkig niet.

Geweldige service

Ik kom al jaren bij Bruna Marsdijk waar de medewerkers je kennen en altijd voor je klaar staan. Supersnelle levering van mijn boekbestelling, helemaal top.

goed en snel

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en betalen. Snel verstuurd.

Te laat bezorgd

Ondanks de toezegging op de website kwam het boek een dag later aan. Omdat het een verjaardagscadeau was dit belangrijk.

Fijne website goede service

Ik koop hier graag mijn boeken

Netjes, supersnel

Boek nu online gevonden die ik al een tijdje zocht. Het snuffelen in de winkel blijft het leukst natuurlijk, maar dit was ook ok. Snel en correct afgeleverd. Top

Het digitale én persoonlijke systeem van Bruna werkt!

Zoals ik vaker wil of hoop gebeurt bij Bruna “ gewoon”. Bestellen, bericht in mijn mailbox, ophalen, betalen en met een grap en een grol de winkel weer uit.

Bestelling meestal de volgende dag in huis. Het is alleen jammer dat bezorging door DHL gedaan wordt. Bellen aan, je krijgt niet de tijd om open te doen. Pakket wordt neergezet, ook al regent het, en bezorger is al vertrokken. Kampioen rennen.

Vlot geregeld en duidelijke communicatie via mail., wanneer de bezorging is.

Positief!

Reserveren, bijhouden van nieuwe uitgaven is op de website prima te doen. Bestellingen en leveringen worden perfect uitgevoerd Blij mee!

Snelle terugkoppeling

Vandaag verschenen twee nieuwe uitgaven van Suske en Wiske. Ik had ze enkele weken terug online gereserveerd/ besteld en werd op de hoogte gehouden van het feit dat ze vandaag zouden worden afgeleverd in de Bruna winkel in mijn dorp, Vanmiddag werd ik gebeld dat ze klaar lagen in de winkel. Top!

Fijn dat er gebeld is voor het afhalen, daardoor had ik het boek snel in handen!

Makkelijk bestellen op website. Duidelijke info over ontvangst bestelling, overdracht vervoerder en pakketje kunnen volgen

Snel en goed

Bestel altijd online en haal mijn bestelling op in de plaatselijke winkel. Altijd snel en vriendelijk.

e-Books makkelijk en snel verkrijgbaar

Mooi assortiment en makkelijk te downloaden

Ruim aanbod , scherpe prijs en vlot geleverd

Heb het boek ‘oma vertel eens’ besteld. De prijs was nergens lager en werd binnen de vooraf aangegeven 2 dagen geleverd.

Goed geholpen en netjes

Goede ervaring en bestelling v boeken is ook prima geregeld

Fijne ervaring gehad!

Ik had hier de 1e keer besteld en na het ontvangen van m'n bestelling kwam ik erachter dat het niet klopte, Er was 1 boek niet geleverd en hier was een ander boek voor in de plaats gekomen wat ik niet had besteld. Telefonisch contact gehad en erg fijn geholpen direct met een oplossing gekomen door het boek dat ik miste gratis na te sturen! Erg fijn geholpen!

Boek werd snel en correct geleverd

Snel en goed geleverd

Vandaag besteld morgen in huis via de brievenbus. Top geleverd

Heel slecht

Zou thuis geleverd worden Maar ik krijg een bericht van DHL dat het bij een pakket ophaal. Ligt en vervolgens heb ik dus geen QR-code gekregen Ik ben hier dus voor niks en DHL is niet te bereiken

Alles downloaden gaat gelijk goed!

De website is gewoon oké

2/3de van de bestelling bleek niet beschikbaar na bestelling en betaling

Ik had deel 2, 3 en 4 van de grijze jager besteld om vervolgens 1 dag na de bestelling pas te horen te krijgen dat 2 en 3 niet leverbaar zijn. Dit hoort natuurlijk informatie te zijn die aanwezig is voor het bestellen

Tot nog toe goed.

Tot nog toe geen probleem gehad, hoe het verder verloopt weet ik natuurlijk niet. Hoop dat mijn bestelling er inderdaad morgen is, dan kan ik het nog als cadeau inpakken vóór vrijdag a.s. Bij voorbaat mijn dank. Vriendelijke groet, mw. R. Eimers Blauwtjes 116 4814 TP Breda

Prima communicatie met Bruna

Product snel en goed geleverd.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht