Ben prima geholpen, vriendelijk personeel.

Zie boven!!

Bij Bruna een boek online bestellen is zeer eenvoudig. Verzending is prima verlopen.

N.a.v. de nieuwsbrief met boekensuggesties een boek besteld. De website is gemakkelijk te volgen. Verzending klopt ook en wordt op beloofde tijd geleverd.

Probleemloos

Snelle levering na bestelling.

Vlot besteld, goed geleverd.

Het bestellen ging simpel en alles werd op tijd en goed geleverd.

Heel snel en netjes geleverd!

Bruna is altijd goed en betrouwbaar!!

Snel en mooi

Op dag van uitgave gebeld dat ik mijn boek kon ophalen

Bestelling is vlot en correct afgehandeld.

Opnieuw is mijn bestelde boek snel en correct geleverd.

Teleurstellend.

Geachte, Omdat ik er vanuit ging dat de Bruna in Elst het boek niet voorradig zou hebben had ik een boek besteld bij u via internet er vanuitgaande dat u het op tijd zou aanleveren zoals op de site vermeld staat. Eigenlijk past dat niet bij me. Alleen ik wilde het op tijd binnen hebben. Bij het bestellen van het boek had ik berekend dat ik ruim voldoende op tijd zou zijn dit als cadeau te kunnen geven aan vrienden die een paar dagen over waren vanuit Frankrijk. De werknemers van mijn Bruna in Elst moesten mij steeds teleurstellen. Iets met de bezorging?? Afgelopen vrijdag kreeg ik een telefoontje dat het boek eindelijk was aangekomen. Dat is jammer omdat de vrienden inmiddels weer zijn vertrokken. Ik wil niet klagen om het klagen, echter omdat u een beoordeling vraagt ben ik toch maar eerlijk. Hartelijke groeten, Anja van Den Bosch

Nieuwe boeken op releasedag in huis

Heerlijk dat Bruna met DHL verstuurt en niet met PostNL zoals bol. dat doet. Nieuwe releases op de releasedatum in huis Helaas was verpakking grotendeels kapot en heeft nieuw boek meteen een ezelsoortje. Zonde van een duur boek

Het bestelde boek lag klaar.

En is heel mooi ingepakt voor mijn kleinzoon.

Gematigd

Mensen worden gevraagd een review te schrijven. Zij kunnen een boekenbon winnen. Maar nooit laat Bruna zien wie die boekenbon heeft gewonnen. Dus van mij maar 3 sterren.

Snelle levering keurig afgeleverd

Alles klopte optimaal

De klant op 1, 2 en 3

Niet helemaal zoals het zou moeten.

Boek van Karin Slaughter n.a.v. voorstel van Bruna, d.m.v. een mail besteld. Het zou een gelimiteerde uitgave worden met een harde kaft en een luxe uitvoering voor de prijs van een paperback €24,99. In de winkel kreeg ik echter de gewone paperback aangeboden. Die hadden zij voor mij ontvangen van het "Hoofdkantoor". Ik legde e.e.a. en liet mijn ontvangen mailtje zien. Daarna werd met het "Hoofdkantoor" contact opgenomen en kreeg ik de "gewone" gebonden uitgave voor €24,99 i.p.v. €27,99. Hoewel dat dus niet de luxe uitvoering was ben ik akkoord gegaan. Dus GEEN fout van de WINKEL, maar van het "HOOFDKANTOOR".!!!!! Slecht dus, jullie (HK) doen een aanbieding, maar goed uitvoeren, ho maar!!!!! Nogmaals de WINKEL maakte GEEN fout. Hierna komt de vraag aanbevelen?, mijn antwoord: Winkel JA!!! "hoofdkantoor" NEE!!!!!

Hele fijne winkel.

Ben bij Bruna Grou ontzettend fijn geholpen. Medewerkers zijn vriendelijk en vakbekwaam. Assortiment is zeer uitgebreid.

Ordernr.: 0131587152

Goedendag, Kunt u me zeggen wanneer ik dit boek onder dit ordernummer kan ontvangen? Mvrgr. A.Lieshout

super makkelijk e book kopen

goede download e book.

Het was makkelijk om te bestellen en ik ontving het boek de volgende dag al. Ook was het boek goed verpakt en kwam dus onbeschadigd aan. Dat is heel erg fijn!

Niet goed

Per abuis besteld en betaald, hoe draai ik bestelling en betaling terug? Mvrgr Laurens Bruggink 0650223021

De levering van het boek was wat vertraagd. Ik nam contact op met de servicedesk van Bruna en werd snel en heel goed geïnformeerd.

Het kopen van een e-book ging soepel

In de winkel is het ook altijd fijn om te snuffelen.

Makkelijk te bestellen en te downloaden

Erg fijn te bestellen alert boek die ik.wil

Heel goede service

Heel goede service van Plantage Boekhandel Roermond.

Kan beter

Ik heb het boek 30 mei besteld en het was pas 6 juni in de winkel

Geweldige winkel

Winkel met leuke cadeau artikelen voor jong en oud. Ook altijd wel een mooi boek te vinden. Fijn zo'n winkel in ons dorp te hebben.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht