Altijd een klein feestje om bij Bruna rond te snuffelen.

Moeilijk om met lege handen weg te gaan bij Bruna. Altijd een klein feestje er rond te snuffelen.

Snelle en goede bezorging van het product

Prima ervaring. Ik woon sinds kort in een buitengebied en winkels zijn hier niet in de buurt. Hoewel ik het mis om even lekker in de winkel te kunnen rondneuzen is het heerlijk om online een boek te kunnen kopen en het de volgende dag thuis te hebben.

Betrouwbaar

Al meerdere keren online order geplaatst. Goede afhandeling. Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Geduld

Heb erg lang op de bestelling moeten wachten.

Snelle levering, adequate communicatie

De afspraken omtrent de levering zijn precies nagekomen. Het is prettig je bestelling op te halen bij een post.nl punt. Hoef je niet thuis te blijven

Mijn ervaringen met Bruna.

Mijn bestelling bij Bruna verliep soepel en naar verwachting. De communicatie was helder, en de levering was snel. Het is prettig dat Bruna ook ondersteuning biedt voor eventuele problemen, wat vertrouwen geeft bij het online winkelen. Ik waardeer de klantgerichtheid en zal zeker weer een bezoek brengen aan hun webshop of fysieke winkels.

Perfect gegaan

Ik wilde een setje kinderboeken kopen en kon deze gemakkelijk vinden op de website. Eenvoudig te bestellen en gratis af te halen in de plaatselijke Bruna. Perfect

prima service en volgens afspraak

prima service en volgens afspraak

snelle en nette levering

Gewoon goed

Alles gegaan zoals het hoort

Goede ervaring

Hele fijne en snelle service

Fijne winkel

Via 8nternet een boekngekocht , welke binne 3 dagen klaar lag. Door de Bruna gebeld , uitgelegd dat ik later zou zijn. Boek werd achteruitvgelegd, geen probleem

Geleverd

Boek besteld als cadeau. Op tijd geleverd. Ontvanger was er heel blij mee.

Vriendelijk en fijn

Vriendelijk personeel met gevoel voor humor. Ik word hier altijd goed geholpen en ga met een goed gevoel de winkel uit

Meteen bezorgd, geen problemen

Vlot bestellen en vlug afhalen

Zeer matig

De bestelling was binnen dus ik meteen op de fiets naar de winkel kleine 800 meter.hallo ik kom mijn pakketje ophalen. wat is uw naam ,welk boek wanneer bent u gebeld. Duurde ongeveer 15 minuten voordat de man mijn pakket had hij had nota bene zelf gebeld 3 nogal dikke boeken en 2 kinderboeken.

Levert niet zoals belooft op de website.

Helaas geen snelle levering zoals op de website wordt verkondigd. Dus niet: binnen 1 werkdag bezorgd en op te halen bij de door u gekozen winkel... Dus te laat voor moederdag en een week later pas kunnen ophalen.

Zonder problemen kunnen bestellen

Heel makkelijk om een eboek te bestellen

Heel makkelijk om een eboek te bestellen

Veel boeken voor weinig geld

Veel keus en veel leesplezier, direct downloaden, voor weinig geld.

Week geleden boek besteld en niets meer gehoord.

Status levering onduidelijk Dat zou bij zo’n simpele bestelling toch niet nodig moeten zijn

Slecht ingepakt/slechte bezorging

Pakket kwam kapot binnen Boek was los in de doos gelegt geen papier erom heen of ander versteviging Waardoor het boek kapot binnen is gekomen Nu hopen dat ze me veder kunnen helpen in de winkel of met de klanten service En daar betaal je een hoofdprijs voor Belachelijk!

Verrassend snelle levering

Online boek gesteld met 2-3 dagen levertijd. Krijg ik de volgende morgen al een telefoontje. Positieve verrassing en in winkel Velserbroek heel vriendelijk en servicegericht personeel.

Eenvoudig bestelproces en heel snel geleverd bij, mogelijkheid om in de winkel te betalen, zeer vriendelijke service in de winkel.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht