Heel interessant

Ik heb het boek cadeau gegeven aan een liefhebber van Gregoriaans. Hij is heel enthousiast!

Aanbiedingen via de mail/website voor elck wat wils! Bestellen en betalen geen enkel probleem. Kortom: heel tevreden!

snelle afhandeling

ik heb tweetal boeken digitaal besteld en de volgende dag kan ik ze ophalen. Super fijn!

Supersnelle levering

Boek was er supersnel. Binnen een dag lag het op de mat. Met nog een extra boekje erbij. Tevreden cliënt hier dus

De bestelling ging snel en gemakkelijk

Wat ik jammer vond dat is dat ik mijn cadeau bon niet kon gebruiken. Het nummer klopte niet. Terwijl ik het nummer heb opgevraagd bij [email protected] , omdat die onleesbaar was op de kaart. Was dat wel gelukt dan had ik nog een e-book besteld. De bon is nog ruim 2 jaar geldig. Ik ga het elders nog proberen. Maar verder jullie service was prima Gr Trees

Super snel een leesboek ter beschikking

Wat vindt ik dit toch een uitkomst de e - boek variant. Je besteld, betaald en binnen no time zit je lekker te lezen. Geen rompslomp met de post om te wachten die je boek afleverd. Je hoeft er niet eens voor naar de winkel. Echt toppie , en alles gaat supersnel, van kopen, en downloaden naar je e-book. Echt geweldig.

Prima geregeld

Gisteren besteld, vandaag opgehaald, keurig ingepakt. Helemaal tevreden

Het door mij bestelde boek was aantrekkelijk geprijsd en ik kreeg het, zoals aangegeven, de volgende dag thuisbezorgd .

Snel geleverd met prima service

Gisteren agenda besteld, vanochtend mail dat hij onderweg is en niet veel later een telefoontje dat ik hem bij de lokale Bruna winkel kan afhalen.

Snel en eenvoudig!

Via de website een boek besteld. Deze kon ik de volgende dag al gelijk afhalen! Super snel en eenvoudig geregeld. Blij mee!

makkelijk e-book bestellen

We hebben een paar boeken gekocht om tijdens de vakantie te lezen op de e-reader. Dat ging heel makkelijk en de prijzen waren prima.

Mooie aanbiedingen. Prima prijs.

Quality packaging

Items as described and send in quality packaging

De levering was top

De levering was top alleen het gratis boek van Suzanne Vermeer heb ik niet mogen ontvangen.Monique Horbach.

De afspraken zijn allemaal nagekomen door Bruno en prima service verleend. !

Ik heb online boeken besteld bij Bruna. De boeken werden thuis bezorgd en een gedeelte vd boeken kon ik ophalen bij een locatie van Bruna in de buurt. De bestelling is goed verlopen en alle afspraken zijn na gekomen. Ook was alles binnen 1 dag geleverd, goede service. Ben zeer tevreden.

Hele snelle levering

Naar aanleiding van de mailing heb ik een boek besteld en die had ik de volgende dag al in huis. Heerlijk.

bestelling niet ontvangen

Helaas bestelling gedaan op 9 juli met levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Maar nu 18 juli nog steeds niets ontvangen. Mail gestuurd nog niets gehoord. Wil in mijn account kijken, werkt niet. Nieuw wachtwoord willen aanmaken komt geen mail voor binnen ook niet in de Spam. Slecht bereikbaar dus. Hoop nog wel mijn bestelde boek te krijgen.

Vriendelijk personeel, snelle levering...

Perfecte service!!

Alles naar wens

Bestellen ging eenvoudig, de communicatie was duidelijk en de levering snel en netjes.

Item geleverd in perfecte staat en precies optijd.

Alles prima geregeld

U maakt alle beloftes waar.

Simpele oplossing

Bruna kondigde in een digitale folder een aantal boeken aan. Eén daarvan vond mijn vrouw interessant. Dus bestellen! In de bevestigingsmail bleek dat ik toch het verkeerde boek had besteld. Direct het correcte boekbesteld. Op de site staat dat items die niet bevallen, binnen tien dagen geretourneerd kunnen worden. Dus Bruna's bevestigingsmail geretourneerd, met het verhaal van de vergissing. Kreeg antwoord dat er zo spoedig mogelijk zou worden gereageerd en een paar uur later kwam het bericht dat de winkel (waar ik het boek zou ophalen) was ingeseind. Inmiddels was er een bericht ingesproken door die winkel dat de boeken klaar lagen. Na het bericht afgeluisterd te hebben, toch de winkel nog even gebeld. Zij hadden nog niks vernomen van de vergissing - berichten zullen elkaar gekruist hebben - maar het was geen enkel probleem. Het verkeerd bestelde boek ging gewoon weer de winkel in! Zo simpel kan het dus ook zijn.

Tevreden

Handige website, goede passende nieuwsbrief, gemakkelijk om te kopen, snelle afhandeling. Geen negatieve opmerkingen

Gezellige winkel en zeer vriendelijke en behulpzame mensen

Snel en goed.

Dag één besteld, dag twee afgehaald in de winkel.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht