Makkelijk om een buurtwinkel te hebben

Makkelijk om zo je boek te bestellen. Alleen afleveren na 1 werkdag? Niet beloven wat je niet kan waarmaken.

Snelle levering en groot assortiment

Ik zocht 3 boeken en Bruna had ze gewoon op voorraad! Besteld en de dag erop al binnen! Grote klasse!

Middelmatig

Jammer dat uw systeem niet registreert wat je per klant besteld. Ik had laatst 2 ebooks besteld die ik al eerder besteld had. Ik heb nu dus 2 dubbele, welke ik niet kan ruilen. Hier ben ik niet blij mee.

Prima (da's één woord)

Snelle levering en prima verpakt.

Een hele fijne bruna, Bellen meteen als de bestelling er is

Snelle goede bezorging van bestelling

Bestelling, bezorging, alles is prima voor elkaar

Bestelling, bezorging, alles is prima voor elkaar

Snelle service!

Boek in de avond besteld en de volgende dag opgehaald in de winkel. Top service!

Bestellen perfect

Het bestellen ging goed

Prima en snel gereageerd

Vrij snel bezorgd

Goede assortiment, slechte bezorging

Mijn bestelling zou de volgende dag met DHL bezorgd worden. De bezorgdienst van DHL laat te wensen over. Tien minuten voor de levering kreeg ik een mail dat de bezorger onderweg was om vervolgens weer 10 minuten later een andere mail gekregen dat de bezorger ons gemist had, (zogenaamd) niemand thuis. De bezorger heeft niet eens aangebeld!! Althans, niet bij ons huisnummer! Binnen 10 minuten later een derde mail dat ons pakket beschadigd is en naar de afzender wordt geretourneerd. Een dag later gebeld, klantenservice van DHL verwees mij naar klantenservice Bruna. Bij de klantenservice van Bruna weliswaar een heel vriendelijke dame gesproken die met mij naar de track & tracé code mee keek maar niet met zekerheid kon zeggen waar mijn bestelling is gebleven. Inmiddels is mijn bestelling volgens de track & tracé terug bij de afzender, Bruna dus. Maar we zijn een week verder en nog steeds is mijn bestelling niet bezorgd, noch heb ik vanuit Bruna geen bericht mogen ontvangen om mij te informeren over de status van mijn bestelling. Hoewel voorheen altijd tevreden geweest met het online assortiment van Bruna die grotendeels wel op voorraad is, is het erg jammer dat deze keer mis is gegaan waardoor ik ga twijfelen om een volgende keer online te bestellen.

Bruna heeft alles op voorraad

Snelle verzending, makkelijk bereikbaar op station: na je treinreis kun je het zo ophalen. Ook boeken die elders niet beschik baar zijn heeft Bruna.

Positief. Duidelijke site, heldere communicatie, goede service

Voor mijn e books

Ik koop mijn e books bij Bruna sinds BookSpot niet meer bestaat. Werkt als een tierelier en de boeken zijn vaak prettig geprijsd!

Makkelijk online winkelen en zeer snelle bezorging

In een woord top, in de avond een boek besteld en de volgende dag netjes gebeld worden dat het bezorgd is in de winkel.

Ik had een cadeau bon gekregen. En deze inwisselbaar was erg makkelijk. Erg fijn dat het zo makkelijk ging.

Heel snel geleverd in mijn favoriete Bruna filiaal

Ik heb gisteren een boek besteld wat ik vandaag al kon ophalen bij de Bruno in de Herenstraat Rijswijk.

Van start tot finish alles goed gegaan

Alle afspraken worden nagekomen

Alles geschiedt volgens afspraak. Ook in de winkel goed advies dat ik beter zelf kon bestellen ipv de winkel.

Bestelling goed geleverd

Mijn bestelling werd vlot geleverd en was prima verpakt. Misschien had de verpakking wel iets kleiner gekund.

Te laat geleverd

"Vandaag besteld morgen bij bruna ophalen" Mooi niet dus.. expres om 9.45 in de ochtend al besteld, 24 uur later pas een bericht dat het boek is meegegeven met de bezorger.. Dan toch maar weer bij Bol bestellen.

Binnen 24uur geleverd zo blij mee

Alles conform afspraak

Boekje om cadeau heeft ezelsoor

Slordig, boekje zat verpakt in een grotere doos. Bij opening al een ezelsoor rechtsboven.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht