eerste keer maar helemaal tevreden

Ik zal zeker meer gebruik maken van Bruna met boeken bestelling

Fijne website om te bestellen, snel geleverd!

Fijne website om te bestellen, snel geleverd!

prima geholpen

Online bestelling is simpel te plaatsen, artikel was snel in de winkel. Netjes opgebeld dat artike klaarlag om opgehaald te worden.

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden via mail

Via internet bestellen in de winkel ophalen en betalen met een mooi kado verpakking omheen

snel en goed

Ik heb besteld en de volgende dag was het er al. Helemaal tevreden

Geen bericht ontvangen.

Blabla..

Uitstel uitstel

Boek besteld als kado, uitstel uitstel. Toen te laat

Snel en goed geleverd

Zoals verwacht; snel en goed

Vriendelijke bediening snel en oplossingen gericht

Prettig winkelen in eigen dorp.met goed personeel en altijd bereid om mee te denken. Waarom gaat Bruna weg uit Hoevelaken. Zo jammer.

Uitstekend!

Prima service, prachtig boek, snel thuis bezorgd!

Snelle ontvangst

Snelle en nette ontvangst

Het downloaden te omslachtig

Het downloaden en op de e reader zetten is nogal omslachtig, gaat vaak niet in 1x goed

Snelle service, mocht de agenda gelijk meenemen terwijl ik eigenlijk nog geen afhaalbevestiging had gekregen.

slecht

Boek nog steeds niet afgeleverd bij post -NL , dus ook nog geen datum wannneer ik het boek kan ontvangen. Zou binnen een werkdag geleverd worden?? zijn nu al meer dan een week verder.

Balen!!

Ik geef geen ster omdat ik de bestelling nooit heb ontvangen (boek expositie Rothko in Parijs. Dus: NOOIT MEER BRUNA

Teleurstellend

Special Edition boek kwam beschadigd aan. Vervolgens was het terugstuur process ontzettend vermoeiend en onduidelijk, waarbij het artikelnummer onvindbaar was. Zal om deze redenen niet weer bestellen bij Bruna.

Alles wederom top geregeld!

De bestelling is goed ontvangen en de service bij Bruna is top!

Prettige winkel

Prettige winkel met breed assortiment en behulpzaam en vriendelijk personeel. Aanbod van boeken en kinderboeken zou iets breder mogen zijn

interessant sortiment aan nieuwe sripboeken

Bruna heeft een interessant sortiment aan nieuwe stripboeken.

prima service

correcte en tijdige afhandeling van de bestelling

top

goed en snelle levering

Snel en netjes geleverd

Al meerdere boeken besteld en iedere keer is het netjes verpakt en volgens de verwachte leverdatum geleverd.

Zeer vriendelijke medewerkers

Zeer vriendelijke en servicegerichte medewerkers, ik kom graag bij Bruna Wagnerplein. Of ik nou een pakketje afgeef/ophaal, een boek of cadeau koop of alleen een wenskaart. Ook als ik een boek wil bestellen die nog niet in de winkel ligt word ik goed geholpen. Vergeleken met de Primera en Bekker die ook in het winkelcentrum zitten, heeft de Bruna bovendien een beter assortiment.

Altijd goed geregeld ! Alles Op tijd binnen !

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht