Gewoon prima zaak

Gewoon prima zaak.

Een beetje vertraging, maar toch top geleverd

Er kwam een bericht dat het bestelde voor onbepaalde tijd niet geleverd kon worden. Na een chat en inzet van een medewerker het pakket toch de volgende dag in huis. Top.

Heel tevreden

Ik had een elders moeilijk te krijgen buitenlands boek, dat gelukkig wel bij Bruna beschikbaar was, besteld. Werd snel bezorgd, heel blij mee.

De gevraagde artikel werd goed verzonden

Snel beschikbaar, vriendelijk personeel.

Ik kon de bestelling, 2 kookboeken, snel afhalen nadatvik deze online had besteld. Erg vriendelijk personeel.

Snelle levering, super vriendelijk personeel en op de kop toe een prachtig ingepakt cadeau

Fijn cadeautje gescoord en super snel af te halen

Snel en goed

Snel geleverd, goede voorraad.

Tevreden

Zoals beloofd is mijn bestelling binnen 2 dagen afgerond. Perfetto.

Heel veel geduld hebben

Op 29 november 2023 een boek besteld. Zou in juni geleverd worden. Werd 2 juli vervolgens 3 mailtjes dat er vertraging was. Op 6 juli het kerstkado voor een kleinzoon ontvangen

Prima en snel

Goede prijs, snelle levering, uitstekend!

Geweldige aankopen gedaan

Voor deze zomervakantie heb ik diverse e-boeken gekocht. Snel en overzichtelijk kunnen bestellen bij Bruna. Groot assortiment :-)

Super service!

Ik heb een boek besteld dat 11 juni zou uitkomen. Diekt daarna kreeg ik bericht dat het klaar lag!

24-6-'23 besteld, 06-07-'24 pas gevraagd om een review

Beetje raar dat ik ineens emails krijg over een boek wat ik meer dan een jaar gleeden heb besteld. Boek was prima though, snelle verzending, nette prijs. 1 ster minder voor de rare email

Super altijd een belletje of mail

Diverse malen bestellingen gedaan IVM gekregen boekenbonnen snel service je krijgt een mailtje en telefoontje als boek binnen is

E-book

Ik kan mijn E-book niet vinden in de app. Heb echter wel betaald.

goede ervaring

ik bestelde via internet, maar werd meteen gebeld, dat de boeken in de winkel voorradig waren. een uurtje later alles in huis.

Hele fijne site.

Hele fijne site om e-boeken te kopen.

Hele goede service

fantastische medewerkers.

Super uitstraling met leuke, gastvrije, behulpzame medewerkers. Een genot om even binnen te lopen en iets te kopen.

Goed aanbod, leuke winkel met vriendelijk personeel

Het is altijd een feest om bij bruna rond te lopen! Goede keuze en vaak ook voor elk portemonnee

Geen idee waarom ik spamm in mijn mailbox krijg van de Bruna

Ik weet niet eens meer dat ik ooit iets bij de Bruna heb besteld omdat het zo weinig voorkomt. Dus het is storend om mailtjes te krijgen om dingen te beoordelen.

Nette levereing

Jammer dat er geen officiële nota mee wordt gestuurd. Met de mail kan ik mijn kosten niet declareren.

Snelle levering gratis opgehaald in winkel

Goed geregeld

Alles is goed en netjes verlopen & snel bezorgd. Top!

Super Star !!!

Mijn ervaring bruna is de beste bv in netherland !!!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht