Boek keurig op tijd geleverd, voor herhaling vatbaar

Boek keurig op tijd geleverd, voor herhaling vatbaar. Goed verpakt niets op aan te merken

Zie hieronder

Keurige en snelle levering. Ook leuk dat je mails ontvangt van nieuwe boeken in het jargon dat je graag leest.

vlotte bezorging

Het bestelde boek is binnen enkele dagen ontvangen en in prima staat afgeleverd

Prima service; duidelijke communicatie

Het bestelde boek werd snel geleverd en ik werd duidelijk geïnformeerd wanneer ik het kon ophalen in de dichtstbijzijnde winkel.

Prima ervaringen

Ik gebruik bruna voornamelijk voor het downloaden van mijn e-books. Er is daarin een ruime keuze en het downloaden gaat probleemloos rechtstreeks naar mijn e-reader.

Je moet een hoop geduld hebben

Boek besteld op 01-05-2024 en waarschijnlijk op 17-05-2024 geleverd hoop ik

Interessant boek, makkelijk te downloaden goede instructies.

Snelle levering echter vond ik de verpakking van het boek verontrustend. Het was een tamelijk grote,soort slap kartonnen envelop de kans dat het boek zou beschadigen acht ik groot. Gelukkig dit keer goed gegaan maar een passender,stevig doosje lijkt mij wenselijk.

Proces van bestellen ging vlot en simpel

Makkelijk bestellen zonder veel rompslomp, Al eerder besteld, maar geen eindeloze mails er achteraan. E book per instant in de mail.

Het bestelde heel snel geleverd!

Ook bij het ophalen van de bestelling in de winkel verliep alles heel vlot. Fijn, blij met de bestelde boeken!

Een boek besteld en 2 dagen erna al bezorgd

Mooie postzegels.

Ik ben zó tevreden over Bruna omdat ik een heel mooi velletje postzegels hebt gekocht en dat konden ze heel goed afrekenen en in een papieren zakje doen. Bruna vroeg me of ik daar alsjeblieft een recensie over wilde schrijven.

Gemakkelijk besteld en snelle levering

De online site is makkelijk te vinden en te gebruiken. Een snelle levering. Opgehaald bij de Bruna winkel.

Correcte afwerking van de bestelling

Ik kon de bestelling ook inderdaad ophalen op het reeds eerder aangegeven dagdeel. Van tevoren hierover een belletje gehad. Het werd netjes meegegeven met een papieren draagtas.

Fijne winkel met kundige en vriendelijke medewerkers

Zowel in de winkel op de Van Woustraat als online prettige ervaringen. Groot assortiment en een goede en snelle service.

Te late bezorging

Vast wel een goed booek met fantastische wandelingen mmaar de bezorging was zo laat dat de vakkantie er al weer op zit. Boek gaat dusu terug.

Snel ebook geregeld

Het ebook kon ik binnen 1 minuut downloaden.

lang gewacht

Maar na even geduld was het boekje er.

Erg tevreden over de snelle levering. Sneller dan was aangegeven.

gratis boek bij bestelling nooit gekregen

bij mijn bestelling zou ik een gratis boek krijgen. alleen bij het afhalen wordt het gratis boek niet meegegeven. helaas wist degene die mijn bestelling ging ophalen niet dat er een gratis boek mee gegeven zou worden. was eigenlijk wel benieuwd naar Flamingo Beach van suzanne vermeer. Maar helaas

Tevreden

Snelle levering van het bestelde boek dat goed ingepakt en daardoor zonder beschadigingen geleverd is.

Ik heb niets besteld dus kan ook geen beoordelingen geven

X

goed en vlot geleverd