Heel makkelijk om een eboek te bestellen

Heel makkelijk om een eboek te bestellen

Veel boeken voor weinig geld

Veel keus en veel leesplezier, direct downloaden, voor weinig geld.

Week geleden boek besteld en niets meer gehoord.

Status levering onduidelijk Dat zou bij zo’n simpele bestelling toch niet nodig moeten zijn

Slecht ingepakt/slechte bezorging

Pakket kwam kapot binnen Boek was los in de doos gelegt geen papier erom heen of ander versteviging Waardoor het boek kapot binnen is gekomen Nu hopen dat ze me veder kunnen helpen in de winkel of met de klanten service En daar betaal je een hoofdprijs voor Belachelijk!

Verrassend snelle levering

Online boek gesteld met 2-3 dagen levertijd. Krijg ik de volgende morgen al een telefoontje. Positieve verrassing en in winkel Velserbroek heel vriendelijk en servicegericht personeel.

Eenvoudig bestelproces en heel snel geleverd bij, mogelijkheid om in de winkel te betalen, zeer vriendelijke service in de winkel.

Altijd top!

Snel,netjes,attent alles 100% top!

Nog niet goed want ik heb het boek wel betaald maar nog niet ontvangen!!

Het duurt ongebruikelijk lang voordat het boek bij mij thuis wordt afgeleverd. Begin te betwijfelen of het ooit komt. Graag actie van uw kant!

Mijn boek kwam de dag na bestellen netjes aan.

Goed en snel in te vullen voor e-book en gemak met vooraf betalen voor boek wat later uitkomt en dan wordt verstuurd.

Betrouwbaar

Snelle levering via duidelijke informatie

Super geholpen, reservering ging goed en personeel is erg vriendelijk!

Vriendelijk personeel

Eerste keer wat besteld en het was een goede ervaring.

Opgebeld want kon het niet vinden op de website. Medewerkster heeft goed geholpen. Bestelde wegenkaarten kwamen sneller dan beloofd. Uitstekend!

Slecht verpakt maar goed opgelost

Doordat de boeken konden schuiven in de dozen raakten deze beschadigd. Na een mail naar de klantenservice, gelijk nieuwe ontvangen en de kapotte retour gestuurd.

Mooi boek, iedereen blij!

Voorlezen uit de bundel van Annie M.G. Schmidt is voor iedereen een feestje!

Vriendelijk personeel

Boek besteld via de site. Was met twee dagen al binnen. Ze helpen je zeer vriendelijk

Bestelproces, communicatie en levering top!

Overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces, duidelijke communicatie over levering en binnen 1 dag in de winkel.

Heel tevreden

Snel kunnen ophalen

Balen

Ik mocht mijn online aankopen niet ruilen in de winkel,ik had mij goed ingelezen dat het kon, en hup dat tering eind op de fiets erheen,zeiden de jonge dames dat doen wij niet in deze winkel,volgens mij hadden zij er geen zin in ofzo.

Bruna Bunschoten zijn toppers

ik bestelde online en kreeg de volgende ochtend meteen een vriendelijk berichtje dat mijn bestelling klaar lag. Afrekenen in de winkel.

heel correct en ben keurig op de hoogte gehouden

contact met Bruna verliep goed en dienstverlening van Bruna winkelier in Bussum GEWELDIG.

Boek is kapot

Hij was wel snel maar zit een deuk in

Fijne en snelle service van Bruna. Ga zo door!

Keurig geregeld

Snel en eenvoudig besteld en geleverd, goed gedaan Bruna!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht