Goed en snel.

Duidelijke bestellijst ..reader boeken staan direct op je mail kan gelijk naar het downloadenen op je ereader te zetten

vertrouwde zaak

als je wat besteld heb kun je er opaan dat je ze optijd binnen hebt al mocht het anders zijn dan word de klant ook ingelicht, ook goede curvice

Super site van Bruna, snel ebook bestellen en direct lezen!

Veel keuze in ebooks, snelle terugkoppeling via e-mail met link om te downloaden!

Goede wijn behoeft geen krans.

Wat Bruna de klant in het vooruitzicht stelt, maakt zij ook waar. Stipte bezorging, product in perfecte staat en dat tegen een alleszins goede prijs. TOP.

Super service

Ik heb gisteren avond een boek besteld bij Bruna online en ik kreeg vandaag een mail dat ik het boek op kan halen. Dat is een top service!!!! Zo is lezen niet alleen een heerlijk tijdverdrijf maar ok nog eens een heel ontspannende bezigheid, zeker als je snel het vervolg van een serie wilt lezen. Zoals ik hierboven aangaf: een super service!!!! Ga zo door!!! met vriendelijke groet, Wilma

Toffe winkel!

Prettige winkel met een uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel.

Vandaag het boek ontvangen ben zeer benieuwd. Heb al een stukje gelezen en dat was heel erg boeiend, dus als dit het begin is kan ik niet wachten om het hele boek te lezen.

Snel

Blij met de goedkope ebook

Super service

...service met een glimlach. Ook komen zoveel personen in de winkel bij Bruna in Noordwijk-Binnen, wisten ze precies mijn naam ...

Kan niet beter

Vanaf internet bestelling tot het boekje via de winkel Bruna De Schooten in huis hebben was bizar snel. Lijkt allemaal zo gewoon tegenwoordig maar goed om te realiseren dat het helemaal niet zo normaal is om binnen 14 uur je bestelling in huis te hebben. Besteld- geleverd- gebeld door vriendelijke medewerker en opgehaald. Altijd vriendelijk , gezellig personeel met humor en kundigheid

Probleemloos

Probleemloos

Gemakkelijk en handig. Downloaden gaat zeer snel

goed, maar 3 verschillende pakjes

een snelle verzending, alleen heb ik drie boeken gekocht: - 1 boek was niet beschikbaar en komt later (kan gebeuren) - 2 boeken werden op het zelfde moment verzonden en ontvangen, maar zaten in verschillende pakjes :( er zou hier vast een logistieke reden voor zijn

Prima.

Goede bezorging en vriendelijke bezorger en boek was op voorraad en kan het dus cadeau geven aan iemand.Dus zeer tevreden.

Verpakking kan beter

Verkopers moeten beter hun best doen om de verpakking aan te sluiten op het product wat ze verkopen.

Goed geholpen, vtiendelijk personeel

Top zaak, goed assortiment, prima personeel

Heel goede service

Ik word altijd heel goed geholpen door vriendelijke mensen.

Geweldige winkel

Wat wij ook kopen, postzegels, een tijdschrift of een boek, men is altijd even vriendelijk en behulpzaam. Op de website lezen we de korte inhoud van een boek en bestellen het in de winkel

Goede bestelling

Fijn dat je in de winkel kan bestellen en het snel kan afhalen. Scheelt toch mooi even verzendkosten !

Heel vriendelijk en behulpzaam.

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Een winkel waar je altijd graag naar toe gaat.

Zeer positief

Uitstekende winkels/ groot assortiment

Hebben snel tot de juiste boek keuze kunnen komen.

uitstekend

Boekebn waren op tijd in dewinkel. goede service

deels zeer positief

Ik had vijf boeken besteld. Drie zijn er afgeleverd binnen de gestelde termijn. Zij waren goed verpakt en in prima staat door mij ontvangen. Echter, twee boeken heb ik nog niet ontvangen. Ik kan daarom nog geen beoordeling mbt de gehele bestelling geven.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht