Bruna Bunschoten zijn toppers

ik bestelde online en kreeg de volgende ochtend meteen een vriendelijk berichtje dat mijn bestelling klaar lag. Afrekenen in de winkel.

heel correct en ben keurig op de hoogte gehouden

contact met Bruna verliep goed en dienstverlening van Bruna winkelier in Bussum GEWELDIG.

Boek is kapot

Hij was wel snel maar zit een deuk in

Fijne en snelle service van Bruna. Ga zo door!

Keurig geregeld

Snel en eenvoudig besteld en geleverd, goed gedaan Bruna!

Heel gemakkelijk om snel te lezen

Ik download al mijn boeken. Vroeger bij Eci, nu bij Bruna. Gaat heel gemakkelijk.

Snel een account gemaakt

Snel een account asngemaakt en een ebook gedownload. Werkte snel en goed

super

binnen tien minuten kan ik weer een nieuw boek lezen

Service gerichte webshop!

Leuke aanbiedingen. Ook de aftersale van Bruna is gewoon goed en klantgericht. Ondanks dat de bestelling geretourneerd moest worden werd gelijk het antwoordnummer verstrekt zonder daaraan vooraf allerlei herroepingsformulieren in te vullen. Graag tot de volgende keer Bruna!

Netjes gebeld om te kunnen halen

Het boek Limesroutes via de website besteld en bij een Bruna in de buurt af laten leveren. Ik werd netjes gebeld de ochtend erna dat het boek er was en gelijk afgesproken dat ik deze middag het op kwam halen. Het lag netjes klaar.

Supersnelle service

Boek besteld dat op andere plaatsen niet of moeilijk verkrijgbaar was. De volgende dag lag het al klaar in de winkel. Dit was niet de eerste keer, altijd heel goede en snelle service!

Goed boek

IK ben fan van dr Brownstein. Ik denk dat zijn ideeën over jodium en niet geraffineerd zeezout kloppen. De ADH is daarvan veel te laag. Ik voel me er veel beter bij!

Prettig zo te bestellen.

Bestelling was heel snel gelukt, super eenvoudig.

Snelle levering!

Mijn bestelling werd heel snel geleverd,goed verpakt en in goede staat!

Boeken worden steeds duurder!

Toen ik begon met e-boeken kreeg je voor €4,99 nog boeken met 400 of meer blz. Dat is er nu jammergenoeg niet meer bij.

Snel besteld vlot geleverd

Zag dat mijn vaste Bruna het boek net op voorraad had, dus online besteld en na 24 uur af te halen in onze eigen winkel.

snel en met persoonlijk voicemail bericht

niet nodig

Leverbaar uit voorraad en correcte verzending

Het door mij bestelde boek 'Van patiënt tot potent' heb ik in goede staat ontvangen. Ik ging bij het bestellen aanvankelijk eerst naar Bol.com maar die konden het alleen maar als e-boek leveren. Blij dat jullie de gedrukte versie uit voorraad konden leveren! Mvg. Henk Warnaar

Duidelijke website

Vlotte bezorging

beste mijn boeken te bestellen

heel fijne winkel vind het geweldig dat ik mijn boeken kan bestellen en op haalt in de winkel daar ook te betalen aanbevelen zeer zeker vriendelijk personeel

Fijne winkel met groot assortiment.

Bruna heeft een groot assortiment. Wanneer je boeken online besteld is de levertijd kort. Bediening in de winkel is heel prettig.

Denkt heel goed met je mee

GOED PERSONEEL. Denkt met je mee.

Mooi maar kwetsbaar.

Het voorplat van het boek is gemaakt van fraai maar kwetsbaar materiaal. Door de verzending van het boek in een te grote doos is het gaan schuiven en is de buitenkant niet meer zo mooi als de tekst.

Bestelling en levering gingen vlekkeloos. Niets bijzonders tegenwoordig.

Top. Prima. Snel. Netjes. Goed verpakt.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht