Prima prijs, verpakking en levering

Ik bestel regelmatig boeken en dit voldeed op alle vlakken. Zie titel.

meedenken

IK word altijd prettig geholpen ener wordt, als ik een vraag heb, naar oplossingen gezocht. Fijne winkel.

Attente en hulpvaardig personeel

Uitstekend. Prettig personeel die zeer bereid zijn om iets voor je uit te zoeken

Klantvriendelijk

Ik word altijd zeer goed geholpen.

Altijd goed!

Altijd leuke aanbiedingen, en goeie levering.

Makkelijk en snel een e-book besteld en ontvangen!

Voor herhaling vatbaar!

super webshop

hele fijne webshop met goede prijzen. Snelle berzending en goed verpakt

Alles prima gegaan.

Boek netjes binnen de gestelde tijd geleverd. Ben tevreden :)

Uitstekend.

Goed geholpen bij Bruna Heemstede

Goede service!

Online een boek besteld. Ik kreeg de volgende dag al bericht, dat het boek er was en ik het kon ophalen. Het werd mooi voor me ingepakt en ik kon het zo cadeau geven. Top geregeld!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Als ik een pakje kom ophalen, word ik altijd prettig geholpen. Het is een fijne zaak waar ik o.a. mijn kantoorspullen koop.

Snelle leveringen

Regelmatig bestel ik boeken, ik lees erg graag. Het is dan ook erg fijn, dat boeken snel en goed verpakt verzonden en geleverd worden, petje af.

Boek online besteld; afgehaald in fysieke winkel.

Verliep vlekkeloos. Snelle levering. Uitstekende service, ook in winkel Bruna Reuver!

Ik wordt altijd vriendelijk en goed geholpen

Prettig geholpen

Super vriendelijk personeel

Snelle levering en goede service. Thijs is een topper!

Alice in Boekenwonderland

Bruna is een boekhandel, maar als je over de drempel stapt kom je ogen te kort. De zaak is goed geoutilleerd en de ambiance is aangepast aan het genre wat daar ten toongesteld wordt. Vooral de kinder- en jeugdafdeling is voor een volwassene nog verleidelijk. Kortom, ik zoek elke keer een aanleiding om een boek te kopen.

Was vlot leverbaar maar het boek wat ik er bij zou krijgen zat er niet bij

Zeer tevreden, bestellingen zijn snel binnen, en je wordt netjes opgebeld als het binnen is Vriendelijk en professioneel personeel.

Deskundig personeel

Vriendelijk geholpen en deskundig

Ellenlange levertijd...

Ik had 2 kookbijbels besteld. De ene kreeg ik vrij snel maar de ander werd qua levering elke keer weer uitgesteld. Duurde 3 weken. Terwijl beide boeken onderdeel vormden van een kortingsactie.....dan heb je toch die boeken in voorraad ?

Heel vriendelijk geholpen

Medewerkers zijn altijd heel behulpzaam en vriendelijk

Mijn boek lag klaar en kreeg zelfs een gratis boekje erbij . Heel blij mee

Oke!

Nvt

alles prima

Goed geregeld

Mijn boeken waren mooi op tijd binnen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht