Altijd vriendelijk personeel, niet voor niets ooit de beste Bruna van Nederland.

Goede levering tegen een goede prijs!

Het boek was nergens verkrijgbaar, maar wel bij de Bruna. Super geregeld!

Ruime keuze

Een ruim gesorteerde winkel met vriendelijke mensen.

Boek niet geleverd, later verzonden

Wij hadden drie boeken besteld, maar in het pakket zaten twee boeken. Ik heb hier direct een e-mail achteraan gestuurd, hier kreeg ik na 2 werkdagen reactie op en is het boek alsnog verzonden.

Zeer goed een aanrader

Boek viel tegen

Ik kocht het boek omdat ik in de aanprijzingen dacht een boek over een relatie met een narcistische partner te lezen te krijgen en waarom je daarin (te) lang blijft ‘hangen.’ Het was echter een veel te lange introductie over de schrijfster zelf en pas na de helft van het boek kwam de essentie in de verte in zicht . Het boek was niet boeiend geschreven en verdeeld in te korte hoofdstukken.

Goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling opgehaald kon worden. Vriendelijk personeel

Vriendelijke benadering

Ze namen de tijd om uit te leggen

Wanneer ik een online een boek bestel, kan ik het heel snel ophalen bij de Bruna hier om de hoek. Geweldig toch?

Pre order geplaatst en niet geleverd

Teleurstellend tot de max. Ik had een pre order geplaatst en heb de bestelling nooit geleverd gekregen. Niet eens een berichtje of belletje dat het boek niet geleverd was, moest er zelf achteraan...

Teleurstellend

Leuke aanbieding dacht ik een morgen meteen geleverd. Twee boeken, in twee zendingen geleverd. Na drie weken...

Super vriendelijk personeel, mooi ingepakt !

Altijd goed bij Bruna

De winkel is goed toegankelijk, schoon, overzichtelijk ingedeeld en je wordt heel vriendelijk geholpen. Het assortiment is super, ze hebben echt veel, van veel verschillende producten. Goed geprijsde huismerk spullen en ook merkartikelen. Topzaak

Afhalen op lokatie naar keuze: perfect

Voor mijn werk op de markt elke woensdag in Geldrop, boek besteld, naar Bruna Geldrop laten versturen en vervolgens ophalen: het werkt perfect!! Moniek bedankt voor deze supertip :)

Ongeloveloos

Helemaal fantastisch Na lang speuren en veel teleurstellingen gewoon bij Bruna een boek gevonden waar ik dus al een tijd naar zocht… Mijn exemplaar al jaren geleden verloren door een vechtscheiding en die was dus gewoon verkrijgbaar voor een heel klein prijsje! Dus in één woord… ONGELOVELOOS

zoals verwacht vlot in huis

de ene dag besteld de volgende dag in huis

Bruna DrontenEen boekenwinkel waar je blij van wordt

Vriendelijk en kundig personeel. Altijd bereid om je te helpen en te adviseren.

Vriendelijke en goede service!

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ze denken met je mee. Ik kom graag bij Bruna Zaltbommel.

Prima boekhandel in Amsterdamumc locatie AMC. We duur; 2 kaarten met 2 postzegels; ruim 6 euro! Vind ik veel geld maar daar kan de Bruna zelf misschien niks aan doen

Op tijd afgeleverd en alles goed ingepakt - ben zeer tevreden

.....

Na bestelling waren na een dag de bestelde boeken al binnen. Uitstekende service.

Niks besteld

Ik heb niks besteld…

Prima website en snelle levering

Via de website weer een boek besteld, duidelijke site. Levering netjes een dag later en het boek was prima verpakt

Accuraat, goed en vriendelijk!

Fantastische boekwinkel

Leveren op tijd en hebben een goede selectie aan boeken.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht