Bestelling en levering gingen vlekkeloos. Niets bijzonders tegenwoordig.

Top. Prima. Snel. Netjes. Goed verpakt.

Kan beter.

Jammer dat je op je vingers wordt getikt omdat je tijdens je werk de telefoon niet kan oppakken. Was diegene een beet gepikeerd over. Hier besteld ivm boekenbon volgende keer andere boekhandel.

Super goede ervaringen

Redelijk veel boeken op voorraad Snelle levering Goed verpakt Kom steeds vaker bij jullie aankopen doen!

Toppie

Goede en snelle afhandeling en service,Merci

Betrouwbaar adres om iets te bestellen. Voor herhaling vatbaar

Snel en gedegen.

Het boek werd zeer snel geleverd in een goede verpakking. Ben er zeer tevreden over.

Prima en snel is natuurlijk ook de verwachting bij een e-book.

Prima en snel is natuurlijk ook de verwachting bij een e-book.

Betaling met iDeal ging drie keer niet goed

Ik had een cadeaukaart van BoekCadeau van 20 euro, maar het boek dat ik wilde kopen was 25 euro, dus ik moest nog 5 euro bij betalen. Tot drie keer toe met iDeal is dat niet gelukt: "Sorry, er ging iets fout. Probeer het op een later moment weer" was de melding. An sich is dat niet zo erg, maar bij de nieuwe poging als ik dan weer de cadeaukaart code invoerde, kreeg ik de melding dat het saldo al was opgebruikt. Heel frustrerend, want de bestelling was immers niet doorgekomen. Uiteindelijk bleek dat het saldo na 8 uur weer op de kaart stond, dus de volgende dag weer geprobeerd, weer met iDeal, en weer dezelfde foutmelding. Ook nog met creditcard geprobeerd, maar omdat hij al in de fout modus zal, kwam dat er ook niet doorheen. Dus ik wist, ik kan nu wéér 8 uur gaan wachten om het weer te proberen. Uiteindelijk bij de derde poging dus meteen maar met de creditcard betaald en dat kwam in één keer door. Erg jammer dat het 24 uur heeft moeten duren voordat ik gewoon een boek kon bestellen en betalen.

Harstikke goed

Harstikke goed. Korte levertijd, goede bezorging, mooi boek. Bedankt

Jarenlang positieve ervaring.

Altijd heel erg aardige medewerkers die mee helpen met zoeken en adviseren.

Prima, aardige verkoper

Vlotte afhandeling

Snel in huis

Boeken netjes binnen gekregen en heel snel in huis na het plaatsen van mijn bestelling

Prima om de e-boeken bij Bruna te bestellen! Heel snel geregeld allemaal!

Ik kan het iedereen aanraden om bij Bruna de boeken te bestellen.

snel, correct, behulpzaam

in Rotterdam zeggen ze, niet lullen maar poetsen. en in deze vestiging is dat zo, snel accuraat, behulpzaam.

Zoals het hoort, en bezorging helemaal op tijd

Zoals het hoort, en bezorging helemaal op tijd

Compleet

Goed assortiment, aardig personeel, gewoon een leuke winkel.

slecht

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd. Niet dus prognose nu 16 dagen. Als ik dat geweten had had ik het elders besteld.

goede levering

goede levering

Je wordt gebeld als de bestelling binnen is. Vriendelijk personeel bij afhalen.

Snel en goed verzorgd geleverd

Besteld en de volgende dag keurig verpakt geleverd. Een aanrader

Snelle levering en goede service

Makkelijk bestel proces en levering volgende dag.

Zeer snelle levering

Goede service met zeer snelle levering

Goed geregeld zo...ook snel geleverd via de brievenbus

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht