prima service en aardig personeel. goed assortiment

Webwinkel matig, fysieke winkel slecht

In juni was de actie; bij 15 euro aan Nederlandse boeken krijg je de zomerspecial van Vermeer gratis. Extra gewacht op deze datum. Omdat ik liever fysiek winkel ben ik naar de winkel in Echt gegaan. Bij het afrekenen zei de medewerker niets over het gratis boek. Toen ik er naar vroeg gaf ze aan dat ze de boeken niet binnen hadden gekregen. Kan gebeuren. Ik gaf aan dat ik het dan online zou bestellen. De medewerker gaf aan dat geen nut had want online kreeg je dit boek ook niet cadeau. Ik vond dit vreemd aangezien door de hele winkel reclame werd gemaakt voor dit gratis boek. Dan maar een andere winkelketen dacht ik. Toch besloot in Bruna Nederland te bellen. Deze medewerker gaf aan dat de winkel in Echt ervoor had gekozen om niet mee te doen aan de actie. Zij wilde dit als filiaal zijnde niet. Online kreeg ik het boek wel gewoon. Als ik er voor koos om het boek af te halen (gratis) zou ik het cadeau niet krijgen. Uiteindelijk toch maar de verzendkosten betaald. Achteraf spijt. De winkel liegt en de webshop dwingt je verzendkosten te betalen terwijl je normaal gratis boeken kunt afhalen. Jullie maken onjuiste reclame

Goed assortiment snelle verzending

Gewoon goed!

Makkelijk en snel

Kreeg keurig een telefoontje dat het bestelde boek binnen was. Afgerekend met een Brunaboekenbon. Jammer dat de restwaarde van €2,50 alléén verrekend kan worden bij aankoop van boeken. Wilde dit graag voor een kaart gebruiken. Dit wordt weer zo een vergeet dingetje. Is dus kassa voor Bruna

Zeer positief met humor

Zie boven

Ik heb helemaal niets besteld

Waarom krijg ik een bericht over een aankoop terwijl ik helemaal niets heb besteld?

Fijne winkel

Zeer vriendelijke bediening , denkt goed met je mee.

Fijn en bijzonder!

Altijd prettig om bij de Bruna te zijn. Een leuke winkel met bevlogen winkelpersoneel dat kennis van zaken heeft en bovendien bijzonder aardig zijn!

Geweldige medewerkers

Ik kom heel graag bij Bruna Belgieplein Amsterdam. Hele aardige mensen werken daar. Behulpzaam en goed advies.

Mijn ervaring met mijn vaste Bruna Winkel is super altijd bereid moeite te doen

Dat get goed is

Dat het boek goed is

Lange wachttijd, vervormd product

Er was een zeer lange wachttijd op het boek en bij aankomst waren beide hoeken van de kaft en de randen beschadigd en omgevouwen omdat de verpakking groter was dan t boek en het boek los in de verpakking zat. Voor die prijs zou je meer mogen verwachten.

snelle en goede service

Goedkoper dan een andere grote online boekhandel en prima service!

Perfect!!!

Ze hebben hun administratie perfect op orde. Had een boek cadeau gedaan maar een verkeerd huisnummer opgegeven. Degene die het boek ontvangen had heeft het teruggestuurd. Ondertussen had ik al een nieuw boek besteld. Behoorlijk verwarrend allemaal (mijn schuld). Toch kreeg ik netjes het geld terug van het teruggestuurd boek.

Bruna winkel is gewoon een top winkel

Je kiest altijd een goed boek wat je graag leest en hebben altijd wel goede boeken die echt goed te lezen zijn

Grandioos

Veel beter dan afhaling in winkel

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Veel keuze in boeken, vooral thrillers die mijn voorkeur hebben. De bestelling ging gemakkelijk en de levering was snel.

Iets vriendelijker mag wel

Ik wilde voor het eerst een pakket laten versturen juist via postkantoor. Het was druk en er werd gelijk een postzegel opgeplakt. Toen ik vroeg maar gaat dit dan via track &trace? Was het antwoord dat had je moeten aangeven. Ik wist hier helemaal niets over en had graag de info gehad. Toen ik melde dat ik dit spannend vond omdat er een belangrijk document inzat werd laconiek gereageerd en ik kon het in de brievenbus doen.

Okidoki

Wordt altijd goed geholpen

Zeer vriendelijk en professioneel winkelpersoneel.

Een aanrader om hier te winkelen.

Snelle en goede service

Altijd snelle verzending. Ik ontving ooit een keer een boek met drukfout, één telefoontje en ik had de volgende dag een nieuw exemplaar in huis. Ik bestel of koop al mijn boeken graag bij Bruna, mede vanwege de voordelen voor de auteurs die bij de grote concurrent niet gelden.

Relax

Altijd fijn, lekker rondkijken

O langs een haakboek besteld waar ik super blij mee ben

Prima en snelle levering.

Boek besteld dat helaas niet in voorraad was. Zou volgende dag komen, maar koerier was vertraagd. Telefoontje gehad toen het boek was aangekomen.

Bruna Beunk Leiden

Zeer klantgericht en uitgebreid assortiment. Ben blij met Beunk Bruna Leiden