Prima !

Boeken bestellen bij Bruna, makkelijk en snelle levering, volgende dag al lekker lezen, fijn !

Snelle service!

Blij met de goede service!

Uitstekend levering

Online bestelling makkelijk en snel kunnen doen. En, op reis in Nederland, bij het door mij gewenste filiaal simpel kunnen afhalen. Zeer correct telefoontje ontvangen toen het boek binnen was en kunnen aangeven op welk komen ik het wilde ophalen.

Fijn bedrijf en fijne mensen die er werken

Bij aankoop vriendelijk geholpen in de winkel in Wijchen. Goed advies en vlotte afhandeling bij betalen. Overzichtelijke winkel.

Het ging super

Ebook besteld ging zonder problemen en voor een goede prijs.

Netjes en snel

Artikel boven verwachting en goed van prijs ten opzichte van andere verkopers.

Ik koop regelmatig boeken bij Bruna,welke ik wil hebben zijn altijd aanwezig , vriendelijk personeel , ik kan het aan iedereen aanbevelen

Prima service en vriendelijke mensen

Prettige zaak met goeie bediening

Altijd geweldig geholpen

Bruna super winkel

Verzending matig artikel prima

Pakket was in mijn brievenbus gepropt veel te groot voor brievenbus pakket doos zwaar beschadigd misschien vooryaan als pakket verzenden agenda was verder prima

Niet klant vriendelijk bij klantenservice

Boek besteld. Afgehaald bij Bruna punt. Kom ik thuis. Is het Engels. Op de site staat dat het Nederlands boek is. Klantenservice gebeld. Kreeg hoestende dame aan de telefoon Ja dan staat het verkeerd. Zei ze. U kunt naar de winkel gaan. Kijken of zij wat kunnen doen. Bruna afhaalpunt heeft het goed afgehandeld. Was niet gegarandeerd of met nieuwe bestelling wel nederlands is. Geld terug gehad. Aanbevolen zolang het goed gaat. Klantenservice niet klant gericht.

Prima geholpen door medewerker van de klantenservice

Telefonisch toegankelijkheid; prima! Geen gedoe met een keuzemenu en geen lange wachttijd voordat ik een medewerker aan de lijn kreeg. Mijn vraag over mijn bestelling werd direct beantwoord nadat de oorzaak in het systeem gevonden was . Vervolgens is dit via de mail nog eens extra bevestigd.

snel en correcte levering

duidelijke site, bestellen, afleveren in de winkel, track&trace, en daar betalen. Prima geregeld.

De vraag om een (goede) review te plaatsen is er eerder dan de bestelling :-)

Z

Snel en goed geregeld!

Op internet duidelijke handelswijze waardoor het bestellen snel ging. De bezorging was precies op de aangegeven tijd. De boeken waren perfect verpakt.

Boek wat ik wilde ontvangen

Het boek wat ik besteld heb ontvangen maar er zijn nog een gratis boek bij zitten en dat was er niet. Want de winkelvoorraad was beperkt. Kan die winkel niks aan doen maar als ik iets bestel dan hadden ze dat toch meteen mee kunnen sturen. Vond dit erg vreemd

Lekker snel geleverd

Mijn boek gelukkig niet beschadigd, maar als je de verpakking had gezien, vreselijk beschadigde, dan heb ik echt wel geluk gehad dat het boek goed vanaf gekomen is.

Zeer netjes

Zeer netjes in een doos gebracht maar wat raar was op website was hij 15 euro maar op de boek stond met rode stikker 12.50 das niet zo netjes plus nog 2.50verzent kosten ik moest 17 euro betalen voor iets wat 12.50 kost

Goede service. Boeken netjes en stevig verpakt.

Vriendelijke, goede en snelle service

Leuke winkel en goede service!

Ik word helemaal flauw van die recensie verzoeken

Als ik in een fysieke winkel ben geweest staat er bij thuiskomst toch ook niemand voor m'n neus om te vragen hoe t was. Vragen om recensies is echt t meest lage wat marketing kan brengen.

Top service!

Deze week een boek besteld, om af te halen bij Bruna Surhuisterveen. Ik word goed op de hoogte gehouden en heb 2 weken om het op te halen. Maar zo lang ga ik toch niet wachten haha. Nu al zin om heen te gaan. Verder vind ik deze Bruna een hele fijne winkel. Top!

Aalsmeer is fijne winkel van BRuna, aardige deskundige mensen

gisteren twee boeken besteld en betaald, vandaag is er al één afgeleverd

prima boekwinkel

snel geholpen, gebeld dat mijn bestelling er was

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht