Prima service. Geen verbeterpunten als misschien de factuur automatisch mailen ipv zelf te moeten downloaden.
Bruna hield me goed op de hoogte en ik heb mijn pakket heel snel ontvangen. Go Bruna!!!
Kan deze versie niet op mijn e reader zetten!!
Beste Henk Ik begrijp dat het ontzettend jammer is dat je niet meteen kunt genieten van je bestelde eBook. Hier vind je je eBook: 1. Log in op Bruna 2. Klik op je naam (rechts bovenin) en kies voor 'Mijn Bruna'. 3. Klik op 'Bekijk je eBooks'. Hier vind je een overzicht van al je eBooks. Extra hulp nodig bij het downloaden? Maak gebruik van https://klantenservice.bruna.nl/veelgestelde-vragen/d/hulp-bij-het-downloaden-van-je-ebook Toch extra hulp nodig? staat een e-mail naar [email protected]. We zullen je snel verder helpen. Groet, Margo
Dinsdag besteld, zou dus woensdag thuis afgeleverd kunnen worden. Levering via de winkel was echter pas op vrijdag en dan ook nog na navraag mijnerzijds. Waren wegenatlassen en zaterdags op stap, dus nog maar net op tijd. Zolang dit niet verbetert, maar weer thuis laten bezorgen. Sneu voor jullie eigen winkel(s) maar dat systeem behoeft duidelijk verbetering.
Beste Oebele, bedankt voor je melding. Allereerst willen we jou onze welgemeende excuses aanbieden voor deze zeer vervelende samenloop van omstandigheden. Wij begrijpen dat het een teleurstelling is, als blijkt dat we je niet binnen de afgesproken levertijd blij kunnen maken met de door jou bestelde artikelen. Helaas was er een vertraging in de bevoorrading naar de winkel toe. Mijn excuses hiervoor. Inmiddels heb ik contact met de winkel gehad en begreep dat de bestelling door je is afgehaald. We zullen de feedback gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren om herhaling in de toekomst te voorkomen. Groet, Margo
Ik heb mijn boek in de winkel laten bezorgen en ben gebeld op het moment dat het gereed ligt. Dit is beter dan thuis laten bezorgen. Fijn dat die mogelijkheid geboden wordt. Aardig personeel!
Beste Gerard, bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de optie afhalen en betalen in de Bruna winkel! We hopen je in de toekomst nog veel vaker van dienst te mogen zijn. Groet Margo
3 boeken besteld voor 4+, leuke bijkomstigheid 'een gratis boek!', 's avonds besteld, volgende ochtend in huis
Voor het eerst een speciale aanbieding van Bruna besteld (6 boeken), ophalen in de winkel, omdat het verpakt moest worden als cadeau (moet een verrassing zijn). Daarom geen afleveren aan huis. Winkel wist dit niet en medewerkster van de winkel wilde weten welk boek ontbrak en wat het ISBN nummer was. Kon dit kennelijk zelf niet opzoeken. Slechte service, onbegrijpelijke procedure. Ging ervan uit dat de complete order naar de winkel gestuurd zou worden en niet dat er een deel uit de winkelvoorraad wordt geleverd en de rest apart besteld moet worden. Advies: procedure nog eens goed bekijken en verbeteren!
Beste Gerard, Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent over je winkelbeleving bij de Bruna. Vanuit duurzaamheid wordt er direct na bestellen gekeken welke boeken in de desbetreffende winkel op voorraad zijn. Degene die niet op voorraad zijn, worden vanuit het verzendhuis verstuurd naar de winkel. De winkel ontvangt ook een orderbevestiging. Natuurlijk streven wij er altijd naar om onze diensten, acties en aanbiedingen te verbeteren, je advies helpt ons hierbij. Wij zullen dit doorgeven aan de verantwoordelijke afdeling, zodat dit bij de evaluatie mee kan worden genomen. Groet, Margo
Bestelling die niet op voorraad was in de winkel, volgende dag geleverd
Mijn bestelling werd netjes in een dag bezorgd. De doos was echter nogal groot, stak deels uit de brievenbus in mijn flat zodat hij te stelen was. Bovendien versperde hij mijn brievenbus zodat er geen volgende post in zou kunnen. Gelukkig was ik er op tijd bij. Is er geen betere minder lange verpakking mogelijk?
Beste Gerard, bedankt voor het plaatsen van je review. Wij weten dat onze doosformaten soms wat aan de grote kant zijn. Onze verpakkingen zijn uitgebreid met envelopdozen (groot en klein), zodat een brievenbuspakje zonder problemen door de brievenbus past. Hopelijk zien we je in de toekomst toch nog een keertje terug bij Bruna. Groet, Margo
Zeldzaam item, goed verpakt en snel in huis. Heel blij mee!
Ik heb aan het bovenstaande niets toe te voegen
Alles perfekt.
Nadat ik bij Bruna de bestelling had geplaatst krijg ik een bericht dat de bestelling zsm bij de winkel op te halen is. Daar stond geen indicatie bij. Uiteindelijk was de dag later het pakket gereed. Dat was snel. Ik werd daar netjes over gebeld. Het voelde als een onzekere aankoop omdat ik pas in de winkel hoefde te betalen ipv bij de online bestelling.
Beste Noor, Dankjewel voor je aankoop. Wanneer je kiest voor afhalen in de winkel, betaal je ter plekke. Jammer dat je het gratis boekje niet hebt ontvangen. We sturen je per e-mail een privébericht. Groet, Margo
Originele beoordeling
Nadat ik bij Bruna de bestelling had geplaatst krijg ik een bericht dat de bestelling zsm bij de winkel op te halen is. Daar stond geen indicatie bij. Uiteindelijk was de dag later het pakket gereed. Ik werd daar netjes over gebeld. Het voelde als een onzekere aankoop omdat ik pas in de winkel hoefde te betalen ipv bij de online bestelling. Bij de aankoop zat een gratis boek. Deze zat er bij het afhalen niet bij.
Ik had het, ondanks dat ik het laat jn de avond had besteld, de volgende dag al gewoon in huis! Heel blij mee!
Best Nicolaas, we zijn dankbaar voor jouw vriendelijke woorden. Vriendelijke groeten, Inge
Kom geregeld bij de Bruna in Noordwijk en wordt altijd vriendelijk en kundig te woord gestaan. Deze keer boek online besteld, volgende dag was het al binnen.
boek is snel te bestellen en de levering aan huis is ook snel
Prachtig boek, maar jongens.. bijna 2 weken wachten op een boek terwijl het op voorraad is?!
Fijne winkel ook echt het buurtgevoel, nu via de website besteld , normaal in de winkel, maar haal het daar graag af om nog even rond te kijken!
Op de site van Bruna kun je gemakkelijk bestellen. Heel overzichtelijk. Ik vind het een nadeel dat je je telefoonnummer in moet vullen, zodat je gebeld kan worden als je bestelling binnen is. Hier zou ik liever kiezen voor een mailtje. Jammer dat er geen optie is om hiervoor te kiezen.
Hallo, Ik zou graag een factuur ontvangen voor mijn administratie. Dit kan ik nergens vinden. Ik hoor het graag. Mvg, Inge IJpelaar
Beste Inge, Ga naar Bruna en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Je factuur vraag je op onder het kopje 'Mijn bestellingen'. Elke order is voorzien van een button 'Facturen'. Is je bestelling nog niet verzonden, dan is de factuur nog niet beschikbaar. Is je bestelling in delen gestuurd, dan vind je meerdere facturen. Het is niet mogelijk om de factuur te voorzien van een eigen btw-nummer. Wij gebruiken ons btw-nummer voor afstandsverkopen. Afstandsverkopen zijn verkopen aan particulieren – en ondernemers die geen btw-aangifte doen – die gevestigd zijn in andere lidstaten van de EU. Dus deze verkopen zijn voor particulieren of rechtspersonen zonder btw-identificatienummer. Handig om te weten De factuur is 2 dagen na levering beschikbaar. Wil je de factuur downloaden en opslaan? Klik op 'Afdrukken' en kies bij bestemming in plaats van printen voor 'Opslaan als pdf'. Groet, Margo
mijn bestelling lag al snel bij de bruna
Helaas niet binnen hebben het zaterdag nodig. Wanneer komt het binnen?????
Beste Sjaak, je hebt een boek besteld dat in herdruk is. Het wordt verwacht vanaf 29 juni 2024. Op deze datum kun je de levering dan ook verwachten. Vriendelijke groet, Inge
Boek wat ik graag wilde bestellen was niet op voorraad in onze eigen Bruna winkel. Via internet was het gewenst boek snel en makkelijk besteld. Toen het boek binnen was bij Bruna werd ik gebeld dat ik het kon komen ophalen :-)
Nu afwachten of het bezorgen ook goed gaat