Zeer klantvriendelijk

Door een storing in mijn computer werd ik met engelengeduld door de hele bestelling geloodst maar we kwamen niet tot het goede eindresultaat. Na een paar dagen was het euvel hersteld en kwam alsnog onmiddellijk mijn bestelde boek thuis bezorgd. Hulde.

Goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. En het boek was goed verpakt.

Niets meegedeeld over de levering

Moet in mijn account lezen dat de levering zal plaatsvinden op 2-1 2025. Een half jaar later dus Erg slordig dat dit niet bij de bestelling is vermeld.

boekenbon/ bezorgen

het bestellen was niet moeilijk, maar ik wilde de boeken graag bezorgd hebben. het adres werd niet opgeslagen, ondanks diverse keren proberen. boekenbon was niet inwisselbaar bij het bestellen. jammer , vond het wat frustrerend. mvg h. van aggelen

Snelle bezorging

Hele snelle bezorging maar vooral een geweldig boek! Tot over de regenboog van lidia verweijen

Werkt niet

Ik heb een e book gekocht, maar kan het niet op mijn e reader lezen. Kobo. Hoe kan dit opgelost worden

Ik krijg mijn boek niet gedownload

Ik zal het niemand aanbevelen Ik heb gewoon mn geld weggegooid

Gelukt

Gelukt

Functie laden werkt niet

Kan e-book niet op mijn e-reader laden. Krijg steeds de melding: OEPS etc. Word daar doodziek van!

Nog steeds mijn pakket niet binnen

Heel slecht maand geleden besteld nog steeds niks binnen gaat het wel goed

Goede service.

Vlug op de hoogte hoe het met de levering zit.

Geen probleem

Bestelling ging gemakkelijk

Redelijk

Moest twee keer adres invoeren.

Boeken zijn beschadigd en ze kosten vet veel geld

Hallo, Mijn boeken zijn beschadigd binnen gekomen. Zitten allemaal vouwen in de papieren kaft. Ik vind dit erg zonde zeker omdat de boeken 40 p.s. zijn ongeveer.

Onnodig veel informatie

Voor een bestelling zou ik toch helemaal geen account nodig moeten hebben. Daarnaast moet ik veel dubbele informatie geven. Bij het maken van een account moet ik naam al opgeven, en bij het bezorgen moet dat nogmaals, geef in plaats daarvan OF 1) een optie voor een ander adres en gebruik standaard de naam van het account OF 2) Vereis geen account met wachtwoord. Daarnaast is een account verplichten een extra stap als het gaat om privacy informatie die jullie jezelf verplichten te behandelen, wat als mijn wachtwoord lekt bij jullie.

spijtig gegaan

Het brievenbuspakket van DHL was aan één zijde opengescheurd en het boek was geheel vochtig en gegolfd. Heb het nu onder een zware glasplaat gelegd in de hoop dat het er na droging weer strak uitziet.

Planeet Bruna onbereikbaar?

Na mijn bestelling nu bijna een week geleden niets meer van jullie gehoord.

ik zou het de volgende dag in huis hebben...

Ik heb vorige week donderdag besteld en ik heb nog steeds niet eens een mail ontvangen van dat het verzonden is

Goed geregeld.

Heel goed.

Makkelijk eenvoudig.

E-boek online gekocht en via de link gedownload. Simpel en snel.

Ik denk goed!

Alleen wil ik via iDeal betalen en dat ging niet . Telefoonnr van mijn zus doorgegeven . Ikzelf heb mobiel maar kan zelf niet bellen of beantwoorden omdat ik doof ben. Aks het mogelijk is altijd via mij n mail sturen.

Leverdata

Pas nadat de bestelling volledig doorgezet wordt krijg je te horen dat het heel lang gaat duren. Dat is niet handig. Ik kan er niet op wachten dus heb inmiddels de bestelling geannuleerd. Handiger is als je eerder in het proces te horen krijgt hoe lang de levering is.

Heel erg fijn dat jullie dit boek in het assortiment hebben en de makkelijkheid om te bestellen is fijn.

Prima ervaring

Vrijdag besteld en zaterdag al ontvangen. Ontzettend vriendelijk personeel Bruna Vrede en Vrijheid. Behulpzaam en meedenkend.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht