Brievenbus beschadigd door chauffeur

Hallo, Mijn brievenbus is zojuist beschadigd doordat de chauffeur het pakket heeft doorgedrukt in mijn brievenbus. Ik heb contact gehad met dhl en volgens hun moet ik met jullie contact opnemen voor een claim.

Account aanmaken

Ik baal als een stekker dat ik een account moest aanmaken én dat de bestelling zoveel langer (en duurder) is dan bol.com. Account aanmaken zou niet verplicht moeten zijn en nadat deze bestelling klaar is wens ik dat mijn account verwijderd is.

Niet goed

Hallo. Ik heb een kampeer dagboek bij juklie Besteld maar die is pas september weer leverbaar. Ik wil hem graag annuleren maar op jullie site kan dat niet. Het gaat om; Je bestelling Ordernummer: 0130980776 Besteldatum: 08-05-2024 Klantnummer: 301927139 Groet, Dominique

Met plezier naar de winkel

Een winkel waar het woord " service" in hoofdletters geschreven mag worden.

Makkelijk te bestellen

Pakket nog niet binnen maar bestellen ging top

Eerst geen bezorgkosten, bij afrekenen wel(!)

Tijdens de selectie van het boek en het in de winkelmand plaatsen van het boek zie ik dat er geen verzendkosten worden gerekend. Bij het afrekenen zie ik dat er 2,95 euro verzendkosten worden gerekend. Dat bevreemd mij. Uit gemak de bestelling wel afgerond maar dit motiveert mij niet om in de toekomst nog een keer een boek bij Bruna online te kopen.

Moeilijk

Kon zelf stap 3 van bestelling niet invoeren. Dit heeft Bruna nu zelf gegaan achter de schermen na telefonisch contact. Best omslachtig

Geen idee waar mn boek blijft

Geen track and trace

Fijne winkel met nog fijnere medewerkers

Altijd gezellig en goed winkelen bij Bruna. Wat ze niet hebben, wordt besteld en bij twijfel krijg je goed advies.

Boek niet kunnen openen

Het lukte mij niet om de E book te openen. Toen ik telefonisch om advies vroeg, was de Bruna collega alles behalve vriendelijk. Heb hem nu online besteld bij Bol.com.

Het bestellen met alleen cadeaukaarten lukte niet

Ik had 2 cadeau kaarten, het systeem.bleef hangen toen ik het hele.bedrag wilde voldoen hiermee, uiteindelijk met bijbetaling gedaan, toen lukte het wel, wel.jammer want nu hen ik nog steeds een bruna.cadeaukaart te verzilveren

Nog steeds geen verzend datum binnen

Zo direct zijn we al op vakantie zonder het boek ontvangen te hebben

Kortingscode

Kreeg een code voor gratis verzending. Erg goed verstopt om hem in te vullen. Nu wel voor verzending betaald... Erg jammer.

Vriendelijke bediening en snelle levering

In de winkel werd ik prima geholpen en mijn bestelling via internet was er binnen één dag.

super

Makkelijk om te bestellen.

Boek nog niet ontvangen. 16-4 besteld

Nog niet goed

Het bestelde Boek is zoek

Levering niet binnen de aangegeven tijd, boek is zoek. Ik heb het boek echt nodig!

Doen wat je belooft!! Morgen binnen=morgen binnen.

Zie boven en onder.

Pakket niet geleverd

Het boek dat ik had besteld voor een vriendin als kado en bij haar thuis wilde laten afleveren zou door de brievenbus passen maar het is niet bezorgd en ook niet bij de buren afgeleverd en moet nu door haar worden afgehaald bij de winkel!! Echt heel vervelend. Een leuk cadeau is nu een irritatie geworden!

Jullie zijn duurder dan andere aanbieders

ik had een leescadeau bon en werd daarom zowat verplicht om bij bruna te bestellen sinds bookspot failliet is gegaan.scheelt €5 per boek met amazon.nl ook de levertijd is langer en als ik niet thuisben wordt het naar de verkeerde locatie gebracht, waar ik nooit langs kan want de openingstijden zijn erg beperkt. ik hoop ook dat dit de laatste keer is dat ik bij bruna bestel en dat ik nooit meer een leescadeaukaart krijg.

dubbel

Na twee keer mijn gegevens te hebben ingevuld vroeg de computer voor de derde keer. ik heb toen maar op volgende gedrukt en toen was het goed. Probeer deze bug er eens uit te halen.

Duidelijke aanwijzigingen

Snelle bestelling!

Mooi boek, snel bezorgd snelle afwisseling!

Snel en goed

Bestellen en levering gaat snel en simpel

Ik vind mijn ebook niet en wel betaald

Moeilijke site

Hondiuslaan 44