Vlotte service

Boek besteld via de website. Kreeg een telefoontje dat deze binnen was en daarna kunnen ophalen. Prima service.

Online bestellen met cadeaukaarten niet mogelijk

Cadeaukaarten ingevoerd, status verzilverd, betalen lukte niet, foutmelding gekregen. Diverse malen geprobeerd vanwege de cadeaukaarten die waren geactiveerd. Daarna opnieuw ingelogd, cadeaukaarten opnieuw ingevoerd, bij twee cadeaukaarten werd aangegeven “er staat niets meer op de kaart”. Een cadeaukaart werd wel opnieuw verzilverd. Na 1 uur, toch maar besteld en het restant bijbetaald. Hopelijk krijg ik het geld terug voor de twee cadeaukaarten die een error gaven. Het zijn overigens cadeaukaarten die mijn zoon voor zijn verjaardag heeft gekregen.

Lekker snel

Fijne site en ook fijn dat je een paar bladzijdes kan.lezen.

Alleen maar problemen

Eerst werkte de betaling niet, liep de site vast en was ik het tegoed van mijn cadeaukaart kwijt. Vervolgens bestel ik 8 uur later (wanneer het saldo weer op de cadeaukaart staat) opnieuw, en wordt het boek niet geleverd, terwijl op track&trace staat van wel. Waardeloos.

1 punt van aandacht, het ging om een klein onverpakt boekje in een grote doos zonder vulling waardoor boekje snel kan beschadigen door heen en weer schuiven. Boekje inpakken of vulling toevoegen voorkomt dit.

Heel tevreden

Goed assortiment. Snel geleverd. Fijne winkel.

Bezorging na 11 dagen, 2 producten beschadigd, maar zeer goed opgelost.

Bezorging was blijkbaar na een aantal omzwervingen na anderhalve week. Pakket had ook ergens knel gezeten, waardoor 2 van de 3 producten beschadigd waren. Dit aan de klantenservice met foto's erbij doorgegeven. Binnen 2 dagen heeft Bruna mij de producten opnieuw toegestuurd. Dit is service zoals het hoort.

Waardeloos

Ik bestel altijd boeken. Kennelijk krijg ik nu een e-book of download voor 22 euro. Is niet terug te draaien al maak ik hier geen gebruik van. Kleine moeite om tegoedbon of zo te geven of retour geld. Doen ze niet dus?? Ik beeindig dan maar mijn relatie verder met Bruna en zal voor iedere boekaankoop naar Van Pierre overschakelen hiermee en zal nimmer mee niets afnemen dan en beschouw het maar als lesgeld. Met vr. gr.

Snel geregeld!

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel!

Tevreden

Tevreden. Bestelproces was eenvoudig en boeken werden snel geleverd.

Alles is bestelbaar en in de winkel te betalen bij afhalen.

Goede communicatie per mail over voortgang bestelling.

In eerste instantie lastig,had dit nog niet eerder gedaan.Het boek dat ik zocht was een tip van mijn arts,afb.had ik een foto van gemaakt.Op de site stond het nog maar als niet voorradig vermeld,ook in de winkel kon het niet besteld worden.Eigenlijk logisch,kwam er na het zoeken achter dat er een vernieuwde versie was.Kan de afbeelding van de oudere versie beter van de site verwijderd worden ook om verwarring in de winkel te voorkomen.Verder een prima en snelle afhandeling van het boek

Snel en goed

Bestelling en levering verliep snel en goed. Prettig dat je in de winkel kan betalen.

Altijd prima, zelfs als er een probleem ontstaat.

Eén boek beschadigd bezorgd, contact gehad via de chat en uitstekend opgelost. Het nieuwe boek is in perfecte staat binnen gekomen.

Makkelijk, snel en keurig

Beetje lastig om mijn gegevens in te voeren

Na de bestelling moest ik een emailadres invoeren. Daarna kreeg ik de mededeling om mijn wachtwoord in te vullen. Ik had echter nog geen wachtwoord. Daarna kostte het moeite om een adres in te voeren. Een beetje lastig allemaal. Maar uiteindelijk is het toch gelukt

Ik kan het ebook niet downloaden !!

Ik woon in Israel, enom deze reden kan ik her ebook niet downloaden??? " Geen compatible app gevonden " Kan ik mijn geld terug krijgen? Via bol.com lukt mij het wel via de kobo reader.

1 week geleden besteld maar nog steeds niks ontvangen

Heb 1 week geleden besteld maar nog steeds niks ontvangen. Vond dit wel erg lang duren. Heb ook niet echt vertrouwen of dit wel serieus word nagelezen

Ruime voorraad

Redelijk snelle levering

Slecht

Je betaald voir 2 boeken en je krijgt niet eens een mail dat je het hebt besteld en betaald erg slordig

factuur komt pas later

Beste, Ik zou graag ook direct een factuur ontvangen. Van de klantenservice begrijp ik dat ik die pas 2 dagen na verzending online in mijn account kan zien. Dat is voor mij een reden om de volgende keer een boek elders te bestellen. Omdat het me nu extra tijd kost. Wellicht iets om aan te passen? Groet, Shelitha

Kan het boek niet downloaden. Wel gekocht

Ik heb het boek "De Misleidingsindustrie" besteld. Ik kan het helaas niet downloaden. Waarschijnlijk weet ik mijn inloggegevens niet meer. Kwijt? Kunt u dit oplossen, zodat ik het boek kan ontvangen?

Snelle aflevering. Goed en verzorgd. Kan niet beter.

Altijd fijn bij Bruna! Prettige winkel, leuk personeel

Nog niets ontvangen.