Boek besteld via de website. Kreeg een telefoontje dat deze binnen was en daarna kunnen ophalen. Prima service.
Cadeaukaarten ingevoerd, status verzilverd, betalen lukte niet, foutmelding gekregen. Diverse malen geprobeerd vanwege de cadeaukaarten die waren geactiveerd. Daarna opnieuw ingelogd, cadeaukaarten opnieuw ingevoerd, bij twee cadeaukaarten werd aangegeven “er staat niets meer op de kaart”. Een cadeaukaart werd wel opnieuw verzilverd. Na 1 uur, toch maar besteld en het restant bijbetaald. Hopelijk krijg ik het geld terug voor de twee cadeaukaarten die een error gaven. Het zijn overigens cadeaukaarten die mijn zoon voor zijn verjaardag heeft gekregen.
Goedendag, Het spijt ons dat er problemen waren met het betalen van jouw bestelling. Het is volkomen begrijpelijk dat dit frustrerend is. Wanneer een betaling is mislukt, kan de cadeaukaart uit veiligheid geblokkeerd zijn en het saldo daardoor niet meer zichtbaar zijn. Na 8 uur zal het saldo weer zichtbaar zijn op de cadeaukaart. Bij Bruna kun je de volgende cadeaukaarten verzilveren: Boekenbon, BoekCadeau, LeesCadeau, VVV cadeaukaart en de Bruna cadeaukaart. Zo verzilver je een cadeaukaart: Ga naar onze website en log in Kies iets moois uit en plaats het in je winkelmand Klik op ‘Betalen’, controleer de bezorgdetails en klik op ‘Doorgaan’. Stap 3 ‘Controleren & Betalen': Hoe wil je betalen? Heb je een actiecode of cadeaukaart? Selecteer je kaart bij 'Voer je code' in. Staat de kaart er niet bij, dan kan deze niet online verzilverd worden. 'Voer je code in': via de dropdownlist selecteer je de juiste cadeaukaart. Vul het 19-cijferige kaartnummer van je cadeaukaart in en (indien nodig) de 6-cijferige pincode. Klik op 'Activeer'. Heb je nog een cadeaukaart? Klik nogmaals op 'Voer je code in' en doorloop dezelfde stappen. Is het saldo van de cadeaukaart onvoldoende? Selecteer dan óók iDeal. Kies je bank en klik op Betalen/Doorgaan met bestellen. Je ontvangt per omgaande een bestelbevestiging in je mailbox. Handig om te weten: De maximale orderwaarde geschikt voor betaling met de cadeaukaart is 50,-. Is je aankoop duurder dan het bedrag op je cadeaukaart dan kun je gewoon bijbetalen met een andere cadeaukaart of met bijvoorbeeld iDeal. Besteed je minder dan het bedrag op je je cadeaukaart dan blijft het resterende bedrag staan. Gooi je cadeaukaart pas weg als je je bestelling ontvangen hebt. Stuur je het artikel bij nader inzien toch retour? Dan wordt het bedrag teruggezet op de cadeaukaart. Is je bijbetaling mislukt of afgebroken? Binnen 8 uur staat het bedrag weer op de cadeaukaart. Groet, Margo
Fijne site en ook fijn dat je een paar bladzijdes kan.lezen.
Eerst werkte de betaling niet, liep de site vast en was ik het tegoed van mijn cadeaukaart kwijt. Vervolgens bestel ik 8 uur later (wanneer het saldo weer op de cadeaukaart staat) opnieuw, en wordt het boek niet geleverd, terwijl op track&trace staat van wel. Waardeloos.
Beste Mandy, Wat vervelend dat het verzilveren van de cadeaukaart niet makkelijk ging. Niet fijn, dat kan ik me voorstellen. Ik snap dat je ongerust bent over de bezorging van je pakket. Recent is het bezorgproces voor brievenbuspakketjes bij PostNL veranderd. Als de bezorger onderweg is geweest en terugkomt, worden pakketjes automatisch op bezorgd gezet. Nu gebeurt dit ook als de bezorger de route niet heeft kunnen afmaken bijvoorbeeld. PostNL is dit proces nog aan het verbeteren, maar dit is niet op een dag geregeld. Ik ga ervan uit dat je het pakketje morgen of uiterlijk de dag er na alsnog ontvangt. Is dit niet het geval, hoor ik het graag van je. Met vriendelijke groet, José
1 punt van aandacht, het ging om een klein onverpakt boekje in een grote doos zonder vulling waardoor boekje snel kan beschadigen door heen en weer schuiven. Boekje inpakken of vulling toevoegen voorkomt dit.
Beste Dorine, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn om te lezen dat jouw pakketje zo snel werd geleverd! Goed dat je aangeeft dat het verpakken van de boeken beter kan. Zo zijn we altijd bezig om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Op basis van reviews voeren we dan ook regelmatig verbeteringen door. Met vriendelijke groet, José
Goed assortiment. Snel geleverd. Fijne winkel.
Beste Jeroen, We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Jeroen. Deze recensie maakt onze dag goed! Met vriendelijke groet, José
Bezorging was blijkbaar na een aantal omzwervingen na anderhalve week. Pakket had ook ergens knel gezeten, waardoor 2 van de 3 producten beschadigd waren. Dit aan de klantenservice met foto's erbij doorgegeven. Binnen 2 dagen heeft Bruna mij de producten opnieuw toegestuurd. Dit is service zoals het hoort.
Ik bestel altijd boeken. Kennelijk krijg ik nu een e-book of download voor 22 euro. Is niet terug te draaien al maak ik hier geen gebruik van. Kleine moeite om tegoedbon of zo te geven of retour geld. Doen ze niet dus?? Ik beeindig dan maar mijn relatie verder met Bruna en zal voor iedere boekaankoop naar Van Pierre overschakelen hiermee en zal nimmer mee niets afnemen dan en beschouw het maar als lesgeld. Met vr. gr.
Beste Marcel, Wat spijtig dat je per abuis een eBook hebt besteld. Het eBook is 12,99 en helaas is het inderdaad niet mogelijk om een eBook te retourneren. Omdat herroepen niet mogelijk is, vragen wij onze klanten daarom expliciet om akkoord te gaan met deze voorwaarde. Je moet dus een akkoord geven op de voorwaarde met een "vinkje" anders is het niet mogelijk dit eBook aan te schaffen. Met vriendelijke groet, José
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel!
Tevreden. Bestelproces was eenvoudig en boeken werden snel geleverd.
Beste Boukje, bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn om te lezen dat jouw pakketje zo snel werd geleverd! We hopen je in de toekomst nog veel vaker van dienst te mogen zijn. Groet, Margo
Goede communicatie per mail over voortgang bestelling.
In eerste instantie lastig,had dit nog niet eerder gedaan.Het boek dat ik zocht was een tip van mijn arts,afb.had ik een foto van gemaakt.Op de site stond het nog maar als niet voorradig vermeld,ook in de winkel kon het niet besteld worden.Eigenlijk logisch,kwam er na het zoeken achter dat er een vernieuwde versie was.Kan de afbeelding van de oudere versie beter van de site verwijderd worden ook om verwarring in de winkel te voorkomen.Verder een prima en snelle afhandeling van het boek
Bestelling en levering verliep snel en goed. Prettig dat je in de winkel kan betalen.
Eén boek beschadigd bezorgd, contact gehad via de chat en uitstekend opgelost. Het nieuwe boek is in perfecte staat binnen gekomen.
Makkelijk, snel en keurig
Na de bestelling moest ik een emailadres invoeren. Daarna kreeg ik de mededeling om mijn wachtwoord in te vullen. Ik had echter nog geen wachtwoord. Daarna kostte het moeite om een adres in te voeren. Een beetje lastig allemaal. Maar uiteindelijk is het toch gelukt
Ik woon in Israel, enom deze reden kan ik her ebook niet downloaden??? " Geen compatible app gevonden " Kan ik mijn geld terug krijgen? Via bol.com lukt mij het wel via de kobo reader.
Beste Jacqueline, wat vervelend dat je het eBook nog niet hebt kunnen downloaden. Met je Kobo reader kun je via je browser inloggen in je account en het rechtstreeks downladen op je Kobo reader. Hier vind je je eBook: 1. Log in op Bruna 2. Klik op je naam (rechts bovenin) en kies voor 'Mijn Bruna'. 3. Klik op 'Bekijk je eBooks'. Hier vind je een overzicht van al je eBooks. Extra hulp nodig bij het downloaden? Maak gebruik van https://klantenservice.bruna.nl/veelgestelde-vragen-a27/d/hulp-bij-het-downloaden-van-je-ebook Een eBook is een digitaal artikel. Door op ‘Betalen’ te klikken, stem je in met directe levering en zie je af van jouw herroepingsrecht. Het is dus niet mogelijk om een eBook te annuleren of retourneren. Groet, Margo
Heb 1 week geleden besteld maar nog steeds niks ontvangen. Vond dit wel erg lang duren. Heb ook niet echt vertrouwen of dit wel serieus word nagelezen
Beste Skadiye, Heb je het boek niet ontvangen? Ik zie dat je een eBook hebt gekocht. Je kunt dit digitale boek downloaden vanuit je Bruna account. Wanneer je in het bezit bent van een eReader, iPad of tablet, zou je het eBook alsnog hierop kunnen lezen. Hier kan je altijd je eBooks terug vinden: 1. Log in op Bruna 2. Klik op je naam (rechts bovenin) en kies voor 'Mijn Bruna'. 3. Klik op 'Mijn eBooks'. Hier vind je een overzicht van al je eBooks. Een eBook is een digitaal artikel. Door op ‘Betalen’ te klikken, stem je in met directe levering en zie je af van jouw herroepingsrecht. Het is dus niet mogelijk om een eBook te annuleren of retourneren. Groet, Margo
Redelijk snelle levering
Je betaald voir 2 boeken en je krijgt niet eens een mail dat je het hebt besteld en betaald erg slordig
Beste Helena, Allereerst willen wij onze excuses bieden voor het feit dat je geen updates hebt ontvangen over je bestelling. Het is volkomen begrijpelijk dat dit frustrerend is. Zodra je een bestelling hebt geplaatst, ontvangt je automatisch een e-mail van je bestelling. Soms kan deze ook in de spam terecht komen. Je kunt je bestelling ook altijd inzien in je account door in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord. Inmiddels is de bestelling naar je onderweg. Ik wens je alvast veel leesplezier! Groet, Margo
Beste, Ik zou graag ook direct een factuur ontvangen. Van de klantenservice begrijp ik dat ik die pas 2 dagen na verzending online in mijn account kan zien. Dat is voor mij een reden om de volgende keer een boek elders te bestellen. Omdat het me nu extra tijd kost. Wellicht iets om aan te passen? Groet, Shelitha
Beste Sheilitha, We leren graag van klanten zoals jij. Niet alleen als je tevreden bent, maar ook wanneer je vindt dat onze dienstverlening beter kan. Zo zijn we altijd bezig om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Op basis van reviews voeren we dan ook regelmatig verbeteringen door. Groet, Margo
Ik heb het boek "De Misleidingsindustrie" besteld. Ik kan het helaas niet downloaden. Waarschijnlijk weet ik mijn inloggegevens niet meer. Kwijt? Kunt u dit oplossen, zodat ik het boek kan ontvangen?
Beste Henk, jammer dat je niet in kunt loggen. Zo vraag je een nieuw wachtwoord aan: 1. Ga naar Bruna.nl 2. Klik bovenaan de website op ‘Inloggen’ 3. Vul je e-mailadres in 4. Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ 5. Klik op 'Verstuur herstel link'. Je krijgt dan direct een e-mail met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken. Alvast veel leesplezier. Groet, Margo
Snelle aflevering. Goed en verzorgd. Kan niet beter.
Altijd fijn bij Bruna! Prettige winkel, leuk personeel
Slecht
Beste Johan, Niet leuk dat je zo lang moet wachten. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst op een werkdag voor 23:00 heb je het de volgende dag al in huis (behalve op zon- en feestdagen). Toch kan het wel eens gebeuren dat je pakket vertraging op loopt vanwege drukte bij de bezorgdiensten of anderen onvoorziene omstandigheden. Als jouw pakket later geleverd wordt dan de werkdag erna wil ik je mijn welgemeende excuses hiervoor aanbieden. Dat is zeker niet de bedoeling geweest. Groet, Margo