Prima geregeld

Boek besteld, een dag later kon ik het al ophalen in de winkel!

Een snelle en vriendelijke aflevering

De ene dag besteld en de volgende dag een telefonisch bericht dat het boek in de winkel klaar ligt.

Wel goed opzich

Ik had vier boeken besteld drie daarvan zijn gelijk binnengekomen maar eentje ervan is er na een hele week nogsteeds niet dat vind ik wel jammer want ja had wel zin om die te lezen

Prima service en aardige mensen

Heel plezierige winkel.

Belofte was volgende dag bezorgen maar het werden 2 dagen

Je moet op de website eerlijk zijn. Geen beloftes doen die je niet waar kunt maken.

Snel en netjes afgeleverd

Snelle service.

Bestellen ging makkelijk en medewerker plaatselijke winkel belde de volgende dag dat boek voor me klaarlag en dat deed zij erg klantgericht.

Makkelijk te bestellen

Heel makkelijk te vinden wat je wilt bestellen

Uitmuntende zorg

Online besteld. Snel al bericht “onderweg. afgehaald in winkel.

verwachting wordt niet waargemaakt

De bestelling zou vandaag al beschikbaar moeten zijn in de winkel. Nog geen bericht ontvangen dat het er is.

Alleen.vrijdag besteld en zaterdag nog niet binnen. Dus noet binnen 24 uur geleverd Jammer

Identiek aan voorheen bookspot voorheen ECI.

Proces is identiek aan voormalig Bookspot en komt mij daardoor bekend en makkelijk voor.

Het pakket is niet bezorgd

DHL is een onbetrouwbare bezorger. Wij bestellen een boek en het wordt niet geleverd terwijl we er voor thuis bleven

Beetje teleurstellend dat ik pas na betaling zie dat het 2-3 weken kan duren.

Beetje teleurstellend dat ik pas na betaling zie dat het 2-3 weken kan duren.

Makkelijk te bestellen.. Boekje voor mijn kleinzoon van 2. Hij geniet ervan.

Eenvoudig en simpel om bestelling te plaatsen.

Uitstekend..!!

Laten bezorgen in de winkel

Ik heb vandaag een bestelling geplaatst, 1+1 gratis Ravensburger Puzzel. Ik kon deze alleen laten bezorgen en niet in de winkel want dan werkte de 1+1 gratis niet! Heel vreemd!

Zeer snelle levering!!

Sneller dan snel waren beide boeken al binnen!! Bedankt!!

Bruna heeft de order netjes verwerkt en ben goed geinformeerd.

Helaas is het produkt zelf niet wat ik ervan had verwacht. Is er een mogelijkheid voor retourneren / ruilen? Met vriendelijke groet,

Goed geholpen

Goed geholpen in winkel en goed advies om snel te bestellen via website....

Fijne winkel

Fijn om boeken fysiek in te kunnen kijken en te snuffelen.

Niets obtvangen

???

Heldere communicatie en snel gelverd

Ik vind het vervelend om eerst een account aan te moeten maken voor ik mijn bestelling kan doen.

Als ik een bestelling wil doen via de webshop, dan kan dat alleen als ik eerst een account aanmaak. Dat is misschien voor de Bruna fijn, maar voor mij niet. Bovendien is het voor een bestelling onnodig. Adresgegevens en email zou voldoende moeten zijn. Vriendelijke groeten J. Kooiker

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht