Bestellen ging snel en gemakkelijk

Heb een denksport puzzelboek besteld, ging zeer makkelijk en snel. Het puzzelboek lag de volgende dag al in de brievenbus zoals beloofd. Echt top!

Supersnelle bezorging!

S avonds boeken besteld voor dochter haar school en volgende dag al in huis. Geen verzendkosten terwijl mbo boekenshop hier 8 euro voor rekent!

Ik dacht dat gratis zou zijn mbv de code

Ik zou een welkoms kado krijgen. Nadat ik de bestelling geplaatst had blijkt dat het toch betaald moet worden. Dus ik zie hier van af.

Valt tegen

Nee niet echt , ik krijg een mail met 2 Ravensburger puzzels voor de prijs van 1 , maar ik zie dat niet terug bij mn bestelling . Hoe zit dat ?

goede wijn...

Altijd vriendelijke omgang en ter zake kundig personeel.

Ging heel goed.

Korting niet berekend.

De 10% korting die ik zou krijgen is niet doorberekend. Volgende keer dus weer naar mijn eigen boekwinkel.

Breed assortiment, Snel geleverd, goed geïnformeerd

Makkelijk zoeken naar producten en snelle levering met duidelijke informatie over voortgang

Winkelevaring was prima, bezorging een absolute teleurstelling

Online winkelervaring was super. Voor bezorging thuis gekozen. DHL aangegeven dat deze naar een servicepunt mag worden gebracht. Echter leveren ze deze op het verkeerde servicepunt af, waardoor ik 35 min (!) met het OV moet reizen om mijn boek op te halen. Dat werpt een absolute drempel op om online bij Bruna te bestellen een volgende keer.

Snelle levering van een boek waar naar uitgekeken werd.

Het boek van de Beach Boys in Holland is een mooi boek in het Nederlands. Mijn man is er direct ingedoken en het komt bij zijn verzameling van alles van de Beach Boys en Brian Wilson.

Het ging prima om een boek te vinden en daarna te bestellen.

Het ging prima om een boek te vinden en daarna te bestellen.

keurig!

Mijn bestelling is keurig op tijd geleverd en stevig verpakt. De keuze binnen het gewenste genre was groot.

Een hele goede ervaring

Besteld en de volgende dag al in huis

kan het gekochte e-book niet kopiëren naar mijn ereader

geeft als melding kan de fontijn niet kopieren, zo heb ik er niets aan

Bestelling na 5 dagen nog niet ontvangen.

12 januari heb ik een boek besteld. Postnl meldt dat het 16 Jan in mijn brievenbus is gedaan. Ik heb echter niets ontvangen!

mijn betaalde. bestelling 11/1 nog niet ontvangen. is dat normaal?

Ook nog niet vernomen of het boek verzonden is.

bad service

Hello Postman heeft gepropt boek in brievenbus op hopeloos manier. Kon niet van buiten of binnen uithalen, buurman kwam van pas, ik stuur fotos voor. jullie moeten een bericht aan post kantoor. het helpt niet als ik dat doen! ik bezorg geen boeken! ik heb fotos gestuurd van het geval!

Fijn om mijn boek in de winkel af te halen

Snelle levering en een prettig contact met het winkelpersoneel

Zowel webshop als winkel zeer klantvriendelijk.

Zo snel mijn bestelling bij de webshop in de winkel dichtbij geleverd. Zo spaar je het milieu en betaal je geen bezorgkosten. Makkelijk, snel, goed, maar vooral vriendelijk geholpen.

uitstekend

makkelijk te vinden wat ik zocht, enige opmerking is dat er gevraagd word om een adres wat alleen kan met een nederlandse [postcode. ik woon in Dusseldorf en heb het adres van mijn broer misbruikt. bestellen doe ik alleen ebooks dus voor levering ins er geen probleem.

Wrong edition

The wrong edition of the book was delivered (website indicated more expensive edition, different edition was delivered).

De bestelling is dubbel verwerkt

Beste Bruna, De bestelling van het Ebook is twee keer gestuurd en afgerekend. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Eerste bestelling die niet kon worden afgerekend stond blijkbaar on hold?? Graag een keer het bedrag retourneren

Gaat mis

Meestal goede ervaring. Nu nog geen aankoop gezien

Uitstekend geholpen bij de klanten service En 1 boek ontvangen

Hondiuslaan 44