Pakket was meerdere dagen vertraagd ondanks dat er bij stond dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Verder is het ook niet meteen duidelijk wanneer het wel gaat komen. Hierdoor was het nutteloos en moest ik mijn plannen aanpassen.
Beste Martijn, Wat vervelend dat je bestelling later bezorgd wordt dan beloofd. Zeker als het voor een speciale gelegenheid is bedoeld. Sorry voor het ongemak. Met vriendelijke groet, José
Slecht
Beste Kees, Wat jammer dat het nog niet is gelukt het eBook te downloaden op je KOBO eReader. Op onze klantenservicepagina staat een stappenplan hoe je dit eBook kunt downloaden, mocht het niet lukken zitten wij ook altijd voor je klaar om je verder te helpen. Met vriendelijke groet, José
Ik moest me aanmelden voor de nieuwsbrief voor een gratis verzending. Dit heb ik gedaan. Er stond dat het gelukt is, toch moest ik verzendkosten betalen. Hier baal ik van. Hopelijk lossen jullie dit op.
Goedemorgen Geralda, wat vervelend dat je de code voor gratis verzenden niet hebt ontvangen. Ter compensatie ga ik een tegoed in je account zetten van 2,95, deze is geldig tot 5 maart 2024. Lukt het niet om voor deze datum het tegoed te verzilveren? Neem dan contact met ons op, zodra je het tegoed wilt verzilveren dan verlengen we de geldigheid. Met vriendelijke groet, Pieter
Een hoekje en de rand van het boek met zachte kaft was beschadigd.
Beste Lia, bedankt voor je beoordeling, allereerst mijn excuses dat je artikel een beschadiging heeft opgelopen, dit is uiteraard niet de bedoeling! Ik raad je aan om contact met onze klantenservice op te nemen zodat het probleem kan worden opgelost. Vriendelijke groet, Inge
Ik vulde mijn e-mail adres in voor nieuwsbrief en dus gratis bestelling. Edoch bestellingskosten worden toch in rekening gebracht
Online besteld, was uitverkocht, kon reserveren, kreeg bericht dat het binnenkort geleverd zou worden, vervolgens kreeg ik een telefoontje dat het gearriveerd was en kon het direct ophalen. Dit verteld al genoeg, zou ik zo zeggen! Ga zo door!
De belofte binnen 24 uur wordt niet nagekomen. Er wordt dus geen rekening gehouden met mijn keuze (om deze reden bij jullie te bestellen bijvoorbeeld). Ik had misschien wel een reden om te bestellen met de gedachte dat ik het zaterdag in huis zou hebben.
Beste klant, bedankt voor je bericht. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst voor 18:00/22.00 is het de volgende werkdag in huis. Toch kan het wel eens gebeuren dat je pakket vertraging op loopt vanwege drukte bij de bezorgdiensten of anderen onvoorziene omstandigheden. Als jouw pakket later is geleverd dan de werkdag erna wil ik je mijn welgemeende excuses hiervoor aanbieden. Dat is zeker niet de bedoeling geweest. Vriendelijke groeten, Inge
Ik had een problem met mijn eerste bestelling maar klantenservice heeft mij goed geholpen. Snel levering en goede quality. Goed verpakking.
Beste Joey, bedankt voor je 5 sterren review. Daar zijn we erg blij mee. Goed om te horen dat je onze klantenservice vriendelijk en behulpzaam vindt. Vriendelijke groet, Inge
Ik heb zeker 15x mijn naam en adres ingevoerd en kon toen vsteeds niet verder. S'avonds nog eens geprobeerd en toen lukte het eindelijk wel. Ik heb me daarom ook afgemeld voor de nieuwsbrief. Mvg. G.ten Have
Beste Greet, Sorry dat je problemen ondervond bij het registreren van je gegevens. We hebben nu één en ander aangepast. Daarom is het later ook gelukt om je bestelling toch nog te kunnen plaatsen. Hartelijk bedankt. Vriendelijke groet, Inge
Bestelling kwam 1 dag later, netjes mail gekregen hierover, zelf halverwege de middag Bruna filiaal gebeld; er was nog geen tijd geweest om te bellen; logisch net voor Sinterklaas en met onderbezetting, filiaal was moeilijk telefonisch te bereiken; de 2 nummers die online te vinden waren, waren niet in gebruik!
Winkel denkt goed met je mee.
Makkelijk te vinden en snel te bestellen.
Ik had me i.geschreven voor de nieuwsbrief. Gratis verzending! Toch stond het bedrag er helaas toch erbij op de rekening.... Kunt u me dat bedrag vergoeden?
via internet besteld en aangegeven ophalen in de winkel. Maar na 2 weken helaas nog geen bericht gehad om het op te kunnen halen. inmiddels maar ergens anders besteld.
Begreep dat jullie mijn boek niet kunnen leveren. Graag geld terugstorten
Beste Duub, Ik heb alvast je order geannuleerd. Het bedrag wordt binnen 7 werkdagen terugbetaald. Hoe we je terugbetalen ligt aan de manier waarop je hebt betaald. Meer informatie vind je bij onze FAQ onder het kopje 'Terugbetaling na retour of annulering'. De gerectificeerde editie van Eindstrijd van Omid Scobie ligt op vrijdag 8 december in de boekhandel. Xander Uitgevers zag zich genoodzaakt het boek tijdelijk uit de handel te nemen doordat er een fout was ontstaan in de Nederlandse editie. Met vriendelijke groet, Cleo
2 boeken moeten voor 25 euro zijn en dat was in de winkelmandje maar na afronding en bestelling plaatsen kwam prijs 34.98 dat ik moet betalen bij de winkel wanneer ik ga ophalen. Dat is niet normaal.
Beste Vera, Ik zie dat je al contact hebt gehad met onze klantenservice en dit misverstand opgelost is. Je mag je levering morgen verwachten. Met vriendelijke groet, Cleo
Mijn bestelling zou 3 tot 5 werkdagen duren het werden er 27 nadat ik gebeld had 10 minuten in de wacht kreeg ik gelukkig iemand aan de telefoon nadat ik heel mijn verhaal gedaan had werd de verbinding plots verbroken. Opnieuw gebeld ze begreep de situatie geen probleem binnen 5 werkdagen storten we uw geld terug. Heb gelijk bij bol.com hetzelfde boek besteld en ja hoor de volgende dag lagen er 2 boeken in mijn brievenbus en het geld wat beloofd was is uiteraard ook niet terug gestuurd nu weer een heel gedoe omdat ik met twee boeken zit voor ons nooit meer bij Bruna
Beste Natasja, Bedankt voor je beoordeling. Het is inderdaad misgelopen, waarover onze excuses. De annulatie is helaas niet gelukt omdat je bestelling reeds te ver in verzendproces zat. Uiteraard mag je het boek gratis retour sturen, zodat de terugbetaling kan opgestart worden. Met vriendelijke groet, cLEO
Ik heb twee boeken besteld die ik naar mijn kleindochters wilde laten opsturen. Ik kon op de site gemakkelijk het bezorgadres aanpassen. Binnen enkele dagen zijn ze bezorgd. Ik kreeg via DHL steeds updates van de verwachte bezorgtijd zodat ik dat tijdig kon doorgeven. Prima geregeld zo.
Zeer snel geleverd. Ik had twee dingen besteld waarvan één langer zou gaan duren. Meestal moet je dan wachten tot alles binnen is. Maar ik kreeg nu mijn kalender voor positiviteit al meteen toegestuurd, heel fijn!
Besteld en de volgende dag netjes verpakt in huis.
Ik moest me aanmelden voor de Bruna nieuwsbrief om gratis verzending van het bestelde product te krijgen. Ik ontving daar echter steeds maar geen bevestiging van, dus heb er uiteindelijk voor gekozen om het product in de winkel af te halen, want ik heb geen zin in verzendkosten. Nadat ik alles had afgerond, ontving ik alsnog een mail dat ik gratis verzending zou hebben. Te laat, dus! Ik heb die mail uiteraard niet bevestigd, want op deze manier wil ik jullie nieuwsbrief ook niet hebben.
Had via ICS link ungelogd en daardoor zou ik 10% korting krijgen, alleen die werd niet meegenomen.
Goedemorgen Martine, als ik in je account kijk, zie ik dat je je bestelling wilt ophalen en betalen bij Bruna Diemen. Als je korting wilt ontvangen via de ICS link, geldt dit alleen als je bestelling thuis wordt bezorgd. Tevens geldt de korting alleen op Engelse boeken, eBooks, spellen én speelgoed. Zie de voorwaarden op https://www.icscards.nl/tips/aanbiedingen/bruna Helaas mogen we geen korting geven op een Nederlandstalig boek van wege de Wet op de Vaste boekenprijs. Met vriendelijke groet, Pieter
Artikel besteld dat op voorraad is. "Hoera je eerste bestelling, we gaan direct aan de slag". Dag later, helaas " onbekende levertijd" Slecht!
Goedemorgen Paul, wat vervelend dat je bestelling tijdelijk niet op voorraad is. Ik ga een navraag starten bij de leverancier over de levertijd. Zodra ik een terugkoppeling heb ontvangen, informeer ik je via een e-mailbericht. Met vriendelijke groet, Pieter
Het was niet duidelijk dat ik dubbel had besteld, dat er nog iets in mijn winkelwagen van hetzelfde boek zat - zag pas bij afrekening. Was gisteren begonnen, en vanochtend weer verder ermee gegaan
Beste, Vervelend dat je een artikel dubbel besteld hebt. Je kan 1 exemplaar naar ons terugsturen. Wij zorgen voor de terugbetaling. Je kunt het pakket gratis afgeven bij een PostNL-punt. Vriendelijke groeten, Inge
Besteld en de volgende dag in huis