Vertraging

Pakket was meerdere dagen vertraagd ondanks dat er bij stond dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Verder is het ook niet meteen duidelijk wanneer het wel gaat komen. Hierdoor was het nutteloos en moest ik mijn plannen aanpassen.

Kan niet op mijn e-book van kobo downloaden! Heb er niks aan.

Slecht

Mijn gratis verzending is niet gelukt

Ik moest me aanmelden voor de nieuwsbrief voor een gratis verzending. Dit heb ik gedaan. Er stond dat het gelukt is, toch moest ik verzendkosten betalen. Hier baal ik van. Hopelijk lossen jullie dit op.

Het boek was licht beschadigd.

Een hoekje en de rand van het boek met zachte kaft was beschadigd.

ok

Ik vulde mijn e-mail adres in voor nieuwsbrief en dus gratis bestelling. Edoch bestellingskosten worden toch in rekening gebracht

Goede service en snelle bediening

Online besteld, was uitverkocht, kon reserveren, kreeg bericht dat het binnenkort geleverd zou worden, vervolgens kreeg ik een telefoontje dat het gearriveerd was en kon het direct ophalen. Dit verteld al genoeg, zou ik zo zeggen! Ga zo door!

komt 4 dagen later dan beloofd

De belofte binnen 24 uur wordt niet nagekomen. Er wordt dus geen rekening gehouden met mijn keuze (om deze reden bij jullie te bestellen bijvoorbeeld). Ik had misschien wel een reden om te bestellen met de gedachte dat ik het zaterdag in huis zou hebben.

Snel levering

Ik had een problem met mijn eerste bestelling maar klantenservice heeft mij goed geholpen. Snel levering en goede quality. Goed verpakking.

Het heeft heel veel moeite gekost om een bestelling te kunnen plaatsen

Ik heb zeker 15x mijn naam en adres ingevoerd en kon toen vsteeds niet verder. S'avonds nog eens geprobeerd en toen lukte het eindelijk wel. Ik heb me daarom ook afgemeld voor de nieuwsbrief. Mvg. G.ten Have

Matig

Bestelling kwam 1 dag later, netjes mail gekregen hierover, zelf halverwege de middag Bruna filiaal gebeld; er was nog geen tijd geweest om te bellen; logisch net voor Sinterklaas en met onderbezetting, filiaal was moeilijk telefonisch te bereiken; de 2 nummers die online te vinden waren, waren niet in gebruik!

Een goede winkel om boeken te bestellen.

Winkel denkt goed met je mee.

Makkelijk te vinden en snel te bestellen.

Helaas

Ik had me i.geschreven voor de nieuwsbrief. Gratis verzending! Toch stond het bedrag er helaas toch erbij op de rekening.... Kunt u me dat bedrag vergoeden?

nooit meer een reactie gehad om op te halen

via internet besteld en aangegeven ophalen in de winkel. Maar na 2 weken helaas nog geen bericht gehad om het op te kunnen halen. inmiddels maar ergens anders besteld.

Slecht

Begreep dat jullie mijn boek niet kunnen leveren. Graag geld terugstorten

Niet juiste prijs bij afrekening

2 boeken moeten voor 25 euro zijn en dat was in de winkelmandje maar na afronding en bestelling plaatsen kwam prijs 34.98 dat ik moet betalen bij de winkel wanneer ik ga ophalen. Dat is niet normaal.

Zeer slecht

Mijn bestelling zou 3 tot 5 werkdagen duren het werden er 27 nadat ik gebeld had 10 minuten in de wacht kreeg ik gelukkig iemand aan de telefoon nadat ik heel mijn verhaal gedaan had werd de verbinding plots verbroken. Opnieuw gebeld ze begreep de situatie geen probleem binnen 5 werkdagen storten we uw geld terug. Heb gelijk bij bol.com hetzelfde boek besteld en ja hoor de volgende dag lagen er 2 boeken in mijn brievenbus en het geld wat beloofd was is uiteraard ook niet terug gestuurd nu weer een heel gedoe omdat ik met twee boeken zit voor ons nooit meer bij Bruna

Overzichtelijke website en snelle levering

Ik heb twee boeken besteld die ik naar mijn kleindochters wilde laten opsturen. Ik kon op de site gemakkelijk het bezorgadres aanpassen. Binnen enkele dagen zijn ze bezorgd. Ik kreeg via DHL steeds updates van de verwachte bezorgtijd zodat ik dat tijdig kon doorgeven. Prima geregeld zo.

Zeer snel geleverd. Ik had twee dingen besteld waarvan één langer zou gaan duren. Meestal moet je dan wachten tot alles binnen is. Maar ik kreeg nu mijn kalender voor positiviteit al meteen toegestuurd, heel fijn!

Besteld en de volgende dag netjes verpakt in huis.

De code voor gratis verzenden is te laat!

Ik moest me aanmelden voor de Bruna nieuwsbrief om gratis verzending van het bestelde product te krijgen. Ik ontving daar echter steeds maar geen bevestiging van, dus heb er uiteindelijk voor gekozen om het product in de winkel af te halen, want ik heb geen zin in verzendkosten. Nadat ik alles had afgerond, ontving ik alsnog een mail dat ik gratis verzending zou hebben. Te laat, dus! Ik heb die mail uiteraard niet bevestigd, want op deze manier wil ik jullie nieuwsbrief ook niet hebben.

Oke

Had via ICS link ungelogd en daardoor zou ik 10% korting krijgen, alleen die werd niet meegenomen.

Teleurstellend

Artikel besteld dat op voorraad is. "Hoera je eerste bestelling, we gaan direct aan de slag". Dag later, helaas " onbekende levertijd" Slecht!

Dubbel besteld

Het was niet duidelijk dat ik dubbel had besteld, dat er nog iets in mijn winkelwagen van hetzelfde boek zat - zag pas bij afrekening. Was gisteren begonnen, en vanochtend weer verder ermee gegaan

Besteld en de volgende dag in huis

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht