zeer goed

duidelijke site, bezorging conform

Helder uiteenzetting. Dank

Ezelsor

Ezelsoren sommige bladzijden. Niet onoverkomelijk, te herstellen, maar toch Beetje lastige verpakking!

Nog steeds niet geleverd !

Op 31 oktober 2 kalenders besteld. Het is nu 7 november en nog steeds niks binnen. Ook is de bestelling niet te volgen. Ik raad iedereen af om bij Bruna te kopen !

Duidelijke en heldere uitleg

Voor mij de eerste keer dat ik online bij Bruna een boek gereserveerd heb. De te volgen stappen zijn helder en duidelijk. Dit ga ik dus vaker doen.

Had bij betaling probleem. Prima geholpen door klantenservice.

Had bij betaling probleem. Prima geholpen door klantenservice.

Verzendkosten bespaard en supersnel

Nadat ik mijn boek 'Achter de dijk van Hugo Logtenberg' besteld had, werd ik de volgende dag 's middags gebeld dat ik het boek in de Bruna winkel kon komen ophalen. Verzendkosten bespaard en supersnel. Overigens een geweldig boek over een geweldige band.

geweldig

goede service

Vaak hetzelfde moeten invullen

Veel herhaling met invullen,van gegevens zoals de e-mail en naam ..

Pakketje niet de volgende dag in huis

Ik bestel op vrijdagavond om op zaterdag op te halen bij de bruna helftheuvel omdat ik daar dan toch naar toe moet. (Helftheuvelpassage. Om 7.30 mail dat pakketje is meegegeven met bezorger, echter is het in de middag niet bij bryna hwlftheuvel. Moet ik er van de week speciaal naar toe rijden terwijl ik het dan bet zo goed op thuis leveren had kunnen zetrten. Geen beloftes maken die je niet na kan komen

Geen succes

Ik bestelde een boek een week voor een verjaardag waarop ik het graag had willen geven. Ondanks de online voorraad heb ik er helaas nooit meer wat van gehoord. Zeer jammer

Goed, alleen jammer dat ik alleen gebeld kon worden als ik bij Bruna winkel afhalen koos, e-mail was geen optie

Service gericht

Vriendelijk, service gericht

Snelle levering, mail en ook nog telefonisch bevestigd dat boek klaar lag

Ik kan het ebook niet downloaden

Ik kan niet inloggen en downloaden Erg jammer. Hij erkent mijn mailadres niet

Bestelling is kwijt

Bestelling was geleverd, ben gebeld. Toen ik kwam ophalen konden ze m nergens vinden.

Bruna, altijd een feest!

Onze ervaringen met Bruna zijn altijd positief, zowel in de winkels, als online. BRUNA = TOPKLASSE ;-)!

Goed gedaan en zoveel beter dan vroeger

De website is eenvoudig te vinden. Zoeken gaat makkelijk, en wat ik zoch, vond ik snel. Bestellen ging makkelijk. De optie om het bestelde op te halen EN te betalen in de winkel is heel erg fijn. De mensen in de winkel kennen me, wisten precies wat ik besteld had, en hadden het in minder dan een minuut op de toonbank.

Overzichtelijk en gemakkelijk!

Overzichtelijke en makkelijke website. Geen poespas… Super.

Ja het is eerste ervaring we gaan het zin

Dat je ook met klarna.kqn Betalen. Vindt ik fijn groetjes shirley Sabel

Kom ik in de Brunawinkel om boek op te halen ,is de Boekcadeaupas geblokkeerd…

Als heel vervelend ,ik heb op 21 okt. 2022 een Boekcadeaupas gekregen van 15,- In Hoogeveen zegt de Brunawinkelier: deze moet je online gebruiken en bestellen. Op dinsdag jl. boek De Kleine Prins van Herman Finkers op site van Boekcadeaupas besteld,pasnummer enz. Ingevuld, ophaalpunt: De Weide Bruna Hoogeveen ingevuld, er werd bij vermeld : In de winkel kun je betalen met de pas en eventueel bijbetalen. Netjes een mail gekregen :je kunt het boekophalen,dus naar de winkel (voor de 2e keer) getogen: is de pas geblokkeerd volgens de verkoopster, kon er niets mee… Gevolg : geen boek vanavond lezen. Wat een gedoe!! Hoe lossen we dat op. Zo beveel je deze bonnen niet aan ,toch? Nr. Pas:6064 3625 5570 1499 027 pincode 938677 Met nog wel vriendelijke groet Mariet Fidder

Mijn boek is niet bezorgd en ik heb niets gehoord over de bezorging

Klantnummer 30174124. Ordernummer 0130592388 Ik heb een bestelling gemaakt, een nog niks gehoord. De vrije boek is bezorgd, maar ik wil graag mijn boek die ik heb betaald voor en wacht ik nog voor. Kan je mij laten weten waar het is aub? Ik heb probeerde mijn account inloggen gedaan, maar het kent mijn email adres niet, dus ik kan niks meer doen.

Snelle correcte levering

Het is een kwestie van kiezen, bestellen, betalen en klaar. Geen moeilijk gedoe en geen overbodige vragen.

Snel

Het ging heel snel met bestellen zo door blijven gaan

Snel.en makkelijk

Hondiuslaan 44