Probleem gelijk opgelost

Per abuis had ik 2 accounts aangemaakt, waarvan 1 met een onjuist mailadres. De dame op de chat heeft snel uitgezocht wat er fout was en de accounts samengevoegd. Binnen 5 minuten was mijn probleem op gelost.

Ruime keuze, vlot geleverd

Eergisteren boek besteld. Kon uit verschillende leveringsmogelijkheden kiezen. Lekker flexibel en klantgericht! Netjes op tijd, volgens afspraak geleverd. Toppie!

Onnodige rompslomp

Ik vind t vervelend dat ik pas een bestelling kan doen als ik een account heb. Ik vind t waardeloos als er eerst is toegezegd dat ik geen verzendkosten hoef te betalen als ik me inschrijf voor n nieuwsbrief en vervolgens uiteindelijk wel de verzendkosten op mn rekening krijg.

Soepel en snel

Mijn bestelling is in een keer goed gegaan en ik werd ook nog gebeld toen deze binnen was. Echt goede service!

Nog steeds niet ontvangen

Ruim week geleden besteld als kadootje nog steeds niet ontvangen

Slecht

Ik heb 9 oktober een boek besteld bij de bruna in mijn buurt. Ik had ook zelf om dit boek gekunt maar had hier geen tijd voor ivm werk en school. Het is een cadeau voor een vriendin van mij die ik 21 oktober nodig heb. krijg ik de dag dat het zou worden bezorgd een mailtje waarin staat het het vertraging heeft en een WEEK later binnen komt. Dit vind ik abnormaal en niet oke.

Slechte ervaring

8 dagen na bestelling van XL weekkalender 2024 nog steeds geen mail dat ik hem kan afhalen in de winkel !!!

gewoon goed

Vlotte afhandeling alles verliep probleem loos.

Moest dubbel betalen voor de verzending goed ging.

Ik heb via de site besteld en wilde betalen net een Bruna kaart. Het restant bedrag betaald via iDeal. Maar de bestelling kwam niet door. Dus nog naald betaalden toen kwam de bestelling wel door.

Het is eenvoudig en snel. Makkelijk te downloaden.

na bestelling snelle levering via plaatselijke Bruna

goed en snel

Snelle levering inclusief. kinderboekenweek geschenk.

Snelle levering in ‘eigen’ Bruna

Ruim assortiment in lokale winkel en de rest snel via internet in de winkel gekregen. Wat nog mooier zou zijn is als je online kan filteren op wat er in ‘jouw’ plaatselijke winkel op voorraad is.

Kan boekenbon niet inwisselen op de website

Ik heb een bestelling gedaan, maar het is niet mogelijk om mijn Bruna-boekenbon ter vermindering van de aankoopprijs te gebruiken.

snel bezorgd

Bestelling via de computer

Prima, snel en overzichtelijk

De site van Bruna is overzichtelijk. Alle stappen om de bestelling te doen gingen goed, op het inschrijven van de nieuwsbrief na. Helaas heb ik na de inschrijving geen code ontvangen om het boek gratis te laten verzenden. Ik heb de verzendkosten betaald. Na de bestelling kreeg ik meteen de bevestiging van de bestelling per e-mail binnen. Ik hoop mijn bestelling snel binnen te krijgen.

Prima geregeld

Top.

Alles verliep prima

Alles verliep prima

Heel gemakkelijke website!

Alles ging top. Enige was dat ik toen ik mijn winkelwagen gevuld had en daarna moest inloggen, oude winkelwagen items erbij opgeteld werden. Dus stonden mn items ineens dubbel erin. Simpel weg geklikt en klaar. Dank Bruna!

Goed Bezorgd

Bruna's site was makkelijke te gebruiken en alles was in goed staat op tijd bezorgd.

Geweldige service

Onlangs drie boeken uit dezelfde reeks besteld. Bij andere webshops heb je als je pech hebt 3 verschillende maten en verschillende cover designs. Hier gelukkig 1 en dezelfde maat en allemaal bij elkaar horende kaften. Helemaal top en snelle en goed verpakte levering.

"Gratis" verzending is gewoon verzendkosten betalen

Als je de website op je tablet opent staat er boven: Online boeken en cadeaus bestellen - gratis verzending. Doe je een bestelling dan kun je je abonneren op de nieuwsbrief en krijg je een code voor gratis verzending. Als je dat doet krijg je de boodschap "gelukt", maar er komt geen code. Die zal dan wel meteen in de bestelling zijn verwerkt. Maar als je gaat bestellen en afrekenen dan worden er gewoon verzendkosten in rekening gebracht. Kortom gratis verzenden bestaat niet bij Bruna.

Annulering niet doorgezet

Had geannuleerd maar het is alsnog verzonden. Heeft het zin om de klantenservice te bellen?

Moeizaam

Eerst. Niet retourneren en zo, dan pas duidelijk of boekenbon is in te wisselen. Alles klaar, bericht niet gelukt, opnieuw proberen. Wie moet het opnieuw regelen, Bruna?

Hele goede winkel

Ja uit stekend goed