Per abuis had ik 2 accounts aangemaakt, waarvan 1 met een onjuist mailadres. De dame op de chat heeft snel uitgezocht wat er fout was en de accounts samengevoegd. Binnen 5 minuten was mijn probleem op gelost.
Eergisteren boek besteld. Kon uit verschillende leveringsmogelijkheden kiezen. Lekker flexibel en klantgericht! Netjes op tijd, volgens afspraak geleverd. Toppie!
Ik vind t vervelend dat ik pas een bestelling kan doen als ik een account heb. Ik vind t waardeloos als er eerst is toegezegd dat ik geen verzendkosten hoef te betalen als ik me inschrijf voor n nieuwsbrief en vervolgens uiteindelijk wel de verzendkosten op mn rekening krijg.
Beste Claudia, Als je ingeschreven en bevestigd hebt voor de nieuwsbrief ontvang je een code voor gratis verzending via e-mail. De code kan je dan verzilveren in je bestelling. Ter compensatie heb ik een tegoed van 2,95 in je account gezet, deze kun je gebruiken bij je volgende online bestelling. Met vriendelijke groet, Inge
Mijn bestelling is in een keer goed gegaan en ik werd ook nog gebeld toen deze binnen was. Echt goede service!
Beste Kimberly, We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Dank je wel voor de positieve review. Vriendelijke groeten, Inge
Ruim week geleden besteld als kadootje nog steeds niet ontvangen
Beste Suling, Ten eerste onze oprechte excuses dat de levering van jouw bestelling langer duurde dan je van ons gewend bent. We begrijpen dat dit vervelend is. Ik zie op de track & trace dat je je pakket op 20 oktober in de brievenbus ontvangen hebt. Vriendelijke groeten, Inge
Ik heb 9 oktober een boek besteld bij de bruna in mijn buurt. Ik had ook zelf om dit boek gekunt maar had hier geen tijd voor ivm werk en school. Het is een cadeau voor een vriendin van mij die ik 21 oktober nodig heb. krijg ik de dag dat het zou worden bezorgd een mailtje waarin staat het het vertraging heeft en een WEEK later binnen komt. Dit vind ik abnormaal en niet oke.
Beste Elsa, Het spijt ons echt dat je bestelling niet voor verjaardag is aangekomen. We begrijpen hoe teleurstellend en frustrerend het is om je bestelling niet op tijd te ontvangen, zeker als het bedoeld was als cadeau. Helaas is het nu laat om deze situatie te veranderen en we willen graag met je samenwerken en zien wat de beste manier om dit op te lossen. Je kan hiervoor altijd contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groet, Inge
8 dagen na bestelling van XL weekkalender 2024 nog steeds geen mail dat ik hem kan afhalen in de winkel !!!
Beste Joop, niet leuk dat je nog niets gehoord hebt. Daarom heb ik contact opgenomen met de winkel. De kalender ligt voor je klaar, je kunt deze ophalen. Mijn collega van de winkel zal je hiervoor ook nog bellen. Mijn excuses voor de vertraging. Hopelijk zien we je in de toekomst toch nog een keertje terug bij Bruna en kunnen we je een betere beleving bieden! Groet, Margo
Vlotte afhandeling alles verliep probleem loos.
Ik heb via de site besteld en wilde betalen net een Bruna kaart. Het restant bedrag betaald via iDeal. Maar de bestelling kwam niet door. Dus nog naald betaalden toen kwam de bestelling wel door.
Beste Esther, Vervelend dat het niet goed gelopen is met de betaling. Goed dat je hierover ook contact opgenomen hebt met de klantenservice. Vriendelijke groet, Inge
Het is eenvoudig en snel. Makkelijk te downloaden.
Beste Esther, wat fijn dat je zo tevreden bent. Daar worden wij blij van. Veel leesplezier! Groet, Margo
na bestelling snelle levering via plaatselijke Bruna
Snelle levering inclusief. kinderboekenweek geschenk.
Ruim assortiment in lokale winkel en de rest snel via internet in de winkel gekregen. Wat nog mooier zou zijn is als je online kan filteren op wat er in ‘jouw’ plaatselijke winkel op voorraad is.
Ik heb een bestelling gedaan, maar het is niet mogelijk om mijn Bruna-boekenbon ter vermindering van de aankoopprijs te gebruiken.
Beste Henk, Jammer om te horen dat de service niet naar wens is verlopen. Je koos ervoor je bestelling af te halen bij Bruna Uden, winkelbestellingen zijn te betalen in de winkel. Uiteraard kan je daar je cadeaukaart verzilveren. Met vriendelijke groet, Cleo
Bestelling via de computer
De site van Bruna is overzichtelijk. Alle stappen om de bestelling te doen gingen goed, op het inschrijven van de nieuwsbrief na. Helaas heb ik na de inschrijving geen code ontvangen om het boek gratis te laten verzenden. Ik heb de verzendkosten betaald. Na de bestelling kreeg ik meteen de bevestiging van de bestelling per e-mail binnen. Ik hoop mijn bestelling snel binnen te krijgen.
Beste Rianne, Wat vervelend dat je de kortingscode voor gratis verzenden niet hebt ontvangen. De code wordt niet gelijk verwerkt, als je een bestelling plaatst. Deze ontvang je, als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, via een e-mailbericht. Ter compensatie heb ik een tegoed van 2,95 in je account gezet, deze kun je gebruiken bij je volgende online bestelling. Met vriendelijke groet, Cleo
Top.
Alles verliep prima
Alles ging top. Enige was dat ik toen ik mijn winkelwagen gevuld had en daarna moest inloggen, oude winkelwagen items erbij opgeteld werden. Dus stonden mn items ineens dubbel erin. Simpel weg geklikt en klaar. Dank Bruna!
Bruna's site was makkelijke te gebruiken en alles was in goed staat op tijd bezorgd.
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review, Connie. Groet, Jos.
Onlangs drie boeken uit dezelfde reeks besteld. Bij andere webshops heb je als je pech hebt 3 verschillende maten en verschillende cover designs. Hier gelukkig 1 en dezelfde maat en allemaal bij elkaar horende kaften. Helemaal top en snelle en goed verpakte levering.
We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Jeroen. Groet, Jos.
Als je de website op je tablet opent staat er boven: Online boeken en cadeaus bestellen - gratis verzending. Doe je een bestelling dan kun je je abonneren op de nieuwsbrief en krijg je een code voor gratis verzending. Als je dat doet krijg je de boodschap "gelukt", maar er komt geen code. Die zal dan wel meteen in de bestelling zijn verwerkt. Maar als je gaat bestellen en afrekenen dan worden er gewoon verzendkosten in rekening gebracht. Kortom gratis verzenden bestaat niet bij Bruna.
Goedemorgen Fred, wat vervelend dat je de kortingscode voor gratis verzenden niet hebt ontvangen. De code wordt niet gelijk verwerkt, als je een bestelling plaatst. Deze ontvang je, als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, via een e-mailbericht. Ter compensatie heb ik een tegoed van 2,95 in je account gezet, deze kun je gebruiken bij je volgende online bestelling. Met vriendelijke groet, Pieter
Had geannuleerd maar het is alsnog verzonden. Heeft het zin om de klantenservice te bellen?
Goedemorgen Jolanda, mijn collega heeft een annulering aangevraagd. Helaas is dit niet gelukt. Om alle pakketjes zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen is het soms niet meer mogelijk om te annuleren, omdat je bestelling dan al te ver in het verzendproces zit. Natuurlijk proberen wij het, maar helaas lukt dat niet altijd. Je mag het pakket uiteraard gratis terug sturen, geen probleem. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Pieter
Eerst. Niet retourneren en zo, dan pas duidelijk of boekenbon is in te wisselen. Alles klaar, bericht niet gelukt, opnieuw proberen. Wie moet het opnieuw regelen, Bruna?
Ja uit stekend goed