makkelijk website dn correcte levering

makkelijke website. Binnen de termijn geleverd.

Er word gelijk gebeld als er een bestelling bij de bruna binnen komt

De website blijft hangen bij het inloggen.

Jullie website logt niet in, ik kom daardoor niet in mijn Bruna en kan niet het e book downloaden, terwijl ik er wel voor betaald heb! Jullie website werkt niet. Hoe krijg ik nu het e book gedownload?

Niet goed

Ik ben gebeld door Bruna Oostermeent Huizen dat mijn bestelling er was. Bleek dat maar i van de 2 bestelde boeken aanwezig was. Ze hadden gelukkig het andere boek in de winkel. Bij ophaal van de boeken was het boek dat ze nog in de winkel hadden niet netjes en heb ik om een ander exemplaar gevraagd. Die kreeg ik met moeite maar was ook niet heel netjes. Het gratis boek dat ik zou krijgen hadden ze niet en kon ik ook niet krijgen. Dat vind ik heel jammer ook.

Heel slecht.

Donderdag 12.02 besteld. Aflevering in de Bruna Veendam, die zouden bellen. Vrijdag niet gebeld, zaterdag niet gebeld. In de mail staat niet dat klantenservice ma tm vrij is. Dus, voor niets gebeld. Toen Bruna Veendam gebeld, geen boekje, luistert niet goed, reageert kribbig, geeft Post NL de schuld. Maandag blijkt er geen aanlevering bij de winkel te zijn. Dus, misschien dinsdag het boekje. ‘Wij bellen niet, wij mailen’ Er is niets veranderd, paar jaar geleden ook zo’n ervaring gehad met een bestelling. Ergernis, telefoonkosten en met lege handen op bezoek.

Snelle en goede levering

Heel snel in huis. Boek goed verpakt! Top!

heel goed

ging vlotjes

Prima service na de bestelling.

Ik wens BRUNA veel succes bij de concurrentie met o.a. Bol.com.

Super service!

Gisteravond een boek besteld, vanmorgen om 9.45 kon ik hem ophalen! :)

Ging heel snel

In had een boek uitgezocht en een kortingscode gekregen van jullie die wou ik toevoegen en kon het niet vinden. Dus ik denk dat kan meestal ook wel bij het betalingsgedeelte maar die kwam niet want hij was ineens besteld en betalen bij ophalen.

Vriendelijk en netjes mijn boek ontvangen

Prima..van bestelling tot levering !

Zie hierboven

Het was heel makkelijk!

Het was heel makkelijk om te kopen wat ik nodig had en het werd daarbij ook goed uitgelegd.

Jammer

Heel jammer dat er op de site vermeld wordt dat als je je aanmeld voor een nieuwsbrief, je geen verzendkosten hoeft te betalen, maar als je je vervolgens aanmeld ontvang je helemaal geen code… erg teleurstellend…

teleurstellend

, want ik vond de plaatjes van Phlilip te kunnen bewonderen maar die mist ik ze. jammer

Veel boeken op voorraad en heel vlot in je winkel naar keuze. Je wordt gebeld als het binnen is. Service!

Website kan duidelijker.

Het plaatsen van een online bestelling ging goed, maar ik vond niet alles duidelijk. Zo bleek dat ik specifieke online vermeldde kortingscodes niet toe kon passen bij het ophalen van bestelling in de winkel. Na contact met de klantenservice en het filiaal in mijn buurt bleek de korting in de winkel ook niet bekend. Vervolgens heb ik opnieuw een bestelling online geplaatst om te laten bezorgen. Daarbij vond ik het erg onduidelijk om te zien dat de ingevoerde kortingscodes verwerkt waren. Mijn boekenbon kwam wel in het scherm te staan maar de kortingscodes niet. Ik kon in het scherm ook geen totaalprijs zien van het totaalbedrag en de daarop in mindering gebrachte kortingsbedrag. Bij het doorklikken kwam ik daarna bij het betalen uit waarbij ik pas bij de gegevens van mijn bank het nog te betalen bedrag zag. Dit kan zeker beter! Hopelijk is mijn feedback duidelijk en kunt u er wat mee.

superservice

kaart besteld via website, belooft binnen een dag bij winkel in de buurt. winkel belt die dag nog ter controle of het klopt. en vandaag al opgehaald!

Prima en snel

Prima en snel

Artikel ligt al 2 weken in de winkel maar krijg mailtjes dat het vertraging heeft

Ik wou graag het artikel vers van de pers het verbaasde mij dan ook dat een dag na dat ik een mailtje gekregen had dat het met een week vertraagd was het artikel in de shop zag liggen. Artikel toen meegenomen en afgesproken met de medewerker dat als mijn bestelling binnen komt hij die in het rek legt. Kreeg ik weer een mailtje dat het artikel weer vertraagd was (terwijl ik het al een week heb en al 2weken te koop is. Bij de vertragings mailtjes zit geen annuleer knop. En volgens de medewerker komt het omdat eer met 2 leverings bedrijven gewerkt wordt de eerste voor gewone distributie en de ander voor bestellingen. Dit sluit niet op elkaar aan. Erg vreemd.

we werden goed geïnformeerd,

vriendelijk personeel en mooi opgezette winkel

Ebook betaald, niet ontvangen

Ik heb het ebook moeder na vader besteld en betaald. Kan het nergens terugvinden

Steeds foutmeldingen bij bestellen

Foutmelding bij postcode en huisnr. Combinatie pc en huisnr zou fout zijn en moest het adres handmatig ingevuld worden Foutmelding bij telefoonnr. Dat moesten 10 cijfers zijn en die stonden er. Uiteindelijk maar gekozen voor aflevering bij de winkel en dan volgt een melding dat de bestelling is samengevoegd met een andere bestelling??? Heel vreemd en verwarrend allemaal

Niet eens ontvangen

Al vragen om een beoordeling terwijl ik mijn bestelling nog niet eens ontvangen heb. Beter kunnen jullie je druk maken om volgens belofte te leveren!

Ging heel goed

Was de eerste keer en ging prima, heel duidelijk.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht