Topservice

Internet bestelling gedaan. Netjes bericht wanneer ik het op kon halen in de winkel. Een keer viel het bestelde tegen.Geen probleem,kon het achterlaten.

Ontevreden

Boek moest opgehaald worden, maar lag niet bij desbetreffende boekhandel

Makkelijk online bestellen !

Ik was opzoek naar een nieuwe agenda voor 2024 en ik wilde graag een zogenaamde maan agenda . Ik had het al snel verzonden en de prijs beviel me ook heel goed .

Perfect geregeld

Goed en snel geregeld via het internet met een kanttekening, ik vind het vreemd dat ik in de Bruna winkel te horen krijg dat ze de boeken niet kunnen bestellen omdat ze zijn uitverkocht, dus wat scherts mijn verbazing dat ik het wel kan bestellen in de webshop.

Supersnelle service!

's Avonds om 22.30 een boek besteld om af te halen in de winkel. En de volgende dag werd ik al gebeld dat het boek klaarlag en dat ik het kon komen ophalen!

Eerste bestelling teleurstelling helaas

Helaas was mijn eerste ervaring te laat dan beloofd bezorgd was een verjaardagskado. Ook had het product een schade. Géén retour mogelijkheid in pakket of instructie wat te doen bij schade of retour. Heb nu nog geen flauw idee dan enkel dit formulier in te vullen. Zou graag een set kaarten ontvangen zonder schade (wellicht met uitsnijden fabriek niet geheel goed gegaan) nu is set onbruikbaar omdat je precies weet welke kaart je trek die met schade ziet en niet meer onwillekeurig is. En betaal genoeg voor één set kaarten en moet dan goed zijn. En géén idee hoe ik dit nu vergoed krijg en omgeruild pakje. Met vriendelijke groet, Mevrouw. J. Bosman

Verzendkosten moeten betalen

Ik heb een account aangemaakt en zou dan bij de 1e bestelling geen verzendkosten hoeven te betalen. De verzendkosten heb ik toch moeten betalen. Ik heb ook geen code ontvangen om in te geven bij het betalen om de verzendkosten gratis te krijgen.

Snel gevonden wat ik zocht en snelle verzending

Bestellen prima volgen niet aanwezig

Bestellen was een eitje. Ook het controleren of het in filialen aanwezig is. Ik miste in de bevestigingsmail een link om mijn pakket te volgen zodat ik weet hoelaat die ongeveer binnenkomt. Deze zal via de meeste bezorgdiensten gewoon te volgen moeten zijn.

Super snelle levering

Gemakkelijke website, snelle levering en pas betalen in de winkel

betaling is niet bevestigd

Zojuist een boek besteld en betaald, maar ik ontving geen bevestiging van de betaling! [email protected]

Makkelijk en snel

Snelle levering en een duidelijke site

ben niet geheel tevreden

Ik heb het boek 'Little escapes' bij jullie besteld en wel de gebonden uitgave. Later kwam ik erachter dat niet alle bladzijden goed zijn ingebonden. Dat is wel jammer!

De bestelling verliep vlekkenloos , snel en soepel.

Het werken met de site gaat heel gemakkelijk. Prima Bruno!!

Goede communicatie over de levering

Ondanks vertragingen bij PostNL heeft Bruna me steeds op de hoogte gehouden van steeds maar wijzigende leverdatum. Zo kon ik me hier op instellen.

Boek is er niet

Voor niks naar de andere kant van de stad.

Zakelijk account/factuur

Beste, Het is niet mogelijk om een zakelijk account aan te maken en als je een factuur voor je bedrijf nodig hebt moet je dus bellen en mailen. Heel erg raar.

Ik had 2 boeken besteld en krijg er 4

!

Snelle bezorging

Uitgebreide keus.

Niet thuisbezorgd

De bestelling was goed verlopen, ook de communicatie hiervan. Alleen had ik expliciet gevraagd om het thuis te laten bezorgen, dit is niet gebeurd.

Zie hier onder.

Dat je 25 sticker vellen voor bijna de helft van het geld beter direct bij Avery kunt bestellen is mijn fout. Maar waarom in een doos van 10cm hoog?

Goede en snelle service

Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had. Het bestellen en betalen van producten ging makkelijk en snel. Bestelde producten werden snel geleverd. Kortom topservice!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht