Boek is veel later en te laat voor gelegenheid bezorgd dan toegezegd; retourneren en geld terug!

Het boek is woensdag besteld en kwam zaterdagavond laat aan, niet volgens afspraak en veel te laat voor het moment waarop ik het nodig had, als mosterd na de maaltijd. Ik heb ergens anders het boek moeten kopen om te vrijdag te kunnen geven, en heb nu dubbele kosten. Ik wil jullie boek retourneren en mijn geld terug. Hoe pak ik dat aan? met vriendelijke groet, Edith Lindhout Ik heb een ander boek moeten bestellen dat wel op de toegebesteld

Snel geleverd en goed verpakt in een doos

Stevige doos waar het boek in zat en daardoor geen schade aan het boek. Helaas gebeurt dit niet bij sommige andere leveranciers.

Duidelijke informatie en berichtgeving over de levering en moment van afleveren

Matig

Levering agenda ging goed. Ik heb echter het boek Zomeravond niet ontvangen!

Niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen via DHL obtvangen.

Prima mis alleen iets

Ik heb bestelt, ging allemaal prima, en dan kom je er achter dat er nog iemand is in je huishouding die het boek besteld heeft. Geen probleem opzich, helaas kan ik niet annuleren bij Bruna. En dat maakt het erg omslachtig.

Geen bezorging de volgende dag ondanks aangegeven op de site

Op de site stond bij het product tijdens bestellen: "voor 23:00 besteld, volgende dag in huis". Na bestelling en betaling staat er plots "levering binnen 2-3 werkdagen". Dit is simpelweg misleiding. Erg slecht van Bruna

Supersnel

Savonds besteld. Volgende dag al gebeld dat bestelling klaar lag

Prima vlotte levering

Boek besteld, dat ging gemakkelijk. Prima levering

Online bestelling gedaan en opgehaald in de winkel

Alles verliep goed, bestelling lag al binnen een dag klaar en was in goede staat.

Zeer slechte ervaring

Tijdens een eerste bestelling bij Bruna kreeg ik geen keuze mogelijkheid voor verzending of in de winkel. Ik wilde het boek laten verzenden ,en belde met de klantenservice . Daar kon het boek gelukkig geannuleerd worden werd mij verzekerd. Toch krijg ik nu een melding dat het boek in Vlijmen in de winkel klaarligt . Ik heb de berteffende dame gevraagd is het boek nu geannuleerd "ja" kennelijk dus niet. Ik wil het bij deze nogmaals annuleren.

Zoooooooo fijn personeel

Altijd vriendelijk, je hebt altijd het idee dat je gisteren met hen nog een terrasje hebt gepakt en dat ze je persoonlijk kennen.

Jammer dat men een account moet aanmaken

Jammer dat men een account moet aanmaken

We werden keurig gebeld toen het boek binnen was en wij het op konden halen, die keus hadden wij namelijk gemaakt.

Lezen maarrrrr

Mooi weer, dus veel buiten lezen. Bruna heeft mijn bestelling direct verwerkt en verzonden. Na één nachtje slapen, werd het bezorgd.

Het bestellen viel me tegen, zie hieronder

De kortingscode 'is toegepast' stond er, maar is niet verrekend in het eidbedrag, dus ik het volledige bedrag betaald helaas

Komen beloftes niet na

Ik heb voor mijn verjaardag een link gekregen voor een tegoed 2.50 probeerde deze in te wisselen maar kreeg na diverse nul op rekest. Wel betaald met boekenbon dit ging wel,maar dit is tevens de laatste bestelling.

voordelig en snel

Voordelig, snel en veel keuze; zowel nieuw als tweedehands

Netjes en snel bezorgd.

Heel netjes ingepakt! Boek was goed beschermd. Snelle en gratis verzending. Ik zag de reclame via instagram.

creditkaartgegevens zouden niet kloppen maar waren wel juist!

reeds boven vermeld

Het ging goed

Het ging goed maar je zou er een tekst in mee moeten kunnen sturen.

Goed en zorgvuldig.

De bestelling was snel en in goede staat bij mij.

onbenullen

Boek biografie Johnny Cash (ordernr 0130279497) opgehaald bij Bruna Bevrijdingsplein Leiden, 13-06-2023. Even snel door het boek gebladerd en het blijkt een woordenboek nederlands-arabisch te zijn. Dus de hele oplage is kennelijk door niemand van uw gerenommeerde bedrijf gecontroleerd! Tamelijk amateuristisch. De verkoper zorgt dat ik de volgende dag het boek met de juiste inhoud krijg. Afwachten dan maar.

Vlotte levering

Duidelijke procedures

Artikel gereserveerd

Snelle levering van een gereserveerd artikel toen het leverbaar was.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht