Geweldig :-)

Makkelijk en snel de boeken beschikbaar op zowel iPhone als iPad. Mooi dat het zo kan.

Prima!!!

Prima in alle facetten van een Bruna winkel!!

Bij bestellingen altijd opties geleverd en je krijgt keurig een belletje als het binnen is.

Had een mooi boek besteld, deze is direct naar mij gestuurd. Kwam dus heel snel en goed bij mij aan.

Woensdag via internet besteld. Donderdag al in de winkel in Oostvoorne. Ik ben direct door een medewerkster gebeld, dat de boeken aangekomen waren.

Snelle en goede service

Goed geregeld en goed op de hoogte. Misschien een dingetje. Ik heb het boek leave me behind met hardcover. Nu zit daar zo'n sleeve omheen die snel kan scheuren. Ik heb een paar kleine erin zitten. Misschien beter omhiervoor een verpakking of i pak manier te regelen? Verder fantastisch.

Goede informatie, uitstekende service!

Prima ervaring weer bij bestelling van boek. Goed op de hoogte gehouden van status bestelling en vriendelijk personeel bij afhalen boek.

Verrassend vlot

keurig vlot bezorgd

Fijn, dat het boek er nog was en vlot bezorgd werd

Goed en snel gekregen.

Goed Vanuit Bruna website naar winkel ging snel, makkelijk.

Vlotte bestelling

Boek besteld online en volgende dag werd ik al gebeld dat ik het kon ophalen in de winkel.

Het is fijn om mijn bestelde boeken bij de Bruna in mijn eigen dorp op te kunnen halen. Ik hoef niet thuis te blijven voor de bezorgdienst en ik kan het ophalen wanneer ik wil. Het personeel is aardig en behulpzaam. Duurzame oplossing om aan boeken te komen die niet algemeen verkrijgbaar zijn.

Snel en vriendelijk

2 boeken besteld. Beide boeken waren er binnen 2 dagen. Hiervoor werd ik gebeld, voicemail werd ingesproken. Boeken lagen keurig klaar in de winkel.

Snelle levering, fijn assortiment

Boek was snel geleverd. Fijn dat assortiment groot is.

Conform verwachting geleverd

Boekjes voor mijn zoontje besteld en laten bezorgen bij Bruna Boskoop. Zoals altijd weer snel geleverd en alles conform verwachting.

Bruna Zundert is een TopZaak

Het Team van Bruna Zundert zijn Toppers en heel klantvriendelijk - ze lossen alles op - oke, bijna alles dan - Toppers Bedankt!

Goede ervaring

Ik had een boek besteld. Ik werd keurig gebeld toen het boek binnen was gekomen.

Goede inf en bezorging van een prachtig exemplaar!!

De begeleidende informatie was prima. Het ging allemaal behoorlijk snel! En het boek is in perfecte staat! Hartelijke dank.

Boek besteld en afgehaald in de winkel

Ik had een boek besteld in de dichtstbijzijnde winkel. Alleen was er geen mogelijkheid op de site om de kortingcodes ( via bon van de uitgever ) te activeren. Maar toen ik het boek ging afhalen was dit helemaal geen probleem. En de korting werd er zondermeer afgetrokken. Dit noem ik nog eens service.

Aardige mensen

Bruna Borne is super. Deskundig, vriendelijk en meedenkend. Mijn favoriete winkel om boeken te bestellen.

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd.

Het boek is snel geleverd en goed verpakt

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht