Prima service en snelle levering

On line boeken besteld Zeer snel af te halen in winkel

Snelle verzending

Besteld en volgende dag in huis. Perfect!

Super klant- vriendelijk!

Altijd hartstikke goed bij de Bruna hier in Sterrenburg, vriendelijke mensen en zeer klantvriendelijk en behulpzaam!

Prima geregeld

Pakketje stond netjes klaar, vlot gepakt en afgerekend.

Bruna komt leveringsbelofte niet na.

Bij bestellen van boek wordt een levering de volgende dag beloofd. De bevestigingsmail die 5 seconden later verstuurd wordt beloofd een levering over 2-3 (werk?)dagen. (Emoticon van een niet zo’n tevreden klant)

De ultieme positieve klantervaring

Klantvriendelijk, altijd tijd voor een gesprekje, ruime keuze voor alle leeftijden en een super mooie winkel. Helemaal top! Ga zo door BRUNA. Wij zijn heel blij met jullie! Fijne Feestdagen en een Inspiratievol 2026! Groetjes, Heleen

Het verloop van de bestelling was duidelijk en zeer snel!

Heel snel en duidelijk verloop van de bestelling.

Bestellen van ebooks gaat heel makkelijk

Ik heb een ebook besteld bij de webshop van Bruna. Het is binnen een paar minuten geregeld.

????

We wachten nog even af.....

downloaden wilt nog steeds niet lukken

ik ben niet zo'n computernerd en kreeg een melding te vaak gedownlaod. Zoals aangegeven naar "mijn pc " gegaan en de instructies gevolgd, maar nog geen sukses. HELP ! Groet Antoinette Slangen.

Prima verlopen

Het is heel makkelijk om een bestelling te plaatsen.ik ben op de hoogte gebracht toen het klaar lag. Heel vriendelijk geholpen toen ik de boeken kan ophalen.

gemakkelijk besteld en veilig opgehaald in de winkel

Gemakkelijk besteld, laten bezorgen in de dichtsbijzijnde winkel en daar opgehaald.

Wacht al 8 dagen op bestelde boek.

Op 28 november bestel ik on line een boek. Bestelling op te halen in winkel. Ik krijg op 29 november het bericht “ Je pakket is naar de Bruna winkel gestuurd”. Verscheidene telefoontjes met het winkelpersoneel gehad. Geen succes. Nu 8 dagen later nog geen boek. En geen bericht. Slecht, heel slecht.

Cadeau kaart invoeren?

Als ik op bestellen en betalen druk verwacht ik dat ik mijn cadeau kaart kan toevoegen. Maar die kans kreeg ik niet, kreeg een melding dat het besteld was. En dat de levertijd vermoedelijk 08-01-2026 is. Ik had ook graag vooruit betaald en als mijn boek er is, ik het alleen maar hoeft op te halen. Maar goed het is niet anders. Ik vind wel dat er meer keus moet zijn en dat de klant moet kunnen kiezen of ze het vooruit betalen of achteraf. Tenzij er daarna nog korting plaatsvindt dan is het prima zo.

Snelle en makkelijke bestelling

Geen verplichtingen om boeken in een tijdsmarge bestellen. Altijd raadplegen welke boeken je al hebt gekocht en je favorietenlijstje inzien.

Zeer goed!

Lieve meedenkend personeel dat zijn tijd neemt om je de aandacht te geven die je soms nodig hebt, zeker rond deze tijd van het jaar.

Snel binnen en keurig gebeld

Prima ervaring

Overzichtelijk en snelle bezorging

Overzichtelijke site met duidelijke informatie, waardoor ik eenvoudig het desbetreffende boek kon vinden en bestellen.

Zeer goed.

Besteld en de andere dag in huis. Goede prijs, keurig verpakt.

Niks ontvangen

Geachte Meneer of Mevrouw,Ik had een boek besteld,met order nummer 0131853488.er staat met track en trace dat het bezorgd is afgelopen vrijdag,maar heb niks ontvangen.bij alle buren na gevraagd,maar nergens te vinden.graag hoor ik hoe en wat?vriendelijke groet Sandra Peters

Alles is zoals beloofd geleverd

Mijn teleurstelling over het niet beschikbaar zijn in de winkel is verdwenen door de correcte levering

Loeizwaar boek zonder gesjouw in huis

Handig dat het boek van Iris van Herpen bij Bruna te bestellen is. Geen gesjouw van De Kunsthal naar huis !

Professioneel

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Keurig op de hoogte gehouden

Mijn vraag aan u is is het niet mogelijk om de bestelling in 1 of 2 x te bezorgen

Snelle vriendelijke service van Bruna voorburg

In deze winkel worden de bestellingen snel geleverd.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht