Winkels zijn best aardig, maar site is slecht voor boeken

De kracht tov online boekensites vind ik dat jullie nog steeds winkels hebben, waar ik regelmatig graag even struin. Maar de site vind ik een nogal eendimensionale website. Boekentips en uitgebreidere zoekmogelijkheden zou ik graag flink verbeterd zien. Assortiment is wel behoorlijk.

Super geholpen

Bestel meestal via Bruna en heb daar goede ervaring

Heerlijk

Het is heerlijk struinen in de Bruna winkel Ik koop er bijna elke week soms 2 weken wel iets of boek om kado te geven maar doordat ik aan huis gebonden was las is afgelopen maanden heeeeel veel heerlijk Als ik in de winkel kom boeit altijd wel iets me Soms bestel ik vast vooruit als ik niet zelf kan komen maar ik kijk graag rond en koop direct

Bezorging slecht

Wordt in mijn brievenbus gepropt . Krijg mijn bus niet open zit dan knel ! Meerdere keren gebeurd.

Vlot en klantvriendelijk.

Op de website is het gemakkelijk om een boek te bestellen. Korte levertijd en bij het ophalen word ik altijd vriendelijk behandeld door de verkoper.

Vriendelijk, meedenkend en enthousiast.

Zowel telefonisch als in de zaak zelf zijn de medewerkers vriendelijk, behulpzaam en enthousiast. En denken mee als ik iets zoek. Als voorlees consulente is Bruna voor mij de ideale boekhandel in de buurt.

Niet ontvangen en niet geholpen in winkel

Na de eerste mail dat er vertraging was met het bestelde boek, kreeg ik nog een mail dat hij onderweg naar de winkel was. Toen ik na 5 dagen nog niks gehoord te hebben dat hij klaar lag ben ik maar gaan kijken of het boek er wel was en het mailtje vergeten was maar dat was niet zo. Na even gekeken te hebben kreeg ik te horen dat ik nog wat langer moest wachten op de mail. Inmiddels ergens anders besteld en wel ontvangen.

nu weer gewoon in de winkel om mijn plaatselijke boekhandel te steunen

Jammer dat jullie niet zien dat ik gisteren net mijn 40 bestelde boeken heb opgehaald. Mijn eerste bestelling kon ik ophalen in de plaats waar ik niet woon. Wat er fout was gegaan geen idee. Had de website van de boekhandel in mijn woonplaats geopend. En kon niet naar mijn woonplaats gebracht worden. Dus nu weer gewoon fysiek

Goede levering

Tevreden over bestellingen en assortiment

Boeken altijd snel geleverd en ruime keuze. Boeken worden erg duur maar lees graag nog echte boeken i.p.v. digitaal.

Goede snelle service

Duidelijke webpagina en makkelijk om te bestellen

uitstekend

bestel , zodra ik iets wil hebben

snel geleverd

Goed boek

Prijs van het bestellen van boeken is over het algemeen gelijk aan andere leveranciers, alleen als je het via Bruna besteld en ophaalt in een vestiging van Bruna betaal je geen verzendkosten. Dat is dan toch mooi megenomen, toch?!

Bruna : no nonsens, vriendelijk, deskundig en goede service

Bij bestellingen of aankopen direct in de winkel heb ik alleen maar goede ervaringen. Top!

Prettige winkel; goede webshop

Als ik een boekwinkel inga, heb ik een voorkeur voor de Bruna, omdat het een prettige en overzichtelijke winkel. Als ik online een boek bestel, doe ik dat bij de Bruna, en laat ik het, als het niet te zwaar is, bij de plaatselijke Bruna-winkel bestellen, waar ik het dan afhaal.

zeer klantvriendelijke winkel

het personeel is aardig, altijd bereid om dingen op te zoeken. Je hebt het gevoel dat je een gewaardeerde kant bent.,

Prima service, makkelijk bestellingen doen.

Als Bruna het verkoopt kom ik graag naar de winkel om mijn bestelling optehalen. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Snel de boeken gevonden en besteld.

Snel de boeken gevonden en besteld.

Hele goede winkel

Heel positief fijne winkel en leuk personeel

Ben heel tevrede over de Bruna

Kom heel graag bij de Bruna in de Atlas in Alphen aan den rijn. Ik ben daar gisteren nog geweest. Ik bestel daar ook boeken en kijk gelijk even rond en zie bijna altijd wel een boek.

Slechte negatieve mail

Als u zulke mailtjes wilt sturen moet u ook registreren wanneer ik in de bruna winkel kom. Dat is nog zeer recent geweest. Ik gebruik web als producten niet in winkel beschikbaar is. Ik ervaar jullie mail als spam en ongepast. Groeten Ronald La Brijn

Heel fijn

Het is gezellig om het te tekenen

Nutteloze spam na een tijd

Nooit in gevraagd, krijg ineens reclame en spam van Bruna. Ga wat nuttigs doen met je leven ipv mij lastig vallen

met de gekochte boeken een 10

Dat ik zo weinig bij u koop heeft twee redenen, ten eerste ik lees uitsluitend non-fictie en dan nog op gespecialiseerde gebieden, kunst, cultuur, Nederland en geschiedenis, ten tweede omdat ik maar een beperkt besteedbaar budget heb koop ik bij voorkeur voordeel aanbiedingen, dat is mijn antwoord, overigens als ik een cijfer moet geven voor de gekochte boeken dan is dat een 10 oftewel 5 sterren vr. gr. Jan

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht