Gewoon goed en gemakkelijk

Bruna, heeft een bijzonder actieve lokale ondernemer hier in Hoogeveen. Ik bestel vaak via online, om het vervolgens op de halen in de winkel. Ondanks dat ik vaste klant ben en bekend bij ze ben, bellen ze altijd even op. ook maken ze me regelmatig attent op nieuwe uitgaven. Ik voel me r thuis en altijd prettig geholpen,

Bestellingen gaan altijd snel

De Bruna winkel ligt voor mij op 10 minuten afstand. Ik koop dan ook meestal fysiek in de winkel. Wanneer ze een boek of iets anders niet hebben, bestel ik online en dat gaat altijd snel.

Fijne winkel

Alrijd ruime keuze en zeer vriendelijk en kundig personeel!

Snelle site, helaas account nodig en geen bezorging op PostNL locatie

De site werkt prima, goede prijzen. Jammer genoeg kan je niet met een gast account bestellen, en het is niet mogelijk te kiezen voor bezorging op een PostNL locatie.

Correcte levering qua tijd.

Correcte levering qua tijd. Verpakking had iets beter gemogen.

Zeer tevreden!

Ik heb het boek in maart besteld en wist dat het in mei zou komen. Ik kreeg netjes een dag van te voren een mail dat het boek onderweg was. Nu heelijk genieten van het lezen

Ruime keus en snelle levering.

op te halen.De bestelling werd ruimschoots op tijd geleverd. In de Bruna winkel is het altijd prettig om je bestelling

Woensdag besteld en donderdag bezorgd!! Prima verzorgd.

Snel en goed

Zoals bij het bestellen online prima geregeld! Gisteren een mail en vandaag gebeld! Super

Ik bestelde en er werd geleverd. Goed dus

Heb daar besteld en kan het lezen , net voor ik euthanasie laat plegen. Ik ben ongeneeslijk ziek.

Slechte Service DHL

Mijn boek zat in een kartonnen doos de hele dag regen. Ik heb op een papier geschreven hangt op de voordeur dat pakketjes onder de tafel neer gelegd moeten worden. Ik heb ook een pakket brievenbus. Gaat met de post nl bezorger altijd goed. Met DHL niet altijd. S morgens bezorgd ik pas eind van de dag thuis. Boek is een beetje nat hier baal ik van. En bij de bestelling stond dat ik een gratis boek erbij zou krijgen. Die zat er niet bij. Dus slechte ervaring.

Alles goed geregel ze doen wat ze beloven top

Simpel en makkelijk

Bestellen ging simpel, betalen ging prima en levering is keurig gebeurt

Snel bericht

Zeer prettig, snelle reactie. Makkelijke webshop!!

Niet oké

De doos waarin de 2 boekjes zaten was 2x zo groot dan de boekjes zelf. De doos was gescheurd en nat. De boekjes zijn ook vochtig geworden. Ik heb ze nu onder een paar boeken gelegd in de hoop dat ze rechttrekken terwijl ze drogen. Misschien hadden ze moeite om de doos in de brievenbus te krijgen (die echter groot zat is), maar ze hadden aan kunnen bellen, ik was de hele dag thuis.

Handig zo te kunnen bestellen

Goed werkende website en de bestelling plaatsen ging snel

Bestelling was snel geplaatst en de gehele klantervaring is positief

Makkelijk te volgen bestelproces

Duidelijke navigatie via de website.

Kan niet inloggen

Ondanks account lukt het niet om in te loggen

Binnen een dag geleverd. Goede communicatie. De ontvanger was er erg blij mee (was een cadeau).

Snelle levering Vriendelijke medewerkers

Postbus pakket past niet door brievenbus

Mijn pakket is door de bezorger met kracht vast in de brievenbus gedrukt, waardoor de verpakking volledig beschadigd is en ik geluk heb, dat het boek niet beschadigd was! Als je een pakket inpakt voor een brievenbus pakket moeten jullie ook zorgen, dat het FATSOENLIJK door een brievenbus kan! Anders moeten jullie het als een pakket inpakken en verzenden.

Geweldig en snel

Een fijne zaak waar ik met plezier kom( Stevenshof, Leiden) Altijd behulpzaam en heerlijk om te neuzen.

Wat je ervan verwacht

Het vergt niet veel woorden om dit uit te leggen. Ik kreeg wat ik nodig had, wanneer ik het nodig had. Prima tevreden.

Te lang

Wacht nog! Geen boek. Debrs