zondag na 12 uur open????
Duidelijk wat ik moest doen
levering was snel maar wel een verkeerd product. op mail wordt niet gereageerd. Na telefonisch contact snelle oplossing
Beste Julia, wat vervelend om te lezen dat je het verkeerde artikel hebt ontvangen. Mijn excuses voor het ongemak. Ik zie staan dat je contact hebt gehad met onze klantenservice en dat er een nieuw exemplaar naar je onderweg is. Ik hoop dat je deze snel gaat ontvangen. Ik wens je alvast veel plezier met je bestelling. Groet, Michelle
Originele beoordeling
levering was snel maar wel een verkeerd product. nog geen oplossing geboden
Online besteld. Bij inschrijven voor de nieuwsbrief zouden de verzendkosten gratis zijn. En ik zou een boekje. 'De eerlijke vinder' van Lize Spit, gratis krijgen. Er werd online ook vermeld dat het gelukt was. Echter bij afrekenen stonden verzendkosten er gewoon bij. Dus koos ik voor de optie afhalen. Bij afhalen helemaal niet meer aan gratis boekje gedacht en dus ook niet gekregen. Helaas. Met vriendelijke groet, Piet Okkers
Beste Piet, wat vervelend om te lezen dat het niet gelukt is om te bestellen met gratis verzendkosten. Wanneer je jezelf hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief ontvang je een e-mail met daarin het verzoek om jouw e-mailadres te bevestigen. Pas als je dit gedaan hebt ontvang je van ons een code die je eenmalig kunt gebruiken om te bestellen zonder verzendkosten. Het is mogelijk dat deze e-mails in je spambox binnen komen, zou je dit eens na kunnen kijken? Niet leuk om te lezen dat je het gratis Boekenweekgeschenk niet hebt ontvangen in de winkel. Omdat het een op=op actie was, is de kans groot dat het boekje op was. Wanneer je ons een e-mail stuurt met je ordernummer en adresgegevens kunnen we voor je nakijken of er nog een exemplaar op kantoor ligt wat we naar je toe kunnen sturen. Je mag deze e-mail sturen naar [email protected]. Wanneer blijkt dat het boekje helemaal op is kunnen we je wel de digitale versie toesturen. Groet, Michelle
's avonds om 22:30 heb ik een boek besteld. De volgende dag is het netjes bezorgd. Goede vooraankondiging van een tijdslot, waarbinnen inderdaad werd bezorgd.
De gezochte titel en auteur gemakkelijk gevonden en de bestelling was snel afgerond na met gemak een account aan gemaakt te hebben.
alles was goed
Binnen 24 uur had ik mijn bestelde boeken in huis.
Ik ben goed geholpen, ze hebben mijn gebeld en ze zijn heel erg vriendelijk
Beste Stephanie, We zijn dankbaar voor jouw vriendelijke woorden. Groet, Margo
Zeer vriendelijk personeel en mijn boeken zijn altijd zeer snel in de winkel
Bestelling is steeds vertraagd en duurt zo twee weken voor je een boek in huis hebt
Beste Bart, Onze oprechte excuses dat de levering van jouw bestelling langer duurde dan je van ons gewend bent. We begrijpen dat dit vervelend is. Door de enorme vraag naar het boek, was de levertijd helaas vertraagd en inmiddels weer op voorraad. Veel leesplezier! Groet, Margo
Het boek is goed verpakt, bezorging was op de aangegeven tijd.
de website werkte niet goed
Beste Thea, wat vervelend om te lezen dat de website niet goed werkte. Helaas zie ik niet staan dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice. We zouden graag de gelegenheid krijgen om jouw feedback verder te onderzoeken. Kun je mij contacteren op '[email protected]' of ons team bellen op 088 780 0600 ? We werken graag met jou samen om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Groet, Michelle
Er zat bij mijn bestelling niet het gratis boekenweek geschenk.
Beste heer/mevrouw Arkel, wat vervelend om te lezen dat je het gratis boekje niet hebt ontvangen. Mijn excuses voor het ongemak. Je krijgt 'De eerlijke vinder' van Lize Spit cadeau bij aankoop van ten minste 15,- aan Nederlandstalige boeken in de periode van 11 maart tot en met 19 maart én zolang de voorraad strekt. Het geschenk wordt niet bijgesloten bij een dagdeal, een ramsj artikel, gereserveerde titel en ook niet bij kinderboeken. Ik zie dat je eBooks hebt besteld, daarom heb ik je zojuist een e-mail gestuurd met daarin de link naar het digitale Boekenweekgeschenk. Ik wens je veel leesplezier. Groet, Michelle
Snelle bezorging. Helaas was de doos open gegaan tijdens transport. Gelukkig zaten alle boeken er nog (onbeschadigd) in.
5 maart een bestelling geplaatst en aangegeven dat ik het in de winkel wil ophalen. Ook staat er in de mail dat ik gebeld zou worden als de bestelling voor mij klaarligt. Het is inmiddels 19 maart een ik ben nog steeds niet gebeld. Erg slordig. Als je ophalen in de winkel niet kunt waarmaken doe het dan niet..
Goedemiddag Brenda, wat vervelend dat je nog geen bericht van de winkel hebt gehad over je bestelling 'In Hechtenis'. Zojuist heb ik contact gehad met een medewerker van de winkel. Hij gaat contact met je opnemen. Mijn excuses voor het lange wachten. Met vriendelijke groet, Pieter
Je juiste boeken en keurig op tijd en je wordt goed geïnformeerd over de levering.
Nette vriendelijke mensen en via de website gevraagd volgende dag in huis
Verzendkosten zijn WEL berekend! Teleurgesteld!
Op de site van Bruna is het boek niet te vinden, via internet staat dat jullie 'm wel hebben. daarnaast wilde ik eenzelfde boek bestellen, maar dat is niet mogelijk, omdat deze niet voorradig is. bij beide boeken krijg ik een mail als deze in de winkel wordt afgeleverd. Thuis afleveren was geen optie. Kon ik niet voor kiezen. Groeten C. Wijsman ps nu nog wachten of ik binnen 2 weken bericht krijg.
Het boek (Kijkbijbel) zou binnen 24 uur zijn, maar is niet gekomen. Ik heb het boek a.s. zondag nodig voor een cadeau. Ik heb geen track en trace ontvangen, mogelijk omdat het boek naar Bruna Hesseplaats (Rotterdam) verzonden zou worden. Bruna Hesseplaats heeft het boek niet ontvangen vandaag.. Kunnen ook niet aangeven of het morgen zal komen. Ook vind ik het erg slecht dat ik geen mail ontvang over mijn bestelling.
Beste Jolanda, wat vervelend om te lezen dat je langer moet wachten op je bestelling dan verwacht. Mijn excuses voor het ongemak. Ik heb het voor je nagekeken en ik zie staan dat jouw bestelling op 18 maart is afgeleverd bij de Bruna in Rotterdam. Omdat je hebt gekozen voor het afhalen in de winkel, ontvang je normaal gesproken bericht (e-mail of per telefoon) vanuit de winkel wanneer je bestelling binnen is gekomen. Heb je zaterdag wel bericht ontvangen over je bestelling? Ik hoop dat je jouw bestelling toch nog op tijd hebt kunnen afhalen. Groet, Michelle
Bestelde boek gekregen,maar helaas de belofte gratis boek. Nooit ontvangen...
Beste Natascha, Wat vervelend dat het gratis boekje niet was bijgesloten. Mijn excuses voor het ongemak. Je krijgt 'De eerlijke vinder' van Lize Spit cadeau bij aankoop van ten minste 15,- aan Nederlandstalige boeken in de periode van 11 maart tot en met 19 maart én zolang de voorraad strekt. Het geschenk wordt niet bijgesloten bij een dagdeal, een ramsj artikel, gereserveerde titel en ook niet bij kinderboeken. Ik heb je naam genoteerd, om alsnog een exemplaar na te sturen. Eerlijkheidshalve moet ik je wel melden, dat de voorraad bijna op is en het is helaas een OP=OP actie. Mocht het nu echt op zijn, is het wel mogelijk om het als digitaal boek, als eBook, te ontvangen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Groet, Michelle
Originele beoordeling
Bestelde boek gekregen,maar helaas de belofte gratis boek. Nooit ontvangen...
Ik had de nieuwsbrief geactiveerd zodat ik gratis verzending kreeg, maar mooi niet t werd gewoon berekend
Beste Romana, wat vervelend om te lezen dat het niet gelukt is om gebruik te maken van de gratis verzending. Ik zie helaas staan dat je nog geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice. Wanneer je jezelf aanmeld voor onze nieuwsbrief ontvang je hierna een e-mail waarin je jouw e-mailadres moet bevestigen. Wanneer je dit gedaan hebt ontvang je van ons een e-mail met daarin een code die je kunt gebruiken voor eenmalig gratis verzending. Bij veel mensen komt deze e-mail in de spam mailbox terecht. Kun je ons laten weten of je deze e-mails ontvangen hebt? Dan kunnen we je beter helpen. Groet, Michelle
Ik heb gekocht en het staat gelijk in me bookstore op me ipad en telefoon
Bij de bestelling zou ik een gratis boek ontvangen, helaas ontbrak het gratis boek bij de levering.
Beste Gerard, wat vervelend dat het gratis boekje niet was bijgesloten. Mijn excuses voor het ongemak. Je krijgt 'De eerlijke vinder' van Lize Spit cadeau bij aankoop van ten minste 15,- aan Nederlandstalige boeken in de periode van 11 maart tot en met 19 maart én zolang de voorraad strekt. Het geschenk wordt niet bijgesloten bij een dagdeal, een ramsj artikel, gereserveerde titel en ook niet bij kinderboeken. Ik heb je naam genoteerd, om alsnog een exemplaar na te sturen. Eerlijkheidshalve moet ik je wel melden, dat de voorraad bijna op is en het is helaas een OP=OP actie. Mocht het nu echt op zijn, is het wel mogelijk om het als digitaal boek, als eBook, te ontvangen. Mocht je nog andere vragen, stuur ons dan gerust een bericht. Groet, Michelle