et bestelde boek kwam in goede staat en op tijd voor de verjaardag van mijn vrouw aan. BOEKENWEEKGESCHENK ontbrak
Als je niet thuis bent dan moet het pakket opgehaald worden bij een DHL ophaalpunt. In ons geval is dat in een andere stad op een plek waar slecht geparkeerd kan worden en met een ondernemer die op zaterdag om 17.01 eigenlijk het pakket niet meer wil meegeven omdat hij sluit...
24 februari een boek besteld. "Levertijd 2-3 werkdagen" . Inmiddels is het 16 maart, en nog steeds geen boek. Terwijl op de site dit boek nog steeds staar als leverbaar binnen 2-3 werkdagen.
Beste Susanne, wat vervelend om te lezen dat je langer moet wachten dan verwacht. Mijn excuses voor het ongemak. Ik zie staan dat je inmiddels contact hebt opgenomen met onze klantenservice om je bestelling te annuleren. Hopelijk kunnen we je een volgende keer beter van dienst zijn. Groet, Michelle
Boek was niet volgens afspraak ingepakt
De bestelling is incompleet geleverd. Van de 3 artikelen zijn er 2 geleverd. Het boekenweek geschenk ontbreekt terwijl dit wel op dr bestelbon staat. In het pakketje ontbreekt een pakbon.zodat we niet weten wat de oorzaak is. Tevens ontbreekt een retourinstructie. Jammer dit was mijn eerste bestelling via Bruna.
Beste Jan-Willem, wat vervelend om te lezen dat het gratis Boekenweekgeschenk ontbrak. Mijn excuses voor het ongemak. Ik zie staan dat je inmiddels al contact hebt gehad met onze klantenservice vanwege het ontbrekende boekje, en dat deze inmiddels al is verstuurd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Groet, Michelle
Als morgen het boek klaar ligt in de Hoofdstraat, dan klopt bovenstaande uitspraak.
Ik heb een boek besteld met daarbij het boekenweek geschenk. Heb inmiddels het bestelde boek binnen, maar het boekenweek geschenk ontbreekt terwijl hij wel op de levering stond...
Goedemiddag Jos, wat vervelend dat je het Boekenweek geschenk niet hebt ontvangen. Ik zie dat je contact hebt gehad met mijn collega, en dat het Boekenweek geschenk naar je is toegestuurd. Alvast veel leesplezier. Met vriendelijke groet, Pieter
Pakketje ontvangen maar zonder het boekenweekgeschenk!
Goedemiddag Paul, wat vervelend dat je het Boekenweek geschenk niet hebt ontvangen. Ik zie dat je contact hebt gehad met mijn collega, en dat het Boekenweek geschenk vandaag naar je wordt toegestuurd. Veel leesplezier. Met vriendelijke groet, Pieter
Ik zou een boekenweekgeschenk ontvangen. Deze is niet meegeleverd.
Goedemiddag Karin, wat vervelend dat je het Boekenweek geschenk niet hebt ontvangen. Mijn excuses hiervoor. Ik ga je gegevens noteren zodat we je nog een exemplaar toe kunnen sturen. Deze ga je begin volgende week ontvangen. Met vriendelijke groet, Pieter
Bruna biedt de mogelijkheid om een aantal pagina's van een boek in te kijken en te lezen. Dit maakt dat je makkelijk de juiste keus voor een boek kan maken. Breed assortiment. En je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel en verzendproces
Wat je besteld is altijd goed.
Ik twijfelde al, omdat ik normaal mijn ebooks bestel bij Bol.com
Beste Menzo, Wat vervelend om te lezen dat het niet is gelukt om je eBook op je iPad te downloaden. Ik zal je hieronder uitleggen welke stappen je moet doorlopen om een eBook op je iPad te kunnen lezen. Je iPad of iPhone is standaard voorzien van de app Boeken. Een alternatief voor Boeken is Adobe Digital Editions. Deze app is gratis te downloaden vanuit de App Store. 1. Open het startscherm van je iPad of iPhone 2. Klik op het icoon van je favoriete browser 3. Log in op Bruna 4. Klik op je naam (rechts bovenin) en kies voor 'Mijn Bruna' 5. Klik op 'Mijn eBooks'. Hier vind je een overzicht van al je eBooks 6. Klik op de ‘Download’ button 7. Als het bestand groot is, kan het downloaden enige minuten duren 8. Als de download compleet is, krijg je een melding. Heb je iOS13 gedownload op je iPad of iPhone? Klik dan rechtsboven naast de adres- en zoekbalk op het rondje met pijltje. Klik op ‘openen’ of kies je favoriete app bij ‘openen met’. Je kunt de download ook openen vanuit de map Bestanden/Downloads. Klik daarvoor rechtsboven op het blokje met pijltje. Scroll door de bovenste rij apps en kies je favoriete app. 9. Je eBook wordt toegevoegd aan je boekenplank 10. Hoera: je eBook staat er op Lukt het na bovenstaande stappen nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen. Groet, Michelle
bestelling ging makkelijk
Nieuw uitgekomen boek ,direct besteld ,en zeer snel netjes thuisbezorgd.
Goede ervaring, snelle , vriendelijke service
Een paperback kopen die nog voordeliger is dan een E book is erg leuk. Bestellen en ophalen in de winkel, zonder verzendkosten is een prima service.
Bruna komt belofte niet na.
Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Helaas. Collega en ik hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief maar beide moeten wel de verzendkosten betalen. Dat is vervelend.
Boek besteld voor vriendin, cadeau, door haar af te halen in winkel. Maar hoe regel ik dat niet zij maar ík betaal voor het cadeautje? Mis die functie ook op de website. Met vriendelijke groeten, Liesbeth Bekkering Bestelnummet 0130088607
Mooie nieuwe Bosatlas besteld voor E70. Volgende dag geleverd dus dat gaat goed bij Bruna. Helaas werd de dure atlas in een te dun kartonnen brievenbuspakje verpakt. Toen het pakje door de brievenbus op de grond viel, zat er gelijk een deuk in de kaft en waren de hoekjes ingedeukt. Dus helaas ga ik de atlas nu terugsturen en een nieuwe bestellen en ophalen in een Bruna winkel zodat ik m onbeschadigs in ontvangst kan nemen. Bruna - grote zware boeken in beter beschermende verpakking versturen! Deze melding is voor Bruna zelf bestemd. Hoeft niet op de website geplaatst te worden!!
Ik bestel via m’n credit card waar een kortingscode van 10% op zou zitten. Code invoert bij betaling, geaccepteerd, maar niet doorgevoerd. Zal daar ICs over berichten, maar ook vanuit jullie kant gaat iets niet goed.
Beste Cees, Helaas ontvang je geen 10% korting via ICS op de aankoop van Nederlandstalige papieren boeken, dit heeft te maken met de "Wet op de vaste Boekenprijs". Dit staat ik bij de voorwaarden op de website van ICS. Met vriendelijke groet, José
Ben heel blij een knuffeltje gevonden te hebben voor de eerste verjaardag van mijn kleinkind Jette.
Ik zou na inschrijving een code krijgen voor gratis verzending. Aangezien die code op zich liet wachten en ik onder tijdsdruk zat, heb ik betaald inclusief verzendkosten. Het zou erg fijn zijn om die terug te krijgen.
Goedemiddag José, wat vervelend dat je de code voor gratis verzenden niet hebt ontvangen via een e-mail bericht. Ik ga aan de financiële afdeling doorgeven om 2,95 aan je terug te betalen. Nadat het verwerkt is ontvang je binnen 7 werkdagen het bedrag terug op je bankrekening. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Pieter
is afgeleverd maar nog niets gezien.als brievenbus post.
Goedemiddag Ventura, vervelend dat je 'Het Kerstfeest van Bob' nog niet hebt ontvangen. We proberen de leverbelofte die we op onze site vermelden altijd na te komen. Het pakket is aangemeld bij de bezorgdienst. Er is een wachttijd opgenomen van 7 werkdagen. Als je na de wachttijd nog niets hebt ontvangen, verneem ik dat graag. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Pieter
Ik heb op zondag een pakketje (boek) besteld bij de bruna vandaag (voor 23:00) besteld morgen in huis. Bij de Bruna geldt deze regel dus niet op zondag. Dus het pakketje zou op dinsdag komen. Op maandag zie ik dat het boek bij de bruna op de website niet meer voorradig is en op dinsdag wordt er geen pakketje geleverd. Op woensdag krijg ik als mosterd na de maaltijd een e-mail dat het pakketje vertraagd is (zonder nieuwe lever datum, annuleer optie of andere info). Een kleine week later krijg ik een e-mail dat het pakketje binnen een week geleverd gaat worden. Een dag daarna vraag de bruna of ik een review wil plaatsen over het (nog steeds niet geleverde) boek. Conclusie koop je boeken gewoon bij bol.com !
Goedemiddag Jean, wat vervelend dat je bestelling steeds vertraagd is. Ik wil het nakijken in je account Als ik zoek op je e-mailadres vind ik geen klantgegevens. Heb je misschien een klantnummer, ordernummer of je volledige naam en postcode? Dan kan ik je goed en snel verder helpen. Met vriendelijke groet, Pieter