Gemak en service naar verwachting

Boekje was niet voorradig in de winkel en met de prettig persoonlijke service online besteld en 2 dagen later met plezier afgehaald!

goede snelle service

binnen 24 uur keurig op de goede plaats

supersnelle levering

Eerdere ervaringen deden mij besluiten weer bij bruna te bestellen. Levering was nog sneller dan ik had verwacht...

Supersnelle levering

Voor negenen besteld de volgende morgen in huis

Snel bestelling

Account aanmaken is erg eenvoudig. Boek opzoeken en afrekenen. Erg gemakkelijk en snel geregeld

Eerste keer wat ik bestel.

Prima service !

Als ik een boek heb besteld, krijg ik altijd een telefoontje dat het boek binnen is en dat ik hem kan ophalen. Fijne service !! Ook al wordt het boek gratis verzonden naar mijn huisadres, dan nog kies ik er voor om het op te halen uit de winkel. Dat scheelt weer bezorgkosten voor de Bruna en de nodige energie en CO2 uitstoot ! Kleine moeite.....groot plezier...!!

Een snelle goede service.

Makkelijk, bestellen en de volgende dag op de plaats van bestemming.

Ik heb mijn hele leven mijn boeken bij Bol.com gekocht maar ben daar radicaal van af gestapt. Vandaar nieuwe klant bij Bruna en nog een aantal andere boekenzaken overigens.

Heb 1 teveel besteld en weet niet waar ik het af kan halen

Top !

Snel online besteld en geleverd !

Boeken zijn er snel

Zeer vriendelijk personeel bij de Bruna in Hoogeveen. Fijne winkel.

Downloaden niet geslaagd

Bestelling ebook gedaan. Downloaden niet gelukt op I pad. Wel goede verbindingen. Hulp gevraagd. Lange wachttijd. Met hulp de procedure meerdere keren doorlopen, zonder resultaat. Zeer teleurstellende ervaring. Bij andere bedrijven krijg ik het ebook meteen gedownload. Nu wordt me gevraagd om geduld te hebben.

Eenvoudig besteld en snel geleverd,

prettige winkel

Fijne winkel, met veel keus, goed assortiment. Heel fijn personeel, altijd gezellig. Als je iets besteld is het er snel en krijg je snel bericht.

Zeer snelle levering! Een heel klein boekje wordt echter in een veel te grote doos geleverd. Had m.i. niet als pakket maar veel beter als brievenbuspakketje bezorgd kunnen worden per post.

Zit ineens aan bezorging in winkel vast

Ik las gratis verzendkosten en dan zit ik ineens aan bezorging in de winkel vast. In dit dorp is helemaal geen Bruna winkel. Waardeloos! Moet ik maandag gaan bellen om de boel te annuleren, want ik ben niet zo mobiel om even naar een andere plaats te rijden. Ik heb ook helemaal niet gekozen voor een winkel bij mij in de buurt.☹

Ga zo door

Snelle levering. Degelijk verpakt en een redelijke prijs.

Snelle en uitstekende service, online en in de winkel

Fijne manier om boeken te bestellen via de website om ze dan bij de lokale boekhandel/Bruna op te kunnen halen. De interactie die hierop volgt, na aankomst van het boek in de winkel, is heel prettig. En ik betaal pas in de winkel. Ook een veilig idee. Kortom een aanrader!

de site loopt niet soepel

er kwam niets in mijn bestel mandje, dus nu via bol.com besteld

Prima en snel

Het boek was er de volgende dag al

Een fijne winkel

De mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

Goede service Snelle levering Aardige medewerkers

Er werd geen track and tracé aangegeven