Kreeg bericht boek was weer te koop. Gelijk besteld. prima gedaan Bruna

Het boek was uitverkocht. Ik heb de serie : Downtown Abbey met veel interesse gevolgd en dus boek besteld.

Supersnel

S avonds besteld de volgende ochtend al met de post in de brievenbus. Zelfs tijdens de feestdagen. Top.

Onduidelijk met boekenbon

Bij het afrekenen is onduidelijk hoe het gaat als je bijv. twee boekenbonnen hebt. Hierdoor was ik bijna van de site af gegaan.

De doorgaan met betalen knop na het kiezen van de betaalmethode deed het niet. Paar keer de pagina opnieuw geladen en toen deed de knop het wel.

Niet voor herhaling vatbaar

Belachelijk dat ik al mijn persoonsgegevens moet afgeven alvorens wat bij jullie te kunnen bestellen. Het is dat ik het boek snel nodig heb want anders had ik het zeker ergens anders besteld. Gelukkig heeft mijn vriendin een miljoen volgers die ik allemaal ga adviseren niet bij jullie te kopen.

Behulpzaam, vriendelijk en vlot!

Prettig contact. Werd netjes gebeld met de mededeling dat de door mij bestelde boeken er waren. Plus nog de afsluitende woorden: "en bedankt (weer) voor de bestelling bij ons". Nou het voelt fijn om zo behandeld te worden.

Prima. Snelle levering

Gisteren besteld, vandaag kon ik het boekje ophalen in de winkel. Zoals beloofd.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Digitaal bestelde ik mijn boek voor levering via de boekhandel. Binnen 3 dagen (zelfs in de kerstperiode) was mijn bestelling bij mijn Bruna-winkel.

Dramatisch

Dramatisch, ik had een bestelling geplaatst op 16 december voor iemand als kerstcadeau en heb jullie eerder gemaild en geen terugkoppeling gekregen waar m’n bestelling bleef. En na dat ik gisteren naar jullie gebeld hadden krijg ik nu pas vandaag m’n bestelling binnen en gisteren pas verzonden. Heel erg jammer dit dat je als klant zelf overal erachteraan moet gaan. Het was m’n eerste bestelling en waarschijnlijk ook mijn laatste bij jullie.

Niet doen wat is beloofd

Ik bestel op 23 dec om 16.20 uur zou dus de volgende dag worden bezorgd. Echter nu 27 dec Taal nog teken en nog steeds geen boek. Hoewel bij het bestellen duidelijk werd aangegeven dat ik het 24 dec zou ontvangen. Mail gestuurd maar werd ook niet beantwoord. Helaas al wel betaald. Dit is mijn eerste bestelling en ik vrees ook gelijk de laatste.

Slecht tot nu nu

Er staat voor 23 uur besteld de volgende dag in huis maar ik wacht al 3 dagen!

vreselijk

Wat een gedoe om je boek op mijn e-reader te zetten heeft me 3 dagen gekost. Nu is het nog niet gegaan hoe het eigenlijk moest. ik doe dit nooit meer. heel veel spijt

Nog niets binnen

0129898278, 19/12 besteld ! Klant: 301455811 Zou kerstcadeau zijn! Waar is het?

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht, bestelling ging ook makkelijk en de verzending was snel. Wij zijn blij met onze aankopen.

Volgende dag bezorgd

In de avond besteld en de volgende dag in huis

Een bestelling gedaan. Een paar weken voor kerst. Mooie aanbieding, dus was het boek moeilijk te leveren. Maar toch nog net voor kerst binnen gekregen. Ze hebben ook meteen gebeld toen het binnen was zodat ik het nog mooi ingepakt mee kreeg en kan geven voor kerst.

Wat er op de website staat komt niet overheen

Boek besteld voor kerst, staat voor 18:00 besteld morgen in huis. Donderdag besteld, zaterdag nog steeds niks gehoord... nu te laat voor kerst.

klant onvriendelijk

was vanmorgen bij Bruna in Horst,en daar beweerden ze dat ze de kalender niet konden bestellen. Ik ben hier vaste klant,maar dit vind ik ongeloofwaardig en zéér klant onvriendelijk. ik zal hier ook niet meer naar toegaan. gr.Toon

Tip

Er is nergens te vinden wanneer een Online bestelling geleverd wordt. En dat is toch iets wat ik/men graag wil weten. En als het nog klopt ook is dat een optimale klantbeleving. En dat bepaalt de vervolgaankoop. Ergernis leidt tot wegblijvers....

Eenvoudig qua bestellen en super snelle levering.

Het bestellen gaat makkelijk en levering heel snel. De volgende dag al gebeld dat pakket op afleveradres lag.

Snelle levering en prettig geholpen in de winkel

Boek was snel geleverd bij de winkel van mijn keuze en de verkoper was zeer vriendelijk. Fijn dat je betaald in de winkel bij afhalen. De communicatie via e-mail is ook zeer prettig.

Bruna Heerhugowaard altijd de beste!

Een hele prettige winkel, met alles en meer van wat je van een Bruna verwacht. Het personeel is ontzettend vriendelijk, denkt met je mee. Heb je een vraag over wat je zal gaan lezen, ze helpen je snel aan je nieuwe lievelingsboek.

Geweldig!

Had een boekje besteld voor onze kleindochter. Werd volgende dag al gebeld dat ik het in ern Bruna vestiging kon komen ophalen en dat 3 dagen voor de Kerst. Ik had deze snelheid en service voor de feestdagen niet meer verwacht.

Slecht

Zaterdag 17 december het boek Mini bouwwerken besteld dinsdag 20 december zou het bezorgd worden Nu donderdag 22 december 17,35 uur Nog niks binnen Dus is niet goed gegaan Dus jammer moet het boek in de winkel op hoogvliet gaan kopen anders me kleinzoon niks onder de kerstboom Bed fam Roon

Omslachtig

Jammer, ik had verwacht dat ik het boek direct al epub in de mail zou krijgen nu besteld via ipad, die wil niet downloaden. De computer opstarten en dan lukt het wel.d dan een vreemde downloadnaam en deze eerst wijzigen in de schrijver en de titel. M.i kan dit simpeler.... ik weet nu hoe het werkt. Omslachtig...

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht