Ruim en actueel aanbod, snelle service

Het aanbod is actueel en groots bij Bruna. Online heb ik wat besteld, deels met boekenbon wat allemaal perfect en duidelijk werkte, en het kwam de volgende dag al binnen. Top!

Waarom willen jullie weten of ik man of vrouw ben?

Ik wil al helemaal geen account. En dan krijg ik ook nog eens het denigrerende bericht: vul nog even in of je man of vrouw bent. Zijn jullie al in 2022 aangekomen? Als het had gekund had ik mijn bestelling elders gedaan.

Jammer

Ik bestelde voor het eerst hier een boek en moest dus een account aanmaken. Onderaan stond dat als ik me opgaf voor de nieuwsbrief, ik een gratis verzending zou krijgen. Klonk goed, dus ik me daarvoor aangemeld. Ik dacht dat wordt verrekend bij het betalen, maar helaas, er kwamen toch gewoon verzendkosten bij. Jammer. Ook jammer dat er niet een indicatie bij stond van wanneer ik het boek kan ontvangen.

Waardeloze bezorger dhl

Ik heb bij jullie een kerstkado besteld, een kookboek. Deze is bezorgd door dhl. Nu heb ik dag van te voren men moeder verteld er een bezorger zou komen tussen 11 en 15. Men moeder heeft niemand horen kloppen of bellen. Dus heeft de bezorger terwijl het min 7 was gewoon het pakketje achter een bloem gedumpt. Het was min 7 buiten. Ik kreeg een melding op werk dat het bezorgd was. Toen ik pas om 11 uur thuis was zij men moeder heb niks gekregen. Ik ben bij 6 buren langsgeweest om te vragen of pakketje daar was bezorgd. Ik vind het waardeloos hoe jullie bezorgen. Ik heb het pakketje de volgende ochtend achter een bloem bij de deur gevonden. De boek die er inzit was week en beschadigd

Pakket twee weken te laat

Ik heb in de week voor sinterklaas een bestelling gedaan, zou 3-5 dgn onderweg zijn....... Inmiddels is sinterklaas allang weer in Spanje. ik heb 28-11 besteld en we zijn vandaag 14-12..... Dikke prut dus......

Super goed.

Gisteravond een boek besteld en volgende dag om 12 uur al in huis met de post.

Hardstikke snelle service! En perfect bezorgd door DHL, maar ondoordachte verpaking van de verzendin

Het bestelde boekje van 13 x 21 cm, een typisch brievenbus-gevalletje, hadden jullie "gepropt" in een onmetelijke doos van 26 x 38 cm: waanzinnige verspilling > Nooit meer Bruna, natuurlijk!

Gedoe met DHL

Ik vind het heel vervelend dat ik een bestelling niet in een Brunawinkel kan ophalen !!!

Gedoe met DHL

Redelijk makkelijk

Telefoon nummer werd niet geaccepteerd in het bestelformulier omdat het geen 10 cijfers zouden zijn???? Paar maal geprobeerd. Prettig is de mogelijkheid om in de winkel op te halen en daar ook pas te betalen. Mvg Ina Wensveen

Korting niet verrekend

Bij het boek stond een kortingscode (karin slaughter gewetenloos). Tijdens de online bestelling kon ik deze code niet invoeren als ik hem in de winkel ophaal. Ging de tweede keer op een omslachtige manier. Nu heb ik twee keer hetzelfde boek besteld, terwijl ik er maar 1 wil. Die met de korting natuurlijk ;)

Makkelijk bestellen

Duidelijke website, het zoeken is erg eenvoudig en het bestellen nog eenvoudiger. Top!

Makkelijk bestellen

Prima zoals het bestellen ging.

Snelle verzending

Vriendelijke!

Snelle verzending

Vriendelijke!

super

keurige website, snelle service en goede communicatie vanuit Bruna winkel

Na 1 werdag lag mijn bestelling al in de winkel

Na 1 werdag lag mijn bestelling al in de winkel, waar ik vriendelijk geholpen werd.

Na 1 werdag lag mijn bestelling al in de winkel

Hondiuslaan 44