snel besteld en gelijk gingen jullie aan de slag

Snel en makkelijk

Bestellen ging heel snel en gemakkelijk.

Snel en makkelijk

Bestellen ging heel snel en gemakkelijk.

snel besteld en gelijk gingen jullie aan de slag

Heb goed gevonden wat ik zocht

Fijne site

bestelling correct uitgevoerd

werd gebeld door de Bruna shop dat het bestelde boek binnen gekomen was. Verdere afwikkeling vanuit de shop was vriendelijk en correct.

***

Na invullen van review krijg ik deze melding: Excuses voor het ongemak! Helaas ervaren wij op dit moment problematiek bij het invullen en managen van reviews. Probeer het later opnieuw of bekijk onze nieuws & blogs pagina voor updates. Dit is echt de limit. Succes Bruna - tot ooit

Zeer bedroevende service

Op zondag 4-12-2022 2 stripboeken besteld en op dinsdag 7 ontvang ik bericht dat boeken zijn meegegeven aan bezorger (levering via winkel) en dezelfde dinsdag het verzoek om een beoordeling. Inmiddels is het zaterdag 10-12 2022 en nog niks vernomen. Voor mij is de Bruna Service derhalve een minkukelservice en ik zal zelf wel gaan informeren naar de stand van zaken. Zo'n ophef maken over non-service. Als maandag 12 boeken niet in de winkel liggen - zullen verdere aankopen elders gaan plaatsvinden. Met (on)vriendelijke groet Jan Kees Versteeg

Zeer bedroevende service

Snelle, correcte levering

Ben verbaasd in deze drukke tijd een in de avonduren besteld boek al de volgende middag in huis te hebben. Chapeau!

Niet gebeld

Een boek besteld en volgens de tekst in de bevestiging zou ik gebeld worden als deze klaar zou liggen. Nooit gebeld! Uiteindelijk wel in m’n spam box een afhaal bericht gevonden. Verder prima snel afgehandeld en geleverd.

Niet gebeld

Super snelle levering ondanks mededeling dat het langer kon duren.

Super snelle levering ondanks mededeling dat het langer kon duren.

Prima geregeld

Duidelijke website. Fijn dat er gekozen kan worden om het in de winkel af te halen.

Prima geregeld

Overzichtelijke site

Geen toevoeging.

Bestelling is er nog niet

Er stond voordat ik ging bestellen als ik voor een bepaalde tijd zou bestellen dat ik het de volgende dag zou ontvangen. Ik heb nog steeds niks ontvangen. En dat terwijl ik het echt nodig heb binnenkort ( voor een jarige) Baal hier erg van. Ik hoor ook niks van jullie ( mail gestuurd)

Het ging perfect zo

Het ging perfect op deze manier

Het ging perfect op deze manier

Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, snel op afhaalpunt, geen extra kosten voor verzending

Voor mij ging dat goed, voor u een verrassing??

Hoe goed jullie zijn? Niet die bekende sigaar uit eigen doos of die veer in je r.........

Voor mij ging dat goed, voor u een verrassing??

Fijne winkel

Boek snel gevonden, snel besteld en snel bezorgd

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht