Helaas heb ik het pakje nooit ontvangen

Pakje nooit ontvangen terwijl ik wel een aflever bericht kreeg.

Had boek besteld maar enorm vlug binnen.

snel geleverd en netjes geholpen.

positief

Prima, snelle service en snel telefonisch bericht als een boek klaar ligt in de winkel. Soms jammer dat veel boeken die ik wil bestellen niet ( meer) zijn te krijgen. * volg de advertenties in trouw: vaak bestel ik een boek n.a.v. een advertentie in trouw. *meer christelijke literatuur en christelijke gedichtenbundels in de winkel zou ik passend vinden

super snel geleverd

Snel geleverd, per ongelijk 2 boeken zelfde besteld 1 afnemen was geen probleem.

GING GOED!

mijn bestelling liep, met korte wachttijd op activeringscode voor gratis verzending, goed. Nu verder afwachten!

Snel en goed verpakt. En niet overdreven snel binnen 1 dag, is niet nodig.

Reserveerd, gelijk mailtje gehad en volgende dag belde ze al. Daarbij ook nog eens super ingepakt met kerstpapier.

Zoals altijd

Snel en accuraat.

Gaat prima en netjes.

niet geheel OK

Ik kan een eerder opgegeven ophaaladres niet veranderen in bezorgadres

mooi product, snelle bezorging

uitstekend

Het bestellen ging eenvoudig.

Ik ben blij met Bruna, goede services, evenals de winkel in mijn woonplaats

Makkelijke website, goed te vinden, fijn dat je het op kunt halen in de winkel van je woonplaats. Waar zeer prettige bediening is!

Topwinkel

Als het niet in de winkel is wordt het snel besteld. Je wordt goed geholpen

Perfecte service

Snel besteld, snelle bestelmail ontvangen, snelle bezorging!

Twee betalen één ontvangen

Ik bestelde en betaalde twéé boeken en ontving er één zonder ook maar één bericht waarom.

Snelle levering, goede service

Prettig om het in de plaatselijke winkel af te kunnen halen

Mijn boek besteld online Dag erna gelijk telefonisch contact dat boek binnen is!

Kan niet beter!

Ik heb donderdag besteld en vrijdag al ontvangen. Prima verpakt en onbeschadigd afgeleverd.

Is oké

Heb een kalender besteld. Deze wilde ik laten bezorgen in de winkel. Echter (volgens mij) was dit niet mogelijk. Dat is jammer. Want ik wil de buren niet te veel lastig vallen met mijn aankopen op internet.

Bevestiging bestelling duurt lang

Bestellen ging makkelijk alleen mail code voor gratis verzending en bevestiging bestelling duurde lang

niet goed

ik wilde het laten bezorgen maar dat ging niet

Altijd perfect en snel

Een boek bestellen bij de Bruna is altijd leuk. Verzenden gaat snel en het ophalen bij de winkel is een feest. Je steunt de locale winkel er ook nog mee

Laat geleverd met gebrekkige communicatie

Beste Bruna. Ik geb een boek besteld waarbij stond dat de levertijd 3-5 werkdagen was. Dit werd 14 dagen. De nacht voor de uiterlijke deadline ontving ik een mailtje dat de levering met 2 dagen vertraagd was. Na 6 dagen heb ik maar eens gebeld waar het dan bleef. Hey antwoord van de overgens vriendelijke medewerkster: ik ga er achteraan, maar het antwoord gaat meerdere werkdagen duren. Vervolgens heb ik de volgende dag een mail gehad dat de voorraad aangevuld was en meteen er achteraan een mail dat de levering vertraagd was met ongeveer een werkweek. Dus ik heb het boek toen maar ergens anders besteld en via hen had het boek de volgende dag binnen. Nu ook het boek via jullie binnen, maar die stuur ik retour. Dat een levering laat is kan gebeuren, maar de communicatie daarover was zeer summier…

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht